ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΙΚΑΝΑΛΟΥ ΔIΚΤΥΑΚΟΥ ΕΝΙΣΧΥΤΗ

Reaction score
7.100
Δεν υποστηρίζει δηλαδή δίσκους;
Αν ο δίσκος ειναι στο τοπικό δίκτυο θα τον βλέπει;
ναι τοτε θα τον βλεπει,σου περιεγραψα πιο πανω τον πιο απλο τροπο,χωρις δηλαδη nas κλπ.

Reaction score
29
Αν εχεις καποιο router με υποδοχη usb για να βαλεις εξωτερικο σκληρο δισκο επανω, ειναι θεωρω η πιο καλη λυση, ειτε πας σε καποιον απο τους ενισχυτες που αναφερθηκαν, ειτε σε καποιο streamer-network player. Θα εχεις αμεση προσβαση στον δισκο σου ανα πασα στιγμη τοσο απο τον υπολογιστη σου ωστε να προσθαφαιρεις αρχεια, οσο και απο τις συσκευες αναπαραγωγης. Δεν το εχω κανει μιας και δεν εχω τετοια δυνατοτητα προς το παρον με τις συσκευες μου, αλλα η βασικη φιλοσοφια αυτων των συστηματων αυτη ειναι.
Η χρηση που κανω ως τωρα ειναι ως player για το spotify, δεν εχω αρχεια flac, οποτε δεν ειμαι και ο πιο καταλληλος να πω εντυπωσεις για κατι πιο "ποιοτικο" απο το spotify.

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
δεν ειμαι και ο πιο καταλληλος να πω εντυπωσεις για κατι πιο "ποιοτικο"
Κι αυτά που λες, "χρυσά" είναι. :drinks:

Κι εγώ θέλω να βάλω κανα δυο δίσκους πρόχειρα πάνω στο ρούτερ, για να τους έχω διαθέσιμους σ' όλα τα δωμάτια χωρίς dedicated NAS, αλλά δεν το έχω κάνει ακόμα...:oops:

** Μου πέφτει ακριβό το καινούριο ρούτερ... :lolsign:

Reaction score
7.100
Δοκιμαστε αυτο που σας ειπα με ενα λαπτοπ της πλακας μονιμα συνδεμενο με εθερνετ στο ρουτερ ,βρισκει κανεις μτχ με 60-80 ευρω.Για καλο nas πρεπει να δωσει κανεις πανω απο 200 ευρω.

Reaction score
11
Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα ο Yamaha R-N803D, επικοινώνησα με τον Νάκα για το θέμα της μπροστινής θύρας USB και μου είπαν ότι:
"Από την μπροστινή θύρα USB μπορεί να διαβάσει USB STICK μέχρι 32GB, αρχεία και φακέλους όπως MP3, WMA, MPEG4 AAC, WAV, FLAC, AIFF, ALAC, DSD. Μπορεί μέσω της εφαρμογής MusicCast που θα κατεβάσετε δωρεάν από το Playstore ή το AppStore, να δει σκληρό δίσκο Nas ή τα αρχεία ήχου από οποιοδήποτε υπολογιστή που βρίσκεται στο δίκτυο."

Reaction score
11
Πιθανά να διαβάζει μόνο fat 32 και όχι ntfs.
Αυτό να σου πω την αλήθεια δεν το ρώτησα.
Για τον Onkyo-TX8270 ή ΤΧ8250 μήπως γνωρίζουμε για την μπροστινή θύρα USB εαν υποστηρίζει hdd? Με ενδιαφέρει και εμένα η αναπαραγωγή mp3/flac κλπ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm