ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ PHONO-STAGE

Reaction score
29
Χρόνια πολλά, προσπαθώ να αναβαθμίσω τον ήχο μου και σκέφτηκα να πάω για άλλο phono και άλλη κεφαλή μάλλον mm. Αυτή τη στιγμή έχω το ΜΚ2 με grado prestige gold kαι phono stage το campridge audio 540 -- ενισχυτής ο υβριδικός α12(cav) και ηχεία τα 19ΑΤC. Με αυτά τα δεδομένα ψάψνω καλό σετάκι ή και αρχικά μόνο phono που να αναβαθμίζει ουσιαστικά τον ήxo έως και 300 ευρώ.Εχω δεί μια αγγελία ενός λαμπάτου phono το project tube box se και αναρωτιέμαι αν θα ταίριαζε στο υπόλοιπο σύνολο.
Αυτά thanks:201:...(όσο πιο απλά γίνεται καλοί φίλοι.....:140:)

Reaction score
1.788
Απάντηση: ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ PHONO-STAGE

Aμα θελεις μπορω να σου δανεισω το δικο μου το λαμπατο για μια δοκιμη.

Reaction score
1.815

Χρόνια πολλά, προσπαθώ να αναβαθμίσω τον ήχο μου και σκέφτηκα να πάω για άλλο phono και άλλη κεφαλή μάλλον mm. Αυτή τη στιγμή έχω το ΜΚ2 με grado prestige gold kαι phono stage το campridge audio 540 -- ενισχυτής ο υβριδικός α12(cav) και ηχεία τα 19ΑΤC. Με αυτά τα δεδομένα ψάψνω καλό σετάκι ή και αρχικά μόνο phono που να αναβαθμίζει ουσιαστικά τον ήxo έως και 300 ευρώ.Εχω δεί μια αγγελία ενός λαμπάτου phono το project tube box se και αναρωτιέμαι αν θα ταίριαζε στο υπόλοιπο σύνολο.
Αυτά thanks:201:...(όσο πιο απλά γίνεται καλοί φίλοι.....:140:)
Aμα θελεις μπορω να σου δανεισω το δικο μου το λαμπατο για μια δοκιμη.
Τσίμπα το να το ακούσεις!! Είναι .......Μ-Ο-Ν-Α-Δ-Ι-Κ-Ο!!!

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.531

@takis6c33: Συγχαρητήρια για την κίνησή σου!

Reaction score
29

Ευχαριστώ Τάκη αλλά ρε γμτ πέφτεις λιγάκη μακριά ....εγώ Σαλονίκη είμαι :110: πάντως είναι προς τιμή σου .....

Reaction score
1.127

καλησπέρα,εγώ με υψηλοέξοδη mc,τη denon dl 160,χρησιμοποιώ το clearaudio nanophono,με ρυθμίσεις για τη φορτιση της κεφαλής και είμαι πολύ ευχαριστημένος.όσο για τη κεφαλή,εξαιρετική για τα λεφτά της.

geoli

Επαγγελματίας
Reaction score
36

Εχω δοκιμασει διάφορα Phone stages και θα σου πρότεινα αν δεν θες να πας σε μεγάλα έξοδα το Monrio ADN με εξωτερικο τροφοδοτικό, εξαιρετικό για τα χρήματα του.
Νομιζω μαλιστα πουλιέται καποιο στο forum

ika

News
Reaction score
16.766

Από όσα λένε, τα οικονομικά phono stage ταιριάζουν καλύτερα στις ΜΜ λόγο στάθμης εξόδου. Οι χαμηλοέξοδες MC θέλουν δυνατό phono. Αρα αν θέλεις να αλλάξεις και την κεφαλή καλό είναι να το πάρεις και αυτό υπόψιν.
Στο λαμπάτο αλλάζεις και τις λάμπες εύκολα για να πειραματισθείς αν θες, πράγμα που δεν στο προσφέρει το τρανζιστοράτο.
Δες και http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=48121&page=38.

Reaction score
29

Thanks παίδες θα λάβω σοβαρά υπόψη τις προτάσεις σας :615:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv