ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ τωρα. ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΤΕ ?

Reaction score
180
Re: Απάντηση: ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ τωρα. ΑΜΦΙΒΑΛΕΤΕ ?

Μολις τωρα ακουσα τον ψωμιαδη στα καναλια να μιλαει για αποσταθεροποιηση και κατι τετοια.... Λυπαμαι βαθυτατα. Επειδη δεν θελω να εχω την ιδια αποψη με τον κυριο αυτον γιατι δεν με αντιπρωσωπευει παρακαλω μετα απο αυτο θελω να μην συγκρινετε την γελοια αποψη του (σαν ενεργος πολιτικος) με την δικη μου αγνη αποψη ενος πολιτη.
Εγω μπορω να λεω και να γραφω την γνωμη μου οπως θελω αλλα οχι ουτοι.
E, τωρα μη μου πεις οτι δεν γνωριζες τι θα πει ο Ψωμιαδης για τις πυρκαγιες.
Και τι θα πει "γελοια αποψη"? Επειδη την ειπε ο Ψωμιαδης ειναι γελοια και επειδη την ειπες εσυ ειναι σοβαρή και τεκμηριωμενη? Δεν παμε καλα......
Εδω ο κοσμος βοα επι 2 χρονια για την αναποτελεσματικοτητα πολυδωρα και σωματων ασφαλειας, και εσεις το βιολι σας. Α και κατι αλλο...Σπασαμε και το παγκοσμιο ρεκορ νεκρων απο δασικη πυρκαγια.......

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ τωρα. ΑΜΦΙΒΑΛΕΤΕ ?

Επειδη την ειπε ο Ψωμιαδης ειναι γελοια και επειδη την ειπες εσυ ειναι σοβαρή και τεκμηριωμενη? Δεν παμε καλα......
.
Οχι δεν ειπα αυτο. Ειπα οτι δεν ανεχομαι απο πολιτικους να κανουν λογο για αορατο εχθρο γιατι η δουλεια τουσ εχει να κανει με αλλο πραμα. Μιλωντας οι πολιτικοι για τετοια υπαρχει ο κινδυνος να επιριπτουν ευθηνες παντα αλλου .

Εγω σαν πολιτης μπορω ναλεω οτι θελω και για οτι θελω. Κατεθεσα την γνωμη μου ανεφερα τα επειχηρηματα που υπαρχουν και το ιδιο κανατε και εσεις. Ο καθενας εχει το μυαλο του και μπορει να κρατησει οτι θελει . Δεν εχω πολιτικο λογο να το κανω. Ενας πολιτικος ομως που μιλα για τετοια μονο ευθηνοφοβος μπορει να ειναι.....

Reaction score
3
Re: ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ τωρα. ΑΜΦΙΒΑΛΕΤΕ ?

Ηθελα νάξερα...Οταν τελειώσει όλο αυτό το κακό...Τα κανάλια πως θα γεμίζουν φτηνά το χρόνο του προγράμματος?

Επιπλέον δε θα έπρεπε κανονικά τα λεφτά που βγάλανε από διαφημίσεις τώρα να τα δώσουν στους πυρόπληκτους επειδή στη πλάτη τους τα βγάλανε?

ΥΓ. Φωτιά τέτοια ώρα στη Κέρκυρα. Φαίνεται έχει πολλούς βοσκούς εκεί.
Ναι η Κέρκυρα έχει βοσκούς, αλλά εκεί που έβαλαν φωτιά ήταν αποκλειστικά και μόνο για οικόπεδα.
Αλλά στην Κέρκυρα υπάρχει ο Σπύρος Μουρατίδης.
Ο μέγας μάγκας, ο τοπικός διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας, που τον είχε βάλει το ΠΑΣΟΚ, ο οποίος είχε στα νιάτα του υπάρξει κοντά στον Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος είναι εκτός από απόφοιτος της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, πτυχιούχος Νομικής και διδάκτωρ του τμήματος Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Ο Μουρατίδης που τα τελευταία χρόνια που είναι σε αυτή τη θέση έχει τρελάνει τους πυροσβέστες της Κέρκυρας στις ασκήσεις ετοιμότητας, στη γυμναστική και στο τρέξιμο. Ο Μουρατίδης που έχει εμπλέξει σχεδόν κάθε Κερκυραίο στη διαδικασία της πυρασφάλειας. Ο Μουρατίδης που πηγαίνει, χωρίς τιμές, στολές εξόδου και κάμερες να κάνει ομιλίες, σεμινάρια και μαθήματα σε σχολεία, νοσοκομεία, δήμους, παντού.
Έτσι η φωτιά έσβησε εν τω γεννάσθε, παρά το ότι η περιοχή ήταν δύσβατη, παρά το ότι υπήρξαν πάρα πολλά παραπλανητικά τηλεφωνήματα, παρά το ότι ήταν νύχτα, παρά το ότι δεν είχαν αεροπλάνα, βαπόρια, πυραύλους και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο ζητάνε άλλοι διοικητές (όπως εκείνος ο απερίγραπτος στο Αίγιο).
Άντε να πω και μια καλή κουβέντα για την Κέρκυρα που το έχει παράπονο η Μάνα μου.:cool_3:

Reaction score
6
Απάντηση: ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ τωρα. ΑΜΦΙΒΑΛΕΤΕ ?

Και τι έγινε δλδ? Μήπως θα έπρεπε να πούμε ΜΠΡΑΒΟ στον Βουλγαράκη που είχε το θράσος να λέει ότι πρόλαβαν και μπράβο κλπ κλπ?
Α ξέχασα, και ο Πολύδωρας στην Πάρνηθα είχε πει ότι τα κατάφεραν.
Και για τους 60 νεκρούς, φταίνε οι ίδιοι.
Μπράβο λοιπόν στην νδ που τα κατάφερε πάλι
Συγνώμη , αλλα και για τους νεκρούς ο Πολύδωρας ευθύνεται?
Τελικα μηπως φταιει και για του νεκρους που προέρχονται απο σεισμους;

Reaction score
0
Απάντηση: ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ τωρα. ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΤΕ ?

Η πολιτική ευθύνη δεν είναι ποινική φίλε μου. Σαν πολιτικός προϊστάμενος του Υπουργείου Δημόσιας τάξης, έχει τις ευθύνες του. Και για τους νεκρούς από σεισμούς φίλε υπάρχουν ευθύνες, ιδιαίτερα στον σεισμό της Αθήνας, και ποινικές ευθύνες αλλά και πολιτικές.

Reaction score
6

Εγω αυτό που βλέπω και ακουω αυτές τις μερες είναι να βρούμε ατομα για να τους φορτώσουμε ευθύνες.

Όχι εσυ εχεις ευθύνη
Όχι δεν εχω εγω εσυ εχεις ευθύνη.

Αυτό τελικα ειναι το θεμα την στιγμη που η καταστροφή συνεχίζεται;
Αυτος είναι ο νταλκάς μας;
Να βρουμε και καλα τον υπεύθυνο ;( λες και θα αλλάξει κατι)
Και φυσικα με αυτό το κυνήγι περι ευθύνης χανετε η ουσια και το βαρος ολων αυτων που γίνονται αυτές τις μερες στην χωρας μας.
Και αυτό συμβαίνει γιατι ηδη εχουμε ριξει σε δεύτερη μοιρα το μεγεθος της καταστροφής αφου πλεον εδώ και ωρα δεν αναφερόμαστε στην ουσια αλλα σε κοκορομαχίες σαν και αυτές των τηλεοπτικών παραθύρων με πρωταγωνιστές τους πολιτικους.
Μάλλον τελικα μας αρέσουν πολύ αυτές οι τηλεοπτικες κοκορομαχίες ώστε να τις μεταφερουμε και εδώ και μαλιστα με μεγαλυτερη επιτυχία καθως εδώ το λεξιλόγιο είναι πιο ελεύθερο και κανει πιο "θεαματικο" τον "διάλογο" σε σχέση με τα καναλια.

VG

Reaction score
0
Ο Ψωμιαδης ειχε απαντησει καποτε live οτι τα κονδυλια για αντιπλημμυρικα τα πηρε ο Χαρυ Ποτερ, τωρα για αλλη μια φορα το γυριζει στο μεταφυσικο.
Σε λιγο θα βγαλει διαταγμα να κρυφτουμε στα σπιτια μας γιατι ερχονται εξωγηινοι.Δεν γινεται καποιος να τον μαζεψει;

Reaction score
0

Στοιχημα οτι τις 17/9 οι νικητες θα χορευουν συρτα και τσαμικα μαζι με τους οπαδους τους?Η πρωτη δηλωση του νικητη θα ειναι..."εχουμε καθηκον να κοιταξουμε πρωτα τους καμενους και δεσμευομαστε πως η χωρα δεν θα ξαναζηση τετοια καταστροφη",μεχρι το επομενο καλοκαιρι φυσικα.Πληγεντες και μη της 16/9 θα τρεξουν να ψηφισουν χωρις να θυμουνται τιποτα απ ολα αυτα,εκτος απο αυτους που εχασαν συνανθρωπους τους?Στοιχημα πως σε μια εβδομαδα θ ασχολουμαστε ολοι με το ντερμπυ και το αποτελεσμα του?Γιατι κατηγορουμε ολους αυτους,εμεις οι ιδιοι δεν τους βγαζουμε?Σκεφτηκαμε πως αυτη την στιγμη που καιγονται τα παντα πως..."Ο ΝΕΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ" ειμαστε εμεις ο ιδιος ο λαος της?

VG

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ τωρα. ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΤΕ ?

Στοιχημα οτι τις 17/9 οι νικητες θα χορευουν συρτα και τσαμικα μαζι με τους οπαδους τους?
Η ζωη συνεχιζεται,αυτο δεν ειναι κακο και ειναι φυσικοτατο.
Παντως στην προκειμενη περιπτωση περιμενω συγκρατημενες εκδηλωσεις.

Reaction score
180
Και να ηθελε καποιος να πιστεψει στην υπαρξη σχεδιου αποσταθεροποιησης, δεν θα μπορουσε να το κανει, μονο και μονο, απο την εξαφανιση του πολυδωρα, στις 2 πρωτες μερες τις κρισης. Αυτο δειχνει καθαρα την τραγικη αμηχανια της κυβερνησης, που προηλθε απο την παντελη αδυναμια διαχειρισης κρισης του αρμοδιου υπουργου της, και των υφισταμενων του. Υπενθυμιζω οτι το καλοκαιρι του 2001, "αναψαν" πανω απο 15000 πυρκαγιες σε ολη την Ελλαδα, και οι περισσοτερες απο αυτες, ημερες με ζεστη και αερα. (δεν καηκε βεβαια ουτε ενας ανθρωπος). Ειναι βεβαια γνωστο οτι το φετινο καλοκαιρι ηταν το θερμοτερο εδω και 50 χρονια, αλλα αυτο δεν αποτελει αιτια για να πλασαρονται απο τους κυβερνητικους διαφορα σχεδια αποσταθεροποιησης, ωστε να αποσειουν απο πανω τους καθε ευθυνη. Το υποτιθεμενο "σχεδιο αποσταθεροποιησης" αποτελει συγχωροχαρτι για την NΔ και δημιουργηθηκε αποκλειστικα για να καλυψει αφ'ενος την πανθομολογουμενη ελλειψη διοικητικης ικανοτητας απο τους ασχετους ΝεοΔιορισμενους επιτελεις, και αφ'ετερου την ελλειψη ανθρωπινου δυναμικου, και υλικοτεχνικου εξοπλισμου που υπαρχει διαχρονικα στο πυροσβεστικο σωμα, και που φανηκε ξεκαθαρα στο εφετεινο ολεθρο.

Reaction score
0
Re: ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ τωρα. ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΤΕ ?

Μου αρέσει που ψάχνουμε για φαντάσματα...

Ο κρατικός μηχανισμός είχε ειδοποιηθεί από τον Μάρτιο για το θερμό καλοκαίρι το οποίο σε συνδυασμό με την ξηρασία θα μπορούσε να δώσει έντονες πυρκαγιές.

Ζούμε κατά τύχη και λόγω ήπιου κλίματος τελικά.

Οι εκάστοτε κυβερνήσεις απλά ρίχνουν ζαριές στην πλάτη μας.

Άντε μου στο διάολο που βγήκε και τόλμησε ο χοντρός να μιλήσει για σχέδιο αποσταθεροποίησης.

Reaction score
7
Και στην Αρκαδία η πυροσβεστική σε διάφορες μικρές πυρκαγιές κοντά στην Τρίπολη και μια στο Μαίναλο ενήργησε πολύ γρήγορα και τις έσβησε αμέσως.

Μπράβο και στη Π.Υ. της Κέρκυρας ΑΛΛΑ εκεί δεν έχουν να αντιμετωπίσουν το πλήθος και το μέγεθος των μετώπων που υπάρχουν στην Ηλεία. ΚΑΜΙΑ σχέση.

Προσωπική μαρτυρία από την περιοχή του Μαινάλου ΧΤΕΣ το βράδυ.

Πήγαινα στο Λεβίδι και πλησιάζα στο χωριό Κάψια όταν είδα το από το μπροστινό μου αυτοκίνητο να ανοίγει το παράθυρο ο οδηγός και να ΠΕΤΑΕΙ ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΤΣΙΓΑΡΟ (ώρα ) 21:00.

Κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό, του παίζω τα φώτα, κάνω νοήματα και στο καπάκι παίρνω τις πληροφορίες στο κινητό μου, βρίσκω το τηλέφωνο της ασφάλειας Τρίπολης και δίνω τις πινακίδες του, περιγραφή του αυτοκινήτου και την κατεύθυνσή του. Στο Λεβίδι σε 5 λεπτά υπήρχε μπλόκο που σταμάταγαν τα αυτοκίνητα και κοίταγαν πινακίδες.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ????!!!!!

Υπήρξε άνθρωπος που μετά από αυτά που βλέπει στην τηλεόραση πέταξε αναμμένο τσιγάρο στους πρόποδες του Μαινάλου!!!!!!

Τρομερή εντύπωση μου έκαναν οι πινακίδες του αυτοκινήτου. ΗΡΚ. Καμία σχέση με
Αρκαδία αλλά και Πελ/σο. Ήταν ένα σαράβαλο με τρεις κατσαπλιάδες μέσα, όχι πάνω από 35 ετών.

Αν δεν είχα την ανηψιά μου που είναι 3 ετών θα τους ακολουθούσα να δω που πήγαν.

Ευτυχώς στην Αρκαδία υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ κινητοποίηση και έχει αποκλειστεί το Μαίναλο από ΠΑΝΤΟΥ, αυτοκίνητα κάνουν περιπολίες, γουρούνες μέσα στο δάσος, Ερυθρός Σταυρός, Νομαρχία, Δήμοι, Πυροσβεστική, Αστυνομία οι ΠΑΝΤΕΣ. Στο Καρδαρά στο σημείο που έχουν κλείσει τον δρόμο μέτρησα στις 24:00 χθές που έφευγα 5 αυτοκίνητα και γύρω στα 10 άτομα.

Στο Λεβίδι γινόταν πανικός. Υδροφόρες, τζίπ της Αστυνομίας, μηχανήματα, τρακτέρ έφευγαν με κατεύθυνση προς Γορτυνία, Ηλεία. Το Δημαρχείο ανοιχτό, της Τρίπολης το ίδιο οι πάντες στους δρόμους.

VG

Reaction score
0

Πήγαινα στο Λεβίδι και πλησιάζα στο χωριό Κάψια όταν είδα το από το μπροστινό μου αυτοκίνητο να ανοίγει το παράθυρο ο οδηγός και να ΠΕΤΑΕΙ ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΤΣΙΓΑΡΟ (ώρα ) 21:00.

Κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό, του παίζω τα φώτα, κάνω νοήματα και στο καπάκι παίρνω τις πληροφορίες στο κινητό μου, βρίσκω το τηλέφωνο της ασφάλειας Τρίπολης και δίνω τις πινακίδες του, περιγραφή του αυτοκινήτου και την κατεύθυνσή του. Στο Λεβίδι σε 5 λεπτά υπήρχε μπλόκο που σταμάταγαν τα αυτοκίνητα και κοίταγαν πινακίδες.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ????!!!!!

Υπήρξε άνθρωπος που μετά από αυτά που βλέπει στην τηλεόραση πέταξε αναμμένο τσιγάρο στους πρόποδες του Μαινάλου!!!!!!

.
:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:
Δεν ξερω σε ποια αλλη χωρα μισουν τοσο τους εαυτους τους...

Reaction score
0

Μου αρέσει που ψάχνουμε για φαντάσματα...

Ο κρατικός μηχανισμός είχε ειδοποιηθεί από τον Μάρτιο για το θερμό καλοκαίρι το οποίο σε συνδυασμό με την ξηρασία θα μπορούσε να δώσει έντονες πυρκαγιές.

Ζούμε κατά τύχη και λόγω ήπιου κλίματος τελικά.

Οι εκάστοτε κυβερνήσεις απλά ρίχνουν ζαριές στην πλάτη μας.

Άντε μου στο διάολο που βγήκε και τόλμησε ο χοντρός να μιλήσει για σχέδιο αποσταθεροποίησης.
Επιμένω σε κάτι. ΟΣΟ προετοιμασμένος και νάσαι γιά οτιδήποτε, υπάρχουν και όρια.

Reaction score
0

Επιμένω σε κάτι. ΟΣΟ προετοιμασμένος και νάσαι γιά οτιδήποτε, υπάρχουν και όρια.
Η βλακεία πάντως φίλε φαίνεται πως τελικά δεν έχει όρια..
Όταν σε μια τέτοια καταστροφή δημιουργεις τεχνητούς εχθρούς, ως κυβέρνηση, τότε είσαι άξια της μοίρας σου.

αηδία μ έπιασε με τις απίστευτες δηλώσεις τους.

Κι αν είναι σχέδιο αποσταθεροποίησης τι κάνουν μωρέ οι μυστικές μας υπηρεσίες..

Ένας χριστιανός να βάλει φωτιά στη βουλή όταν έχει ολομέλεια δεν υπάρχει ρε γμτ???????????

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Ένας χριστιανός να βάλει φωτιά στη βουλή όταν έχει ολομέλεια δεν υπάρχει ρε γμτ???????????

Χριστιανος ? ας ειναι και βουδιστης:cool_4:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Γιατι μπαινουν οι φωτιες και απο ποιους; ειναι απλο :
α) απο ατυχια (απροσεξια) χαζομαρα και τη γνωστη ανευθυνοτητα μας
β) εσκεμμενα
Αφηνουμε το πρωτο (ετσι κι αλλιως παντου συμβαινει, και στη γιαγια με τη μπριζολα, και στην ηλεκτροσυγκολληση)
Οσο για το (β):
Προσωπικα αποκλειω το σχεδιο αποσταθεροποιησης ειτε απο ξενους ειτε (και ιδιως) απο ντοπια πολιτικα κομματα. Και εν προκειμενω για καποιον φιλο που κατονομασε το ΚΚΕ, νομιζω οτι αν υπαρχει κατι εντιμο ακομη στον πολιτικο χωρο ειναι αυτο (και δεν εννοω οτι ειναι εντιμο - απλα παραπανω απο τα αλλα).Οσο γαι τις Γιακουματιες ρησεις ειναι ηλιθιοτητες ενος πανυβλακα πολιτικου και δεν αξιζει να ασχολουμαστε μαζι του, ισως μονον οσοι προσδοκουν διορισμο απο αυτον (κι ελπιζω να λειπει απο τη Βουλη).
Συνεπως ποιοι βαζουν εσκεμμενα φωτιες; πως ειπε εκεινος ο Ρωμαιος "πιος οφελειται;". Ε, αυτος ειναι ο εμπρηστης. Τον ξερουμε, ειμαστε πιθανον εμεις οι ιδιοι ως μελη ενος οικοπεδικου συνεταιρισμου, ως υποστηρικτες ενος δασοκτονου νομου αποχαρακτηρισμου των δασων (Σουφλιας, αρθρο 24, νομιμοποιησεις αυθαιρετων αμεσα και εμμεσα), ως μοναχοι μοναστηριου και κατσικοκλεφτες των νεωτερων βακουφιων (σημερα 21ος αιωνας!!!),Δημαρχοι και Δημοσιοι Υπαλληλοι (Μηχανικοι, Δικηγοροι. Συμβολαιογραφοι, Δικαστες) ολοι εξωμοτες του ορκου τους και καθαρματα.
Ακομη και ο βοσκος που με τη γνωστη "αθωα" πονηρια του ανανεωνει τα βοσκοτοπια καιγοντας βουνα ειναι εμπρηστης (αν και παλια κανενας δεν τον θεωρουσε ετσι, απλα γιατι ΠΟΤΕ η φωτια εξ αιτιας του δεν επαιρνε διαστασεις τετοιες σαν και σημερα). Η γυναικα μου (αλλα και αλλοι) που μεγαλωσε σε ημιορεινο χωριο της Ηπειρου εχει να λεει :" Ξενυχτουσαμε στα βουνα και βαζαμε στα πουρναρια φωτιες για να ζεσταθουμε η να παιξουμε, και ποτε δεν καηκε το βουνο. Και μαλιστα χωρις να προσεχουμε και ιδιαιτερα. Σημερα γιατι καιγονται ετσι;" Απλα γιατι σημερα ΘΕΛΟΥΝ να τα καψουν!
Αγαπητοι φιλοι, αν ως "αποσταθεροποιηση" εννοειτε απλα το φαινομενο των πυρκαγιων με σκοπο να "πεσει" η κυβερνηση, νομιζω πως ειστε σε λαθος συμπερασμα. Ποιος να ενδιαφερθει να ριξει αυτην την κυβερνηση αφου ετσι κι αλλιως την δουλεια θα την κανει και με την αλλη;
Δυστυχως αλλου ειδους αποσταθεροποιηση δουλευει υπογει αλλα φανερα στον κοσμο μας. Για οσους ενδιαφερονατι το "Τριτο ματι" εχει μια πολυσελιδη αναφορα αυτων που ολοι βασικα χαζοξερουμε αλλα δεν παραδεχομαστε (μη δινετε και μεγαλη σημασια στο λοιπο περιεχομενο του - δεν ειμαι φαν του!)

Reaction score
62

Η βλακεία πάντως φίλε φαίνεται πως τελικά δεν έχει όρια..
Όταν σε μια τέτοια καταστροφή δημιουργεις τεχνητούς εχθρούς, ως κυβέρνηση, τότε είσαι άξια της μοίρας σου.

αηδία μ έπιασε με τις απίστευτες δηλώσεις τους.

Κι αν είναι σχέδιο αποσταθεροποίησης τι κάνουν μωρέ οι μυστικές μας υπηρεσίες..

Όπως αηδία είναι να βγαίνει και ο Γιωργάκης και να κάνει αντιπολίτευση....όλοι αηδίες είναι...

Reaction score
0

Όπως αηδία είναι να βγαίνει και ο Γιωργάκης και να κάνει αντιπολίτευση....όλοι αηδίες είναι...
Δημητρη.. για ολους μιλαω.. αλλα στεκομαι περισσοτερο στην κυβερνηση..
καταλαβαινεις οτι αυτη εχει τη μεγιστη ευθυνη των χειρισμων.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.167
Members
38.540