ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΣΕ ΑΓΟΡΑ ΗΧΕΙΩΝ!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΣΕ ΑΓΟΡΑ ΗΧΕΙΩΝ!

genelec:126:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.479
Re: Απάντηση: ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΣΕ ΑΓΟΡΑ ΗΧΕΙΩΝ!

Μα ο χριστιανός που ξεκίνησε το thread μίλησε για home cinema με 5.1 ή 7.1 ηχεία. Θα τον βάλετε να αγοράσει 5 ενεργά; Αυτό δεν το έχει κάνει ούτε ο πλέον τρελλαμένος εδώ μέσα! :142:
Έχε χάρη που δεν μου βγαίνουν τα ευρά αλλιώς θα βλέπατε:137:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Αυτό που λες δεν ισχύει διότι οι περισσότεροι "τρελλαμένοι" εδώ μέσα αλλάζουν τα μηχανήματα σαν τα πουκάμισα!
...
Οι "ενεργοί" όχι...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.752

Αυτό που λες δεν ισχύει διότι οι περισσότεροι "τρελλαμένοι" εδώ μέσα αλλάζουν τα μηχανήματα σαν τα πουκάμισα!
Μπααααά!
Αν κι εργαζομαι στον χώρο, ο av μου ειναι 6 ετών ,ο τελικός 20 ετών,(με αλλαγμενους πυκνωτές )και ηχεία αλλαξα πριν 3 χρονια.
Τα παλια (τα κράτησα) τα εχω απ το 1987.:126:

Reaction score
0

Λοιπόν ορίστε τα σχέδια του σπιτιού, όπως θα δείτε φαίνονται και οι αποστάσεις που αφορούν το hc.
http://www1.zippyshare.com/v/68475077/file.html
If you feel like it ακούω προτάσεις για το πως θα πρέπει να τοποθετηθούν τα μηχανήματα, αλλά και τι μηχανήματα να αγοράσω (ηχεία, ενιχυτές, προβολέας, πανί)... Budget: 7000 Εuro πάνω κάτω all included.
Σκέψεις:
ίσως γλιτώσω λεφτά από προβολέα (σκεφτόμουν τον Panasonic pt ae 4000) και τον a/v αν περίμενα να τους πάρω τέλος Σεπτέμβρη που θα μπω μάλλον στο σπίτι.
ο καναπές δεν θα είναι στο σημείο που δείχνουν τα σχέδια αλλά θα μετακινηθεί προς το κέντρο της οθόνης του hc.
Νομίζω ότι 106 ίντσες είναι μια χαρά, αν και μάλλον το λογικό για την απόσταση του σαλονιού θα ήταν οι 92 ίντσες.
Δίπλα στην οθόνη του hc (που λέω να είναι ηλεκτρική και να πέφτει μπροστά από την TV) υπάρχει τζάκι, οπότε ίσως το ένα ηχείο δαπέδου μπορεί να μπει στη γωνία δίπλα από το τζάκι και το άλλο κοντά στην πόρτα...
ο προβολέας θα τοποθετηθεί σε γυψοσανίδα στα 4.9 μέτρα από την οθόνη, οπότε εκεί ίσως και να μπορούσαν να μπουν ηχεία για να γίνει το σύστημα 7.1. Δεν θα έχουν όμως πρόβλημα από τόσο ύψος??
Τα πλαϊνά από τη μεριά της μπαλκονόπορτας είναι OK, αλλά από την άλλη υπάρχει ιδιαιτερότητα. Λίγο πίσω τους θα είναι ο διάδρομος, οπότε μήπως υπάρχει πρόβλημα να μπουν δίπολα??
Η γυψοσανίδα θα είναι φτιαγμένη με τη λογική του κρυφού φωτισμού (δηλ. ταβάνι, κενό, γυψοσανίδα), οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα αερισμού του προβολέα, ωστόσο προβληματίζομαι για την τοποθέτησή του επειδή με το που μπαίνεις στο σπίτι θα φαίνεται μπαμ η ψευδοροφή του προβολέα και θα ήθελα ο προβολέας και τα δύο πίσω ηχεία να φαίνονται όσο το δυνατόν λιγότερο... Βασικά υπάρχει καμιά λύση της προκοπής χωρίς να βάλω μηχανισμό (άκουσα ότι είναι πανάκριβοι)
Αυτά τα ολίγα! :107:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.630
Members
38.729
Νεότερο μέλος
roberto_portale