ΑΚΡΟΑΣΗ στην Stepcom

Reaction score
3
Οι παρουσίες μέχρι στιγμής

1. Γ.Αναμουρλίδης

2+3. Πατέρας και γιός

4. Σπύρος Μπλάτσιος

5. Λευτέρης Τσο

6. Παναγιώτης Κατσιβαρδής

7. mygiakis

8. NikosR

9. Ανδρεας Κ.

10. Gio

...και συνεχίζουμε... :wink: :) :) :)

Gio

Reaction score
185
Kαι με το νουμερο 10 ο Gio(vanni). A ρε Γιωργο , τι μου θυμισες νυχτιατικα. :)

Θυμασαι ρε Ανδρεα κατι γλεντια? :wink:

Reaction score
0
Δε μασάμε! Έχουμε συνηθίσει να είμαστε όρθιοι και οχι καρεκλάτοι εξαιτίας των πανηγυρισμών.

Reaction score
3.497
Αντώνη Χατζ/ντή, προσπάθησε σε παρακαλώ να φέρεις για ακρόαση από τον αντιπρόσωπο την Location Sound τα επετειακά ATC 50 που είχαν και στην έκθεση.

Reaction score
2
Μάλλον για γκρουπάκια πηγαίνουμε, άρα δεν θα υπάρξουν όρθιοι.

Όπως έγραψα σε προηγούμενο μήνυμα, δεν έχω συνεργασία με τον κο Θέμη, οι μόνες μας επαφές είναι στις εκθέσεις.
Αυτό σημαίνει ότι δεν θα ήθελα να τον φέρω στη δύσκολη θέση, μίας άρνησης για την παραχώρηση του 50, σε ένα ουσιαστικά άγνωστο σε αυτόν, κατάστημα.
Το ότι δέχεται την παραχώρηση ενός ηχείου για ένα τεστ, το θεωρώ πολύ ευγενικό από μέρους του!

Συμφωνείτε?

Reaction score
0
Η άποψή μου είναι ότι σε μια τέτοια εκδήλωση πέρα από την σημασία που έχει αυτή καθεαυτή η ακρόαση, αντίστοιχη, αν όχι μεγαλύτετή αξία, έχει η επικοινωνία με τους ανθρώπους, από τις παρατηρήσεις των οποίων μπορείς να μάθεις πολλά. Έτσι είμαι διατεθιμένος να παρακολουθήσω όρθιος αν χρειαστεί.

Reaction score
3.497
Αντώνη σε καταλαβαίνω. Απλά μπορείς να δηλώσεις στον κύριο Θέμη την προτίμησή μας για το ATC50.

Η δοκιμή που ετοιμάζεται να γίνει απαιτεί εκ των πραγμάτων ένα ηχείο monitor που θα μπορεί να αναπαράγει όλες τις συχνότητες. Τα μικρά near field monitors δεν κάνουν για τη δουλειά που τα θέλουμε.

Να μην ξεχνάμε ότι πάμε να συγκρίνουμε CD players μεταξύ τους.

Reaction score
3.497
Γιώργο ναι , φέρε το 50αρι της Sony ότι και να γίνει.

Πρέπει να έχουμε αντιπροσώπους από όλα τα θρυλικά players.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut