ΑΛΛΑΓΗ Ή ΟΧΙ;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Ο χωρος μου ειναι οπως φαινεται στο σχημα. Σημερα η θεαση γινεται απο τη θεση Α που δεν βολευει...αναπαυτικως! Βολευει ομως για πολυπληθες ακροατηριο (μεχρι 10 ατομα μαζευτηκαμε). Με το "αναπαυτικως" εννοω οτι ο καναπες της τραπεζαριας βρισκεται εκτος ιδανικης θεσης οι δε καρεκλες της δεν ειναι κι οτι ανετο. ΑΛΛΑ το μεγαλο μειον στη σημερινη τοποθετηση ειναι πως δεν μπορεις να ακουσεις μουσικη (stereo), κυριως γιατι δεν εχει ευνοϊκη θεση ακροασης. Εαν τραβηχθει στο μεσον του χωρου η πολυθρονα Γ, κινδυνευεις να γκρεμοτσακιστεις γιατι υπαρχει σκαλοπατι (διεπιπεδος ολος ο χωρος)!
Εαν βαλω την οθονη στη νεα θεση και βλεπω απο τη θεση Β ΤΙ θα χασω και ΤΙ θα κερδισω; Βεβαια η πολυπληθης θεαση αποκλειεται ( κακο ειναι αυτο;:138:), αλλα ηχητικα με τα κυρια εμπρος ηχεια να βαρανε κατ΄ευθειαν σε τοιχο (στην πλατη τος θεσης Β), πως θα ειναι; Μηπως χειροτερεψουν τα πραγματα; Οπως ειναι σημερα ειναι δυνατη ακομη και η εγκαταστση συστηματος 7.1 - που δεν με πολυενδιαφερει. Αυτο που θελω ειναι να εχω ΚΑΛΟ στερεοφωνικο ηχο γιατι τον στερηθηκα!
Τι λετε;

Attachments

Reaction score
62
Απάντηση: ΑΛΛΑΓΗ Ή ΟΧΙ;

Το πρόβλημα που θα έχεις είναι τα ηχεία. Πρέπει να γίνουν "σκαντζα" τα μπρος πίσω, αλλά τα μπροστά θα είναι πολύ ανοιχτά στην θέση, που έχεις τώρα τα πίσω. Αν καταφέρεις να κλείσεις τα ηχεία και να ανοίξεις όσο πιο πολύ μπορείς τα πίσω, όπως είναι στην τωρινή θέση σου, θα είσαι μια χαρά!! Όσον αφορά τα πόσα άτομα θα χωρέσουν, εγω τις ταινίες τις χαίρομαι με 2, το πολύ 3 άτομα επιπλέον. Αν ήθελα βαβούρα, θα πήγαινα σινεμά!!!:126:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Τα ηχεια θα μπουν ακριβως αντιστροφα με τα μπροστινα σε βασεις και τα πισω στον τοιχο και σε υψος περι τα 2μ. Εκεινο που με ανησυχει ειναι το ΠΩΣ θα ακουγονται τα εμπρος. Οσο για το θεαμα σπανια υπερβαινουμε τα...δυο ατομα (συνηθως...εγω!) μονο στο ποδοσφαιρο γινεται χαμος (κι οχι παντα φυσικα)

Reaction score
62

Τα ηχεια θα μπουν ακριβως αντιστροφα με τα μπροστινα σε βασεις και τα πισω στον τοιχο και σε υψος περι τα 2μ. Εκεινο που με ανησυχει ειναι το ΠΩΣ θα ακουγονται τα εμπρος. Οσο για το θεαμα σπανια υπερβαινουμε τα...δυο ατομα (συνηθως...εγω!) μονο στο ποδοσφαιρο γινεται χαμος (κι οχι παντα φυσικα)
Μόνο αν πειραματιστείς θα δεις αν παίζουν καλύτερα. Κατά τη γνώμη μου, πάντως θα είναι πολύ καλύτερο το αποτέλεσμα απ' ό,τι τώρα..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.927
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv