ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΛΥΣΙΔΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ

Reaction score
0
Η panasonic ειναι αρκετα ακριβη, οποτε η ερευνα συνεχιζεται! Προοριζεται για ξαδερφο μου ο οποιος παρακολουθει τηλεοπτικο προγραμμα περισοτερο απο dvd, γιαυτο και η ερευνα ειναι αποκλειστικα για plasma, οι lcd που ειδε τον απογοητευσαν! Εγω εχω ηδη μια rear projection sony!

Reaction score
118
Πες του θα του κάνουμε μήνυση, θα τον πλακώσουμε και στο ξύλο. Lcd είπαμε θα πάρετε. :lol:

Reaction score
0
Καταρχην να ξερετε οτι για το γνωστικο επιπεδο των πωλητων φταιει κυριως το καταστημα οταν τους επιλεγει, και απλα επειδη στις μεγαλες αλυσιδες, ο υποψιασμενος πελατης ειναι μονο ενα 5% και το υπολοιπο 95% ειναι πελατης που θα καλυφθει και απο εναν απλο υπαλληλο που θα ξερει τα βασικα, οι μεγαλες ατες εταιρειες δεν καθονται να το πολυψαξουν και προσλαμβανουν με το κιλο.

Εκει που φταιει ο πωλητης ειναι οταν δεν ειναι ειλικρινης, οταν παει να σου πασαρει το ταδε επειδη εχει bonus πχ για τον ιδιο αυτη η πωληση, ή οταν το παιζει ειδημονας και λεει @@ιες ενω ειναι ασχετος.

Προσωπικα, δουλευα σε multirama στη Στουρναρη, και ημουνα στο hardware. Αυτο το κομματι το ηξερα, και δε νομιζω να εμεινε κανενας πελατης παραπονεμενος....ε καποιες φορες λογω ελειψης προσωπικου ή οτιδηποτε αλλο, αναγκαστικα πηγα να εξυπηρετησω και σε εκτυπωτες, και σε mp3 players κλπ....εκει δεν ημουνα καλος πωλητης γιατι δε το κατειχα το αντικειμενο...αλλα τουαλαχιστον @@ιες δεν ελεγα. Δεν ειναι κακο να παραδεχεσαι οτι δεν ξερεις κατι...ειναι καλυτερο απο το να προσποιεισαι οτι το ξερεις.

Και παντα να ξερετε, οτι ο σωστος πωλητης ποτε δεν πρεπει να εκφραζει αποψη εκτος αν του ζητηθει, πρεπει απλα να σου δωσει τις 2-3 επιλογες που εχεις με βαση τις αναγκες σου, να σου πει τα υπερ και τα κατα της καθε περιπτωσης και ας αποφασισεις μονος σου τι προτιμας.
Αν και κανονικα θα επρεπε και ο πελατης να εχει τη στοιχειωδει λογικη να σκεφτει το παραπανω, και να το καταλαβει οταν τον καθοδηγουν προς μια κατευθυνση....αλλα οι περισσοτεροι πανε σαν προβατα στη σφαγη, και αυτο το εκμεταλευονται πολλοι δυστυχως :(

Reaction score
7
ΑΝΤΩΝΗΣ Β said:
Κωνστανταρας Κωστας said:
.............δεν θα επιτρεψω σε κανεναν πωλητη να μου πιπιλαει το μυαλο! ......
Τελικά τι έγινε; Την πήρες την 42px600;
Αν ναι, για πες λεπτομέρειες.
Οχι.. τελικα ο πωλητης τον επεισε να παρει ενα πολυμιξερ... με lcd οθονη για τις ενδειξεις!!!

Reaction score
14
B said:
Και παντα να ξερετε, οτι ο σωστος πωλητης ποτε δεν πρεπει να εκφραζει αποψη εκτος αν του ζητηθει, πρεπει απλα να σου δωσει τις 2-3 επιλογες που εχεις με βαση τις αναγκες σου, να σου πει τα υπερ και τα κατα της καθε περιπτωσης και ας αποφασισεις μονος σου τι προτιμας.
Πέστα Χρυσόστωμε! :wink:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef