ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ LG

Reaction score
0
Πρόσφατα αγόρασα την 32'' LG 5600.
Παρατηρώ ότι δεν έχει κουμπί επάνω στην τηλεόραση για να την απενεργοποιήσω. Με το που την συνδέω στην πρίζα μπαίνει κατευθείαν σε κατάσταση αναμονής και για να την απενεργοποιήσω θα πρέπει να την ξαναβγάλω από την πρίζα.
Δε το θεωρώ πρόβλημα αλλά μου κάνει εντύπωση.
Μήπως κάποιος έχει την ίδια τηλεόραση ή όλες οι LG είναι έτσι;

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.528
Απάντηση: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ LG

Έψαξες καλά μήπως έχει κουμπί on-off στο
πίσω μέρος της;

Reaction score
0
Εχω την 5000 . Ουτε και μενα εχει καποιο κουμπι να κλεινει .
Και στο εγχειριδιο που κοιταξα δεν εχει κατι :111::111:.

Reaction score
14
Απάντηση: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ LG

Και εγώ έχω ένα παλιότερο μοντέλο 37" που δεν έχει κουμπί που να κλείνει τελείως.... Φαίνεται έτσι έιναι όλα τους τα μοντέλα στο να βρίσκονται στην αναμονή. Πάντως την έχω εγώ σχεδόν 3 χρόνια πάντα στην αναμονή (δεν την βγάζω φυσικά από την πρίζα) και έχω πολύ καλή εικόνα και καλό ήχο. Γενικά είμαι ευχαριστημένος και αυτό που λείπει το κουμπί, το έχω αγνοήσει......Το συνήθισα......!!!!

Reaction score
0
Μάλλον δεν έχουν βάλει κουμπί ON/OFF επάνω στην τηλεόραση για λόγους κόστους !
Κάτι τέτοιο θα ανέβαζε την τιμή στα ύψη.....!!!!! :609: :410:

Reaction score
0
didimos gr
και εγωεχω την 5700 32" και ειναι ειλικρινα χωμα η τιμη της 590ευρω
την τιμη της δικαιολογει η φτηνη ποιοτητα κατασκευης και αυτο που λες.
παντως απο ποιοτητα εικονας ειναι υπερβολικα καλη και 1080 24 π και ολα τα περνει.
εχω και μια bravia 32" η οποια απο αποψη ποιοτητας κατακευης ειναι πολυ καλητερη απο ποιοτητα εικονας ομως συμβαινει το αντιθετο

Reaction score
0
Δεν θα ελεγα οτι δεν μπηκε καποιο κουμπι on - off για λογο οικονομιας και μειωση κοστους παραγωγης αλλα ισως δεν το θεωρουν σημαντικό . Οπως και εγω , δεν θεωρω οτι εχει καποια σημασια το συγκεκριμένο κουμπι . Μιας και θα την ανοιξουμε τουλαχιστον μια φορα την ημερα και το ορθο αν την αφησουμε κλειστει για μεγαλο χρονικο διαστημα ειναι να την βγαλουμε απο την πριζα .

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef