ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Reaction score
0
Καλησπέρα σας παιδιά , ονομάζομαι κωνσταντίνος , είμαι καινούργιος στο site , και αναζητώ ένα εξωτερικό συνεργάτη για τοποθέτηση προτζέκτορα σε κάποια projects που αναμένεται να παρουσιαστούνε στην περιοχή της θεσσαλονίκης με την έναρξη της επιχειρηματικής μου δραστηριότητας , τονίζω οτι ακόμα δεν υπάρχει η εταιρεία που θέλω να ανοίξω ώς μορφή οπότε καταχωρώ την αγγελία ως μεμονωμένο φυσικό πρόσωπο και αναζητώ την συνεργασία. Επιτρέψτε μου να μην δώσω άλλες πληροφορίες απο εδώ λόγο της φύσης του εγχειρήματος.

παρακαλώ εάν έχω καταχωρήσει την αγγελία αυτή σε λάθος μέρος του site ή με λάθος τρόπο , ενημερώστε με μιας και δεν γνωρίζω.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.710
Απάντηση: ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Καλώς ήρθες.
Θέλεις κάποιον συνεργάτη για την τοποθέτηση ενός προβολέα για μια επιχείρηση που πρόκειται να ανοίξει ή και μελλοντικά για την εγκατάσταση πολλών;

Reaction score
0

Έχετε δίκιο δεν το προσδιόρισα , ο στόχος είναι μελλοντίκα η εγκατάσταση πολλών φυσικά , απλώς επειδή όπως όλοι καταλαβαίνουμε για μια νεοσύστατη επιχείρηση η ανάληψη έργων δεν είναι και πολύ δεδομένη και εύκολη διαδικασία , αναφέρθηκα σε εξωτερικό συνεργάτη στην αρχή με σκοπό να αναλαμβάνει το κάθε project που παρουσιάζεται και φυσικά μακάρι οι δουλειές να πάνε καλά.

σε τελική ανάλυση , άμα κατάλαβα καλά το ερώτημά σας , δεν αναζητώ κάποιον για μια μεμονωμένη εγκατάσταση.

Reaction score
0

Μιας και δεν βλέπω κάποια απάντηση η εκδήλωση ενδιαφέροντος , έστω κάποια πληροφορία για το που μπορώ να απευθυνθώ , να προσθέσω πως για αρχή θα ήτανε ιδανικό κάποιος που θέλει παράλληλα με την δουλειά που μπορεί να έχει να βοηθάει με την σωστή τοποθετηση κάποιου προτζέκτορα σε κάποιο project που θα έχει αναλάβει η εταιρεία μας με ικανοποιητική αμοιβή ανα έργο.

ελπίζω με να με βοηθήσει κάποιος έστω με το που αλλού μπορώ να απευθυνθώ , εφόσον δεν υπάρχει απότι βλέπω κάποιος ενδιαφερόμενος ή κάποιος που να ξέρει κάποιoν που μπορεί να ενδιαφέρεται....

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.710

Κάνε λίγη υπομονή. Δεν το είδαν πολλοί το θέμα σου, Σαββατοκύριακο γαρ.
Κάποιος θα βρεθεί.

Reaction score
0

Σωστή παρατήριση , ας περιμένουμε λοιπόν τώρα που ξεκινάει η εβδομάδα........

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522