ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ .avi ΣΕ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΥΣ DIVX PLAYERS ?

Reaction score
35
καλησπερα,
κατεβασα μερικα επεισοδια γνωστης σειρας με αναλυση 960Χ528 & 960Χ544.
πηρα το δισκακι με τα .avi αρχεια και πηγα στα μαγαζια.
προσπαθησα να το αναπαραγω στα κατωθι μηχανακια:
sony ns 76, pioneer 490 & 696, samsung 860, lg 9900H ,panasonic s52,καθως και σε διαφορα DVD recorders και home cinema συστηματα των ιδιων εταιρειων -ολα με HDMI αλλά και με SCART-τα οποια υποστηριζουν ως DIVX 6 καθως και DIVX ultra.
ολα τα μηχανακια διαβασαν τους φακελους ,κανενα ομως δεν τους επαιξε!!!
εβγαζαν divx error & resolution not supported κλπ.
αν γνωριζει καποιος τι παιζει με τις αναλυσεις ,ή και για κανενα divx player που παιζει αυτες τις αναλύσεις παρακαλω ας ποσταρει!!

THNX

Reaction score
5
Δεν θα σου λύσω το πρόβλημα καθώς είμαι ψιλοάσχετος....

Απλώς θα αναφέρω πως, τα Divx που έγραφα σε συγκεκριμενα cd-r & cd-rw το Yamakawa 365 δεν τα έπαιζε και είχα τρελλαθεί !!!

Δοκίμασα καλό cd-r TDK και τα έπαιξε.... έκτοτε πάντα δοκιμάζω και άλλο δισκάκι πριν βγάλω συμπεράσματα

Reaction score
0
jazzu4ia said:
καλησπερα,
κατεβασα μερικα επεισοδια γνωστης σειρας με αναλυση 960Χ528 & 960Χ544.
πηρα το δισκακι με τα .avi αρχεια και πηγα στα μαγαζια.
προσπαθησα να το αναπαραγω στα κατωθι μηχανακια:
sony ns 76, pioneer 490 & 696, samsung 860, lg 9900H ,panasonic s52,καθως και σε διαφορα DVD recorders και home cinema συστηματα των ιδιων εταιρειων -ολα με HDMI αλλά και με SCART-τα οποια υποστηριζουν ως DIVX 6 καθως και DIVX ultra.
ολα τα μηχανακια διαβασαν τους φακελους ,κανενα ομως δεν τους επαιξε!!!
εβγαζαν divx error & resolution not supported κλπ.
αν γνωριζει καποιος τι παιζει με τις αναλυσεις ,ή και για κανενα divx player που παιζει αυτες τις αναλύσεις παρακαλω ας ποσταρει!!

THNX
Τα κοινά divx players όπως αυτά που ανέφερες συνήθως παίζουν αναλύσεις μέχρι 720χ576. Προσωπικά δεν γνωρίζω κάποιο που να παίζει μεγαλύτερες αναλύσεις. Πιθανόν HD players όπως τα kiss, snazio κλπ να μην έχουν πρόβλημα, αλλά τότε πάμε σε άλλη κατηγορία τιμής...

Reaction score
5
Ως κατοχος Snazio ναι μπορω να βεβαιωσω οτι το Snazi παιζει τετοιες αναλυσεις.
Η συκγεκριμενη αναλυση μου θυμιζει επεισοδια απο LOST και Prison break που επαιζαν απροβληματιστα.

Εκτος και αν δεν ειναι Divx HD player δεν προκειται να παιξει αναλυση μεγαλυτερη του 720χ576
Οι περισσοτεροι το μπερδευουν με το upscaling.Λενε οτι το ταδε player παιζει στα στα 720p 1080i αλλα αυτο σημαινει οτι το 720X576 θα το κανει upscale στα 720p 1080i και οχι οτι μπορει να παιξει native τετοια αναλυση

Reaction score
0
Μιας και μιλάμε για αρχεία avi σαν την σειρά lost η stargate atlantis, πήγα και εγώ να καταβάσω το νέο firmware για το Yamakawa 365 επειδή μου είπαν ότι παίζει τέτοια αρχεία και μάλιστα υποστηρίζει και τα αρχεία υπότιτλων. Ακολούθησα τις οδηγίες κατα γράμμα και τώρα έχω ένα ΤΙΠΟΤΑ. Αυτό φίλοι μου λέγεται στο λεξικό "Κρανιοαρπαγή". Μήπως ο φιλος μας ο coordinator Στέλιος έχει καμμιά ιδέα σαν ιδιοκτήτης 365 που είναι;
Ευχαριστώ in advance.
Κυριάκος

Reaction score
5
Αγαπητέ Κυριακό,

Με το νέο firmware, αν ολοκληρώσεις σωστά το upgrade, μπορείς κανονικά να δεις DIVX/XVID αλλά δίχως Ελληνικούς υπότιτλους.

Αν θες Ελληνικούς, κυκλοφορεί modified το firmware. Αφού γράψεις την τελευταία έκδοση του original firmware σε multisession cd, συνεχίζεις την εγγραφή αντικαθιστώντας στο νέο session το original romfs.bin με αυτό που παραθέτω στο κάτωθι link.

Κάνεις το update κανονικά και πλέον το yummy σου παίζει Ελληνικούς υπότιτλους σε Divx.

http://www.sendspace.com/file/ecwa52

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.098
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67