ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΥΛΙΚΑ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.711
Χαϊεντιές ... αμα σου περισσευουν οκ ,αλλιως περνεις τη τσαπα σου και καθαριζεις τον αντιστοιχο χωρο -ενα πρωινουλι για 35 δεντρα- κανωντας μπρατσα κι αποκτωντας τροπικο μαυρισμα.
Για το δρομο το αμμοχαλικο ειναι οκ, σπασε και μερικα τσουβαλια τσιμεντο μεσα ...
Μόνο αν βρισκόμασταν στον αμερικανικό Νότο την εποχή των σκλάβων θα έπαιρνα στα σοβαρά την παραπάνω προτροπή. :D

Reaction score
15.469
Μόνο αν βρισκόμασταν στον αμερικανικό Νότο την εποχή των σκλάβων θα έπαιρνα στα σοβαρά την παραπάνω προτροπή. :D
Μα σκεψου μονο τσι ροζους στα χερια σου (μετα απο καιρο - στην αρχη θα ΄ναι μονο φουσκαλες) κι ετσι με τα ροζιασμενα χερια σου να κανακευεις το Θυλην ... να τηνε κανεις να λεει "παναγιαμου ηντα 'ναι τοσες ο αντρας" ...

D

Deleted member 23222

Guest
Χαϊεντιές ... αμα σου περισσευουν οκ ,αλλιως περνεις τη τσαπα σου και καθαριζεις τον αντιστοιχο χωρο -ενα πρωινουλι για 35 δεντρα- κανωντας μπρατσα κι αποκτωντας τροπικο μαυρισμα.
Για το δρομο το αμμοχαλικο ειναι οκ, σπασε και μερικα τσουβαλια τσιμεντο μεσα ...
Να γλυτώσουμε από τα εργατικά, να μας τα φάνε οι γιατροί??
Άσε να μεγαλώνουν τα χόρτα καλύτερα...
Θειάφισε μόνο γύρω γύρω από το σπίτι,που είναι εύκολο, μη σε φάει κανα φίδι...:D

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Να γλυτώσουμε από τα εργατικά, να μας τα φάνε οι γιατροί??
Άσε να μεγαλώνουν τα χόρτα καλύτερα...
Θειάφισε μόνο γύρω γύρω από το σπίτι,που είναι εύκολο, μη σε φάει κανα φίδι...:D
Δλδ το θειαφι διωχνει τα φιδια?

Reaction score
25.493
γεωυφασμα είναι η οικονομικη λυση
βολευει πολύ σε μποστάνια/κηπευτικα που δεν μπορει να μπει ευκολα φρεζα τσαπι χλοοκοπτικο ψεκαστικο

ψεκασμος επισης αν μιλαμε για ελαιοδεντρα είναι πολύ καλη λυση (αναλογα τον αριθμο των δεντρων)

η ακριβη λυση (αλλα και πιο εμφανισιμη) είναι συνθετικος χλοοτάπητας , εχει πολύ καλη ποιοτητα στα 13 ευρω το μετρο που αντεχει περι τα 5-7 χρονια, αλλα αν μιλαμε για 200τμ το θεμα σοβαρευει (και αρχιζεις τους ψεκασμούς)

η γεωργια στην χωρα μας ασκηθηκε στο παρελθον (ισως ακομα και σημερα) τελειως εμπειρικα. εσχάτως οι νεοι αγροτες εχουν αρκετα περισσοτερες γνωσεις γεωπονιας και κατι παει να γινει.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Νάικ παπούτσια στα χωράφια; :o

Χρήμα πολύ βλέπω! :p:D
nike millenium - οχι τιποτα φτηνα ...
[DOUBLEPOST=1530632323][/DOUBLEPOST]το χωραφακι ειναι περιπου 2 στρ. Γεωυφασμα θα χρησιμοποιησω μονο στα δεντρα, δλδ 35 τμ. Συν οσο χρειαστει για τον διαδρομο.

Reaction score
15.469
Εγω δεν εχω καταλαβει ακομα, για βιλα το πας ή μιλαμε για πιο μπρουταλ καταστασεις ?
γιατι αμα ειναι τα χωρια σας σα τα δικα μας ετσι και στρωσεις το χωραφι γκαζον ας πουμε θα γελασει και το παρδαλο κατσικι ... :drinks:

D

Deleted member 23222

Guest
Εγω δεν εχω καταλαβει ακομα, για βιλα το πας ή μιλαμε για πιο μπρουταλ καταστασεις ?
γιατι αμα ειναι τα χωρια σας σα τα δικα μας ετσι και στρωσεις το χωραφι γκαζον ας πουμε θα γελασει και το παρδαλο κατσικι ... :drinks:
Σας λείπει τόλμη και γοητεία...

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Οχι συντεκνε, δεν το συζηταω για γκαζον, μεχρι βικο, οχι παραπανω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης