ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ !!!!!!!!!!!

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Κωστα, εγω λεω λαμπατο προ δαγκωτο.:)
Kι εγώ προς τα εκεί τείνω αλλά θα τα πω και με το Μιχάλη από κοντά, να ακούσω και κάτι δυνατότερο από τον MkII - παρόλο που ο κίνδυνος να ερωτευθώ είναι ορατός.
Ο λαμπάτος προ ταιριάζει με τη λύση του Hypex τελικού αλλά και με τη λύση των ML Purity (το ενεργό με τα ICE) που μπήκαν πρόσφατα στο παιχνίδι.
Αντίθετα ο Tripath τελικός (aka ο Truepath) μάλλον θα ταιριάξει καλύτερα με παθητικό προ γιατί ήδη χρωματίζει, έστω και ελάχιστα, τον ήχο.
Θέλει ψάξιμο το πράγμα και δε βολεύει καθόλου το ότι δεν έχω άμεση πρόσβαση στας Αθήνας... :happy_2:

Πάντως, αν τελικά μπω φαντάρος το Μάιο, μάλλον θα πάω στον Truepath που είναι και η οικονομικότερη λύση (το πολύ 500-600 ευρώ), ώστε να κάνω την...τάβλα μου (aka να ακούσω έναν δυνατό Tripath), και σε ένα χρόνο με το καλό που θα απολυθώ θα κοιτάξω για ριζικότερη αναβάθμιση ηχείου και ενισχυτών. Πάντως είναι σκέτο βάσανο να έχεις μαζέψει το χρήμα για να αναβαθμιστείς και να μην είναι το timing σωστό!

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Eμ σε εφαγε ο Ε.Σ.
Fixed. :happy_8:

Ήλπιζα μετά από τόσες αναβολές θα με έχουν ξεχάσει αλλά τίποτα αυτοί... Επιμένουν να πάω! Από τώρα;! Είμαι τόσο νέος..... :happy_9:

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Για δείτε αυτό το thread...!!

Tώρα μάλιστα, μπορούμε να μιλάμε για κόντρα με τον Trends!
K. Θεοφιλάκο, περιμένουμε νεώτερα! :mrgreen:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.013
Members