- Reaction score
- 0
:139:Παιδιά καλημέρα και καλώς σας βρήκα!!
Θα ήθελα την πολύτιμη βοήθειά σας γιατί μόνος μου δεν το βλέπω.
Βλέπετε δεν είμαι και πολύ σχετικός με το αντικείμενο.
Έχω ένα σαλόνι 25τ.μ. + την κουζίνα 7τ.μ.Στο σαλόνι,δίπλα στο έπιπλο της τηλεόρασης(SAMSUNG LE-32S81) έχω το PC(intel core 2 duo E6420 με κάρτα γραφικών την ASUS EN8600GT SILENT/HTDP 256MB PCI-E RETAIL και motherboard την GIGABYTE P35C-DS3R).
Έχω συνδέσει PC με TV από DVI σε HDMI.
Ποιον ενισχυτή πρέπει να επιλέξω έτσι ώστε να έχω surround ήχο είτε βλέπω την ταινία από το dvd του υπολογιστή είτε από ένα κανάλι που υποστηρίζει το surround?
Πρέπει ο ενισχυτής να έχει 2 HDMI in (1 για την TV και 1 για το PC)?
Έχω βρει κάποια μηχανήματα όπως τον sony srt-dg710 αλλά δεν ξέρω εάν είναι αρκετός γιαυτό που θέλω(εικόνα και ήχο HDMI-SURROUND και απο TV και από PC.:111:
Ευχαριστώ για την ώρα σας.
Θα ήθελα την πολύτιμη βοήθειά σας γιατί μόνος μου δεν το βλέπω.
Βλέπετε δεν είμαι και πολύ σχετικός με το αντικείμενο.
Έχω ένα σαλόνι 25τ.μ. + την κουζίνα 7τ.μ.Στο σαλόνι,δίπλα στο έπιπλο της τηλεόρασης(SAMSUNG LE-32S81) έχω το PC(intel core 2 duo E6420 με κάρτα γραφικών την ASUS EN8600GT SILENT/HTDP 256MB PCI-E RETAIL και motherboard την GIGABYTE P35C-DS3R).
Έχω συνδέσει PC με TV από DVI σε HDMI.
Ποιον ενισχυτή πρέπει να επιλέξω έτσι ώστε να έχω surround ήχο είτε βλέπω την ταινία από το dvd του υπολογιστή είτε από ένα κανάλι που υποστηρίζει το surround?
Πρέπει ο ενισχυτής να έχει 2 HDMI in (1 για την TV και 1 για το PC)?
Έχω βρει κάποια μηχανήματα όπως τον sony srt-dg710 αλλά δεν ξέρω εάν είναι αρκετός γιαυτό που θέλω(εικόνα και ήχο HDMI-SURROUND και απο TV και από PC.:111:
Ευχαριστώ για την ώρα σας.