ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΡΧΕΙΩΝ APE

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.029
Απάντηση: ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΡΧΕΙΩΝ APE

Και πού ξέρω 'γώ ρε όλα αυτά τα τερτίπχια του φούμπαρ; Ρώτα με για πικάπ, να σου πω.

Reaction score
4.250

Δηλαδη για να το καταλαβω. Αν στο σκληρο εχεις διαφορου τυπου αρχεια flac, ape, nrg, wv αυτο σου κανει την μετατροπη αυτοματα? Αντε να υποθεσω οτι τα nrg & wv δεν τα βλεπει τα απε που ειναι παρεα με τα φλακ τα μετατρεπει αυτοματα?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.164

όλα τα βλέπει κι όλα τα μετατρέπει.
αυτόματα.

Reaction score
4.250

Το βαρελι παραμενει γεματο? :135:

Reaction score
4.250

Παιδευομαι απο τις 5 το πρωι κι ακομη ειμαι στο 3% γαμωτο.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.029

Μακρύς ο δρόμος προς το high end...

Reaction score
1.187

Παιδευομαι κατι ωρες. Που στο διαλα γραφει " convert"?
Στο mediamonkey μαρκάρεις το αρχείο που θέλεις και πας στο menu Tools => Convert Audio Format ή πατάς Shift+Ctrl+C και στο παράθυρο που ανοίγει επιλέγεις το format στο οποίο θέλεις να μετατρέψεις και τις παραμέτρους.

Reaction score
1.187

Και μιας και μας επιασε ορεξη για δουλεια αυτα τα WV πως τα μετατρεπουμε σε flac? Γιατι το αυτο το Monkey δεν το βλεπει
Τα wv εγώ τα μετατρέπω σε wav με το Nero.
Ναι με το Nero Burning ROM !!!
Menu Extras => Encode Files Επιλέγεις το wv και output format σε wav οπότε από 'κει και πέρα το κάνεις ότι θέλεις.

Reaction score
1.187

Κατα την μετατροπη απο APE σε FLAC διαπιστωνω οτι κατα κανονα σε flac η μουσικη χανει λιγο σε ενταση και σαν ποσοτητα. Δηλαδη αρχει που καταλαμβανε χωρο 456 ΜΒ σε ΑPE κατα την μετατροπη σε FLAC το ιδιο κοματι ζυγιζει 416 ΜΒ. Επιρεαζει μηπως και την ποιοτητα?
Σε ποιό πρόγραμμα αναφέρεσαι;

Εγώ με το Mediamonkey μετατρέπω τα .ape σε .flac με compression level 7 και μού βγαίνουν ελαφρώς μεγαλύτερα δηλαδή π.χ. από τα 456 ΜΒ που λες εσύ θα πήγαινε γύρω στα 460 ΜΒ με ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια όμως ποιότητα ήχου. Και με 8 compression level αν τα έκανα πάντως η ποιότητα δεν θα επηρεαζόταν διότι είναι μη απωλεστικός αλγόριθμος.

Reaction score
4.250

Κομστ το λεβελ 6 ειναι κακο? Και γω με το Mediamonkey μετατρεπω τα απε. Ειναι γεγονος οτι υπαρχουν και αρχεια οπου το φλακ γινεται λιγο πιο βαρυ απο το απε, δηλαδη δεν ειναι σταθερο ποτε το ενα θα εχει μεγαλυτερη χωριτικοτητα απο το αλλο. Με τον foobar εχω κατι προβληματα σε ορισμενα πραγματα που μου ζηταει και τον εχω τιμωρια να καθεται και να κοιταει.
Κωστα εισαι τυχερος που επαθα λουμπαγκο αλιως θα εψαχνες να βρεις που εχει τρυπα το βαρελι :137::137:

Reaction score
1.187

Λοιπόν το level 6 δίνει μεγαλύτερο αρχείο από το level 8 αλλά κατά το παίξιμο χρειάζεται μικρότερη επεξεργαστική ισχύς.

Το Level 8 δίνει μικρότερο αρχείο αλλά ζητάει μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ για να παίξει. Αρα αν ζορίζεται ο Η/Υ γιατί κάνει και κάποια άλλη δουλειά καθώς παίζει πιθανόν να υπάρξουν κάποιες μικροδιακοπές στην μουσική.

Υπάρχουν τα συν και τα πλήν.

Σε όλες τις περιπτώσεις όμως η ποιότητα ήχου είναι πάντα η ίδια διότι ο αλγόριθμος είναι μη απωλεστικός. Εννοείται ότι η ποιότητα είναι η ίδια όπως και με το .wav

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.164

αποκλείεται στη σήμερον ημέρα να βρεθεί σι-πι-γιού που να ζορίζεται στην αναπαραγωγή flac level 8.

να κι ένα παράδειγμα μη απωλεστικής συμπίεσης:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.029

αποκλείεται στη σήμερον ημέρα να βρεθεί σι-πι-γιού που να ζορίζεται στην αναπαραγωγή flac level 8.
Ναι καλά! Κάτσε να παίζει ο φούμπαρ μαζί με καμιά εικοσαριά σελίδες ανοιγμένες, πηγμένες στα flash, και να κατεβάζει και το μTorrent... Ειδικά το μTorrent γονατίζει μονοπύρηνη CPU με το καλημέρα...

Reaction score
2.237
Re: Απάντηση: ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΡΧΕΙΩΝ APE

Ναι καλά! Κάτσε να παίζει ο φούμπαρ μαζί με καμιά εικοσαριά σελίδες ανοιγμένες, πηγμένες στα flash, και να κατεβάζει και το μTorrent... Ειδικά το μTorrent γονατίζει μονοπύρηνη CPU με το καλημέρα...
Περίεργο... Εμένα και στα δυο αρχαία μουλάρια μου μια χαρά τρέχει. Μιλάμε βέβαια για καλούς μονοπύρηνους υπολογιστές...εξαετίας!!!!!

Reaction score
1.187

Οταν παίζει με upsampling στα 96/24 και ανοίξω firefox με πολλές σελίδες με animations ενώ κατεβάζω και κάτι από rapidshare συγχρόνως, πολλές φορές ψιλογονατίζει.
Γιαυτό προτιμώ compression level 7 αντί για 8 κι ας χάνω κάποιον χώρο στους δίσκους...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.164

το δικό μου όταν παίζει flac δε κάνει τίποτε άλλο, άντε το πολύ να δείχνει καμιά καμπύλη, οπότε δε γονατίζει κανείς...

Reaction score
1.187

το δικό μου όταν παίζει flac δε κάνει τίποτε άλλο, άντε το πολύ να δείχνει καμιά καμπύλη, οπότε δε γονατίζει κανείς...
Αριστη η καμπύλη.... της απόκρισης συχνότητας! :139:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.164

η αλήθεια είναι πως διαθέτω γούστο υψηλών προδιαγραφών (στα flac πχ μόνο level 8)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.908
Members
38.518
Νεότερο μέλος
papaevagelouv