ΑΚΟΥΣΤΙΚΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΤΥΠΟ

Reaction score
1.380
costas EAR said:
Εγώ κάνω αμάν και πως να πετύχω ένα ανοιχτό, με χτυπημένη συσκευασία, μηχάνημα επιδείξεων με πάνω από 100 ώρες λειτουργίας (ρούμπι) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κι εγω! 100 ωρες λειτουργιας ειναι ιδανικος χρονος. Να εχει και την αναλογη εκπτωση βεβαια...

Reaction score
5
ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:
Αντώνης K. said:
Τα περισσότερα που έχω αγοράσει το έχω πρώτα δοκιμάσει στο σπίτι!
Σε ολους αρεσει η δοκιμη κατ οικον αλλα μετα ολοι θελουν σφραγισμενο μηχανημα.
Τα μηχανήματα που δοκίμασα ήταν demo στα καταστήματα οπόταν δεν έπαιζε θέμα συσκευασίας. Ορισμένα που μετρούσαν μέρες στα ράφια τα πήρα καινούρια, όσα άνοιξα εγώ και δεν αγόρασα μπήκαν μετά στο ράφι. Όμως πολύ λίγα μηχανήματα που άνοιξα δεν κράτησα. Γενικά πολύ συχνά παίρνω αρκετά μηχανήματα σπίτι ιδιαίτερα ηχεία που είναι demo για δοκιμές.

Reaction score
5
Ααα.. μέχρι προβολέα μου πρότειναν να μου στήσουν στο σπίτι για 2-3 μέρες για δοκιμή αλλά υπήρχε το πρόβλημα του πολυέλεου και θέμα αισθητικής στο σαλόνι και δεν πραγματοποιήθηκε :!:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Που κρυβοσασταν τοσα χρονια? :lol:
Εδω ο αλλος εκανε γκρινια γιατι το τελωνειο ειχε ανοιξει το εξωτερικο κουτι!!!
Ο σΚαφατος ηταν μπροστα!!!

Reaction score
3.574
Εμένα μια μέρα που λέτε, με παίρνει στο τηλέφωνο ο Βλαντιμιρ Πούτιιν και μου λέει ότι έχει κάτι λάμπες Ρώσικες για δοκιμή. Με παρεκάλεσε να τις δοκιμάσω και μετά να γράψω τα σχόλιά μου στο Ρώσικο site που γράφει κι αυτός. Κι εγώ του λέω τότε: ρε συ Βλάντη, θα με κατηγορήσουν oι δεξιοί ότι τα παίρνω κι από τους Ρώσους ....
και μου απαντάει μετά αυτός σε σπαστά Ελληνικά (σαν της Λουντμίλλας) :

Τζικάριτς, πάρε λάμπες δοκιμάσεις γιατί εγκώ καραμαλήτς δε θα δίνω πετρολιουμ , και να πάει ο μιτσιταχώστας να γκαμηθχθεί !!!

Reaction score
25.536
κανενα κολλημα με ανοικτες συσκευασιες εγω παλι...
αρκει να ελεγξω οτι δουλευει.
θα μου πεις ειμαι ενας (αντε και αλλοι 10)

Reaction score
3.574
Παναγιωτης Κροκος said:
κανενα κολλημα με ανοικτες συσκευασιες εγω παλι...
αρκει να ελεγξω οτι δουλευει.
θα μου πεις ειμαι ενας (αντε και αλλοι 10)
μετά όμως τα πας εσύ (και οι άλλοι 10) στο φίλο σας τον ντιούη , και τους αλλάζεται τα πετρόλιουμ

Υ.Γ Ακουσα το νεο-ρολογιασμένο ροτελάκι σου εντελώς τυχαία :lol:
Παίζει τέλεια, σαν καινούργιο. Τώρα στρώνει στο repeat και έχει αναψει από τη ζέστη :lol:

Reaction score
1
ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:
Και σοφά έπραξε κατά τη γνώμη μου..

Στην Ελλάδα πρέπει να έχεις τα μάτια σου 14, και να ψάχνεις τη συσκευασία από πάνω και κυρίως από κάτω..

Αυτό αποτελεί μία βασική αρχή και δεν αποτελεί μομφή προς τους προγράψαντες βέβαια..

Reaction score
3
Aγόραζα όλα τα Ελληνικά περιοδικά του "ειδικού τύπου",μέχρι πριν απο λίγους μήνες.
Τώρα αγοράζω μόνο αυτά που έχουν να μου προσφέρουν κάποιο χρήσιμο "δωράκι"!!!
Η μόνη χρησιμότητά τους είναι η ενημέρωση για οτι καινούργιο κυκλοφορεί στην αγορά και αυτό όχι για πολύ ακόμη λόγω ίντερνετ και οι τιμές των μηχανημάτων,εαν είναι φυσικά ενημερωμένες... καθώς και κάποια τεχνικά άρθρα.

Τα τεστ των μηχανημάτων,μου θυμίζουν περισσότερο μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας,με μπόλικα αστέρια και γαλαξίες.Τις "μαύρες τρύπες",έντεχνα τις αποφεύγουν... :lol: :lol:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
monsoon said:
ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:
Και σοφά έπραξε κατά τη γνώμη μου..

Στην Ελλάδα πρέπει να έχεις τα μάτια σου 14, και να ψάχνεις τη συσκευασία από πάνω και κυρίως από κάτω..

Αυτό αποτελεί μία βασική αρχή και δεν αποτελεί μομφή προς τους προγράψαντες βέβαια..
Mια σημειωση .Tα Μ.Levinson εχουν 2πλο κουτι Eνα καφε απ εξω κι ενα λευκο απο μεσα.Τα κουτια απο κατω ανοιγουν οσοι θελουν να κρυψουν κατι.

Reaction score
2
g.kar said:
Εμένα μια μέρα που λέτε, με παίρνει στο τηλέφωνο ο Βλαντιμιρ Πούτιιν και μου λέει ότι έχει κάτι λάμπες Ρώσικες για δοκιμή. Με παρεκάλεσε να τις δοκιμάσω και μετά να γράψω τα σχόλιά μου στο Ρώσικο site που γράφει κι αυτός. Κι εγώ του λέω τότε: ρε συ Βλάντη, θα με κατηγορήσουν oι δεξιοί ότι τα παίρνω κι από τους Ρώσους ....
και μου απαντάει μετά αυτός σε σπαστά Ελληνικά (σαν της Λουντμίλλας) :

Τζικάριτς, πάρε λάμπες δοκιμάσεις γιατί εγκώ καραμαλήτς δε θα δίνω πετρολιουμ , και να πάει ο μιτσιταχώστας να γκαμηθχθεί !!!
xaxaxaxaxa

Reaction score
7
Μια απορία έχω ρε παιδιά : Εσείς όλοι που προτιμάτε τα ανοιγμένα και ελαφρώς χρησιμοποιημένα τα αγοράζετε σε τιμή "σφραγισμένου" ?
Γιατί αν είναι να τα αγοράσω με ανάλογη έκπτωση (πραγματική) τότε τα προτιμώ κι εγώ.

Οσο για τα reviews για μένα τα πράγματα είναι απλά :
Ενα μηχανάκι που πάει για review πάει για να γραφτεί "κάτι καλό" αλλιώς ΔΕΝ πάει για review.
Η μόνη περίπτωση να δείτε να γράφεται κάτι "κακό" (σε εισαγωγικά) είναι σε συγκριτικό που
αναγκαστικά θα πρέπει ο reviewer να δικαιολογήσει τις χαμηλότερες βαθμολογίες με κάποιο τρόπο.
Οχι πως στο συγκριτικό δεν "στήνεται" άμα θες.
Από κει και πέρα ότι έντυπο και να διαβάσεις για οποιοδήποτε θέμα εγκυμονεί ο κίνδυνος η πληροφορία
που σου δίνουν να υποκινείται από υστεροβουλία και συμφέροντα. Προφανώς.

Προσωπικά προτιμώ τελευταία τα συγκριτικά γιατί έχουν μεγαλύτερο νόημα (αναγκαστικά θα φανεί
ποιός "χαρακτήρας" επικρατεί στο κάθε μηχανάκι) χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι πανάκεια.
Από την άλλη συγκριτικό σε "hi-end" μηχανές σπάνια έως ποτέ θα δείτε.

Εδώ πήγαμε εδώ να το κάνουμε και πέσαμε πάνω σε 1000 προβλήματα, που υποτίθεται ότι εδώ
δεν υπάρχουν (τόσα) συμφέροντα και είναι πιό "αγνά" τα πράγματα. Η μήπως ο καθένας μας
έχει ένα "μικρό" "δυσδιάκριτο" συμφέρον ακόμα κι όταν γράφει μια αράδα (ή 1500) σε ένα forum ?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μπάμπης Θ. said:
Προσωπικά προτιμώ τελευταία τα συγκριτικά γιατί έχουν μεγαλύτερο νόημα (αναγκαστικά θα φανεί
ποιός "χαρακτήρας" επικρατεί στο κάθε μηχανάκι) χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι πανάκεια.
Από την άλλη συγκριτικό σε "hi-end" μηχανές σπάνια έως ποτέ θα δείτε.

Εδώ πήγαμε εδώ να το κάνουμε και πέσαμε πάνω σε 1000 προβλήματα, που υποτίθεται ότι εδώ
δεν υπάρχουν (τόσα) συμφέροντα και είναι πιό "αγνά" τα πράγματα. Η μήπως ο καθένας μας
έχει ένα "μικρό" "δυσδιάκριτο" συμφέρον ακόμα κι όταν γράφει μια αράδα (ή 1500) σε ένα forum ?
Συμφωνώ απόλυτα.
Μόνο τα "συγκριτικά" θεωρώ σοβαρά κείμενα και αυτά υπό προϋποθέσεις. Όσον αφορά στα προβλήματα στα οποία "πέσαμε" αγαπητέ Μπάμπη, εδώ είμαστε για να τα ξεπεράσουμε. :wink:

Reaction score
7
Δε σου κρύβω Νίκο, πως άνοιξαν τα αυτιά μου και τα μάτια μου (είχα πέσει σε νάρκη) όταν άκουσα
πως θα γίνει κόντρα μεταξύ λαμπάτου και τρανζιστοράτου ολοκληρωμένου !

Οσο και αναξιόπιστο τελικά να ήταν το αποτέλεσμα της κόντρας το βρήκα απίστευτα ενδιαφέρον
και πιστεύω πως και ο μέσος αναγνώστης ενός τέτοιου forum το ίδιο ενδιαφέρον θα το έβρισκε.
ΑΥΤΑ ξυπνάνε το ενδιαφέρον μας και έχουν μέσα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

Τώρα βέβαια τα κουτσομπολιά οι ίντρικες, οι γκρίνιες, οι κόντρες μεταξύ μελών και τα διάφορα πουλάνε το ξέρω
έχουμε πείρα από όλα τα μέσα ενημέρωσης πλέον. Εχει γίνει το ψωμοτύρι μας.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Έτσι ακριβώς είναι. Ο καθένας μας όμως δεν έχει παρά να ασχοληθεί μόνον με ότι θεωρεί ο ίδιος ότι αξίζει της προσοχής του και άπτεται του ενδιαφέροντός του. Τα υπόλοιπα κάποτε πρέπει να σταματήσουν να μας απασχολούν.

Θέλει προσπάθεια ακόμη...

p.s. Η "κόντρα" βέβαια δυστυχώς δεν έγινε ποτέ, ή τουλάχιστον δεν έγινε ακόμη, αλλά που θα μας πάει... :wink:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Μπάμπης Θ. said:
Οσο για τα reviews για μένα τα πράγματα είναι απλά :
Ενα μηχανάκι που πάει για review πάει για να γραφτεί "κάτι καλό" αλλιώς ΔΕΝ πάει για review.
Η μόνη περίπτωση να δείτε να γράφεται κάτι "κακό" (σε εισαγωγικά) είναι σε συγκριτικό που
αναγκαστικά θα πρέπει ο reviewer να δικαιολογήσει τις χαμηλότερες βαθμολογίες με κάποιο τρόπο.
Οχι πως στο συγκριτικό δεν "στήνεται" άμα θες.
Από κει και πέρα ότι έντυπο και να διαβάσεις για οποιοδήποτε θέμα εγκυμονεί ο κίνδυνος η πληροφορία
που σου δίνουν να υποκινείται από υστεροβουλία και συμφέροντα. Προφανώς.
Συμφωνω απολυτα με τα παραπανω .

Reaction score
3.574
Μπάμπης Θ. said:
Δε σου κρύβω Νίκο, πως άνοιξαν τα αυτιά μου και τα μάτια μου (είχα πέσει σε νάρκη) όταν άκουσα
πως θα γίνει κόντρα μεταξύ λαμπάτου και τρανζιστοράτου ολοκληρωμένου !

Οσο και αναξιόπιστο τελικά να ήταν το αποτέλεσμα της κόντρας το βρήκα απίστευτα ενδιαφέρον
και πιστεύω πως και ο μέσος αναγνώστης ενός τέτοιου forum το ίδιο ενδιαφέρον θα το έβρισκε.
ΑΥΤΑ ξυπνάνε το ενδιαφέρον μας και έχουν μέσα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

Τώρα βέβαια τα κουτσομπολιά οι ίντρικες, οι γκρίνιες, οι κόντρες μεταξύ μελών και τα διάφορα πουλάνε το ξέρω
έχουμε πείρα από όλα τα μέσα ενημέρωσης πλέον. Εχει γίνει το ψωμοτύρι μας.
Κατά καιρούς έχουν πραγματοποιηθεί και συγκριτικές δοκιμές μηχανημάτων σε χώρους εκτός avsite όπου συμμετείχαν αρκετά μέλη μας.

Σου υπενθυμίζω το συγκριτικό με τα CD players που έγινε στην εταιρεία Stepcom του κ.Αντώνη Χατζικωνσταντή καθώς και κάποια άλλα συγκριτικά για CD Transports, καλώδια κ.λ.π. που πραγματοποιήθηκαν στην Ηχοέκφραση.

Ελπίζω να ξαναγίνουν τέτοια συγκριτικά και να έρθεις να σε γνωρίσουμε.

Παράλληλα με αυτά τα events που διοργανώνει το avsite , γίνονται και πολύ συχνές δοκιμές μηχανημάτων και καλωδίων στα σπίτια φίλων ή μελών του avsite. Κάποια αποτελέσματα ανακοινώνονται εδώ και κάποια άλλα όχι για ευνόητους λόγους. Γίνονται και επισκέψεις σε καταστήματα και αντιπροσώπους όπως για παράδειγμα η επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Orpheus Audio στο υποκατάστημα Πετρούπολης του Γιάννη Μιχαηλού και του αδελφου του. Δύο άψογοι επεγγελματίες και τρελλαμένοι χομπίστες που ελπίζω να μας ξανακαλέσουν.

Θα γίνουν κι άλλες επισκέψεις σε καταστήματα. Εχουμε πολύ δουλειά ακόμα. Ελπίζω και στη συμμετοχή νέων μελών για να μην βλέπουμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια άτομα :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Θα κάνουμε και άλλες ακροάσεις - παρουσιάσεις να είστε σίγουροι και σε λίγο καιρό με την βοήθεια όλων θα κάνουμε και πιο σωστά συγκριτικά. :wink:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988