ΑΚΡΟΑΣΗ JADIS στις 5 Μάη!

Reaction score
0
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/4  ΜΕΤΑ ΤΙΣ 7  ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ JADIS ΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΕΤΟΧΗ.
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΗΣ

JADIS DA 7 
JADIS  DPL 2
TRASPORT DENON 3910
ΠΛΑΤΟ PROTZECT PESPECTIVE
ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ  BLUE NOTE SIGNATURE UNIPIVOT
ΚΕΦΑΛΗ DYNAVECTOR 20X  LOW
ΗΧΕΙΑ PROAC RESPONSE 1.5
POWER CABLE  VIRTUAL DYNAMICS DAVID/YAMAMURA 3000
SPEAKER CABLE YAMAMURA 3000
INTERCONECT  YAMAMURA 5000/CIBER HERO
PHONO  DACT CT100

ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης
g.kar

ΥΣ.ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΧΩΡΑΝΕ ΑΚΟΜΑ.
ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΕΖΕ

Reaction score
3.497
Re: ΑΚΡΟΑΣΗ JADIS

Μόλις πριν λίγο με ενημέρωσαν για μία έκτακτη δουλειά που δυστυχώς θα με κρατήσει μακριά από την συνάντηση της Παρασκευής στο σπίτι του jadisboy.

Ελπίζω να τα καταφέρω και να συναντηθούμε το Σάββατο το μεσημέρι στην Ηχοέκφραση.

Reaction score
498

Παιδιά δυστυχώς πάρα πολλά events αυτή την εβδομάδα.. Δεν με παίρνει να "χάσω" κι άλλες μέρες :wink:

Καλά να περάσετε και θα τα πούμε την επόμενη φορά..

Reaction score
0

τι λετε να το κανονισουμε για την αλλη εβδομαδα.την Τριτη μπορω μετα τις 6.ενω τις αλλες μερες μετα τις οχτω.πειτε μου και βλεπουμε.
Ωστε να βρουμε μια φορμα να βολευει ολους. 8)

Γιωργο εσυ αν δεν μπορεις να ερθεις την αλλη εβδομαδα ελα την παρασκευη οπως κανονισαμε .δεν εχω προβλημα. :p

ΥΣ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.

Reaction score
3.497

Θα προτιμούσα μετά το Πάσχα, γιατί αυτή την περίοδο γίνεται χαμος με τη δουλειά καθώς και με κάποιες άλλες οικογενειακές υποχρεώσεις.

Reaction score
0

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Η ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΑΚΡΟΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΙΣ 5/5 .ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 7 ΜΜ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΙ ΣΥΝΗΘΗΣ ΥΠΟΠΤΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ. 8)

Reaction score
0
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
Δυστυχώς εγώ θα είμαι εκτός Αθηνών εκείνο το Παρασκευοσαββατοκύριακο. :(
ΚΑΛΑ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΩ PRIVE ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Reaction score
0
ΑΚΥΡΟ Η ΑΚΡΟΑΣΗ ΔΙΟΤΙ ΠΑΩ ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΡΥΟΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΚΡΥΣΤΑΛΩΣΗ.
ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ

Reaction score
3.497
Καλό θα ήταν να μετρήσεις τα χαρακτηριστικά τους με λυχνιόμετρο πριν τις πας για κρυογένεση.
Να τις ξαναμετρήσεις μετά την κρυογένεση.
Αν τα βρεις ίδια δεν θα έχει γίνει τίποτα. Αν πραγματικά αλλάζει κάτι με την κρυογένεση αυτό είναι η αγωγιιμότητα.

Μην ξεχάσεις να ξαναρυθμίσεις το bias των λυχνιών στον ενισχυτή μετά την κρυογένεση γιατί μόνο έτσι θα βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.

Αν δεν αλλαξε η αρχική ρύθμιση του bias τότε κάτι άλλο παίζεται.

Reaction score
0
g.kar said:
Καλό θα ήταν να μετρήσεις τα χαρακτηριστικά τους με λυχνιόμετρο πριν τις πας για κρυογένεση.
Να τις ξαναμετρήσεις μετά την κρυογένεση.
Αν τα βρεις ίδια δεν θα έχει γίνει τίποτα. Αν πραγματικά αλλάζει κάτι με την κρυογένεση αυτό είναι η αγωγιιμότητα.

Μην ξεχάσεις να ξαναρυθμίσεις το bias των λυχνιών στον ενισχυτή μετά την κρυογένεση γιατί μόνο έτσι θα βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.

Αν δεν αλλαξε η αρχική ρύθμιση του bias τότε κάτι άλλο παίζεται.
O JADIS ΕΧΕΙ AUTO BIAS.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΥΧΝΙΟΜΕΤΡΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΩ ΜΕΤΡΗΤΗ ΤΟ ΑΥΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΑΝ ΤΟ ΛΥΧΝΙΟΜΕΤΡΟ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΥΤΙ ΜΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΥΧΝΙΕΣ ΤΟΥ PRO

Reaction score
3.497
Δεν με κατάλαβες μάλλον.

Το λυχνιόμετρο δεν μετράει την ηχητική ποιότητα της λυχνίας. Μετράει μόνο τα τεχνικά χαρακτηριστικά της και αν προτιμάς την γήρανση που αυτή μπορεί να έχει υποστεί με την χρήση. Δεν μας δείχνει καλύτερα ή χειρότερα αποτελέσματα.
Μια πεσμένη λάμπα μπορεί στο αυτί μας να ακούγεται λίγο πιο μουσική και ξεκούραστη ή λίγο πιο γλυκιά και ξεκούραστη.

Το βασικό ερώτημα είναι κατά πόσον οι διαφορές που ακούμε μετά από την κρυογένεση προέρχονται από την αλλαγή των ηλεκτρικών χαρακτηριστικών της λυχνίας και μόνο από αυτές.

Μαγικά πάντως δεν γίνονται.

Το αυτί μας είναι το καλύτερο όργανο αλλά όχι ο τελικός δέκτης της μουσικής πληροφορίας. Ο τελικός δέκτης είναι ο εγκέφαλός μας.

Θα συνεχίσουμε την συζήτηση με το ωραίο θέμα της κρυογένεσης που άνοιξες στην Hi-End κατηγορία.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo