ΑΠΟΡΙΑ

Reaction score
4.572
Μιλώντας για adventure games-καθώς μόνο αυτά παίζω- μετά από πόσο παιχνίδι χρειάζεστε βοήθεια από κάποιο λυσάρι :lol: ;;;

Μόνο εγώ δεν μπορώ να προχωρήσω ήδη από πολύ νωρίς και ψάχνω στα βοηθήματα :oops: ;;;

V

VIDEOMIX

Guest
Απο ποιά εφημερίδα αναδημοσίευσες το ερώτημα; :shock:
Ξέχασες να γράψεις. :lol:

Reaction score
2
Έχω τελειώσει πολλά χωρίς βοήθεια, αλλα σε μερικά κολάς τόσο πολύ που είναι αδύνατο να μην κοιτάξεις κάποιο walkthrough.
Πάντως τις περισσότερες φορές που έχω χρειαστεί βοήθεια, δεν κοιτάω ολοκληρωμένες λύσεις αλλά hints χρησιμοποιόντας λυσεις σε μορφή UHS (Universal Hint System). Έτσι και ξεκολάς απο τα δύσκολα σημεία και δεν χάνεται όλη η μαγεία του να ανακαλύπτεις μόνος σου την λύση. ;)

Reaction score
4.572
Χρυσόστομος Μ. said:
Έχω τελειώσει πολλά χωρίς βοήθεια, αλλα σε μερικά κολάς τόσο πολύ που είναι αδύνατο να μην κοιτάξεις κάποιο walkthrough.
Πάντως τις περισσότερες φορές που έχω χρειαστεί βοήθεια, δεν κοιτάω ολοκληρωμένες λύσεις αλλά hints χρησιμοποιόντας λυσεις σε μορφή UHS (Universal Hint System). Έτσι και ξεκολάς απο τα δύσκολα σημεία και δεν χάνεται όλη η μαγεία του να ανακαλύπτεις μόνος σου την λύση. ;)

What is this?

Reaction score
2
http://www.uhs-hints.com

The Universal Hint System gives you just the hints you need to solve hundreds of computer games. Unlike traditional walkthroughs, the UHS lets you select specific questions and view only as much information as you want -- from subtle nudges to full answers -- so you can have more fun solving the game on your own. Most of our available hints can be viewed with your web browser or can be downloaded and viewed later with the use of a UHS Reader.

;)

Reaction score
62
Εγώ χρησιμοποιούσα λυσάρι σε κάτι παλιά adventures της sierra κυρίως που έπρεπε να κάνεις κάτι κουφά για να προχωρίσεις που δεν πάει το μυαλό σου!!! :lol:

Reaction score
0
DIMITRIS K. said:
Εγώ χρησιμοποιούσα λυσάρι σε κάτι παλιά adventures της sierra κυρίως που έπρεπε να κάνεις κάτι κουφά για να προχωρίσεις που δεν πάει το μυαλό σου!!! :lol:
..Toυ Παττακη;;; 8)

Reaction score
62
Andrew said:
DIMITRIS K. said:
..Toυ Παττακη;;; 8)
Εννοείται... :wink:

Reaction score
62
Γιώργος Ανδρεάδης said:
Θα μπορουσες να ρωτησεις εμενα βεβαια....
I will take the blue pill! Δεν είμαστε για περιπέτειες! Άσε που περνάω καλά εδω!!!! :lol: :lol:

Reaction score
51
Αν δεν βρέξεις κ#λο, ψάρι δεν τρως........

Αυτό που είναι όλα τα λεφτά στα adventure games είναι η αγωνία του τι θα συμβεί μετά....
Θα τα καταφέρω?? Θα χάσω? Θα λύσω τον γρίφο?

Είμαι καρα fun της Lara (δεν το ξέρατε βέβαια...Εεε?? :lol:)
Και θα είχα χάσει όλη την γλύκα του παιχνιδιού αν άνοιγα λυσάρι!!
Ακόμα κι αν με ταλαιπωρεί και αρχίζω τα μπινελίκια......
Άλλωστε Lara χωρίς μπινελίκι πολύ αμφιβάλλω αν το έχει καταφέρει κανείς!!!!! :D :lol: :lol: :lol:

Reaction score
51
Σε ποια κατηγορία είναι δηλαδή Χρυσόστομε??
Μην είμαστε αυστηροί στην κατηγοριοποίηση γιατί τα παιχνίδια πλέον παίζουν σε περισσότερες από μία κατηγορίες (για να χτυπήσουν περισσότερους πελάτες)

Reaction score
51
Σωστό......Απλά εγώ στην Lara γουστάρω περισσότερο τον Adventure χαρακτήρα της παρά τον action!!
Δηλ. αν έβγαινε ένα Tomb Raider με 85% γρίφους και μόνο 15% action δεν θα με χάλαγε καθόλου!!! :D :D :D

Reaction score
0
Γιάννης Δημητρόπουλος said:
Σωστό......Απλά εγώ στην Lara γουστάρω περισσότερο τον Adventure χαρακτήρα της παρά τον action!!
Δηλ. αν έβγαινε ένα Tomb Raider με 85% γρίφους και μόνο 15% action δεν θα με χάλαγε καθόλου!!! :D :D :D
Και ....τσοντα να ΄βγαινε Dad, θα ηταν η καλυτερη σου. :lol:
Αυτο δεν ενοουσες Yoda;;; 8)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.214
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney