- Reaction score
- 1
Re: ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 1.500,00 ΕΥΡΩ – ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ναι βρε παιδιά.
Πέρα από ήχο, ισχύ και μόστρα (βλ.Hi-end) ειναι κακό που ζητάω ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.
Και τα πολλά watt και τις χροιές και τα σιριστικά και τα μπάσα όλα τα χέζω (με το συμπάθιο) όταν δεν υπάρχει αξιοπιστία.
Ζητώ λοιπόν ένα ενισχυτή που να τα έχει αυτά (ήχος, 10-100W, χροιές και ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ).
Τόσο παράλογος είμαι;
Ευχαριστώ
:smoking:
Να επιτέλους και κάποιος που κατάλαβε τι ζητάω.Προσωπικά, δεν σε βρίσκω καθόλου παράλογο.
Ένα σύστημα, είτε πολλών χιλιάδων είτε μίας χιλιάδας πρέπει να καλύπτει την κάθε ανάγκη μας.
Πολλές φορές έχω γράψει και ίσως έχω παρεξηγηθεί γι αυτό, ότι το συστημά μας πρέπει να μας καλύπτει ποιοτικά, ποσοτικά ΚΑΙ να είναι αξιόπιστο.
Από προσωπική δοκιμή, ζεύγος ηχείων τα cobalt 826 της JMLab, Hegel H1 mkIII, 26' πριν "κόψει" στους 73°, με ένταση στα 109db (κορυφή) 105db (καρφωμένο), σε χώρο 44m², με θερμοκρασία 34° σε θέματα όπως Rammstein, SOAD, LeftField κλπ, με μίκτη και 2/πλό cd, άρα χωρίς διακοπή.
Στις ίδιες συνθήκες την ίδια ημέρα, 25΄και 70° ο Audia και σχεδόν ίδιο χρόνο M.Fidelity Α3.5...
Δεν σημαίνει τίποτα αυτό, απλά το αναφέρω. Ήταν ένα προσωπικό πείραμα, πάντα προτείνω σε παρτυ να χρησιμοποιούμε ανεμιστήρα
Όλοι μετα την απαραίτητη ψύξη τους έπαιξαν παλι, χωρίς τίποτα να έχει καεί ή να παρουσιάσουν κάποια δυσλειτουργία.
Ναι βρε παιδιά.
Πέρα από ήχο, ισχύ και μόστρα (βλ.Hi-end) ειναι κακό που ζητάω ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.
Και τα πολλά watt και τις χροιές και τα σιριστικά και τα μπάσα όλα τα χέζω (με το συμπάθιο) όταν δεν υπάρχει αξιοπιστία.
Ζητώ λοιπόν ένα ενισχυτή που να τα έχει αυτά (ήχος, 10-100W, χροιές και ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ).
Τόσο παράλογος είμαι;
Ευχαριστώ
:smoking: