Re: Απάντηση: ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ τωρα. ΑΜΦΙΒΑΛΕΤΕ ?
Και τι θα πει "γελοια αποψη"? Επειδη την ειπε ο Ψωμιαδης ειναι γελοια και επειδη την ειπες εσυ ειναι σοβαρή και τεκμηριωμενη? Δεν παμε καλα......
Εδω ο κοσμος βοα επι 2 χρονια για την αναποτελεσματικοτητα πολυδωρα και σωματων ασφαλειας, και εσεις το βιολι σας. Α και κατι αλλο...Σπασαμε και το παγκοσμιο ρεκορ νεκρων απο δασικη πυρκαγια.......
E, τωρα μη μου πεις οτι δεν γνωριζες τι θα πει ο Ψωμιαδης για τις πυρκαγιες.Μολις τωρα ακουσα τον ψωμιαδη στα καναλια να μιλαει για αποσταθεροποιηση και κατι τετοια.... Λυπαμαι βαθυτατα. Επειδη δεν θελω να εχω την ιδια αποψη με τον κυριο αυτον γιατι δεν με αντιπρωσωπευει παρακαλω μετα απο αυτο θελω να μην συγκρινετε την γελοια αποψη του (σαν ενεργος πολιτικος) με την δικη μου αγνη αποψη ενος πολιτη.
Εγω μπορω να λεω και να γραφω την γνωμη μου οπως θελω αλλα οχι ουτοι.
Και τι θα πει "γελοια αποψη"? Επειδη την ειπε ο Ψωμιαδης ειναι γελοια και επειδη την ειπες εσυ ειναι σοβαρή και τεκμηριωμενη? Δεν παμε καλα......
Εδω ο κοσμος βοα επι 2 χρονια για την αναποτελεσματικοτητα πολυδωρα και σωματων ασφαλειας, και εσεις το βιολι σας. Α και κατι αλλο...Σπασαμε και το παγκοσμιο ρεκορ νεκρων απο δασικη πυρκαγια.......