ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ VIDEOCLUB

Status
Not open for further replies.
Reaction score
12
Απάντηση: ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ VIDEOCLUB

Αυθαίρετη χρέωση μπορεί να γινει και χωρίς να υπάρχει δόλος από το μαγαζι.Εμένα πχ όταν παω στο ταμείο να παραλαβω την ταινια που διάλεξα με ρωτάει τον κωδικό μου (πολύ σπάνια μου λέει το επιθετο που βγαζει) και μετά μου την δινει.Αν ειναι και καποιος δίπλα μου εκεινη τη στιγμη και τον ακουσει μπορει πολυ ευκολα να ερθει αλλη μέρα και να νοικιασει μια στ'ονομα μου.Νομίζω δεν είναι και πολυ δυσκολο αυτο...

Reaction score
802
Re: Απάντηση: ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ VIDEOCLUB

Αυθαίρετη χρέωση μπορεί να γινει και χωρίς να υπάρχει δόλος από το μαγαζι.Εμένα πχ όταν παω στο ταμείο να παραλαβω την ταινια που διάλεξα με ρωτάει τον κωδικό μου (πολύ σπάνια μου λέει το επιθετο που βγαζει) και μετά μου την δινει.Αν ειναι και καποιος δίπλα μου εκεινη τη στιγμη και τον ακουσει μπορει πολυ ευκολα να ερθει αλλη μέρα και να νοικιασει μια στ'ονομα μου.Νομίζω δεν είναι και πολυ δυσκολο αυτο...
Ακριβως ετσι.Αλλα και να γινει καποιο παρομοιο περιστατικο,νομιζω πως το καταστημα οφειλει να κανει τακτικο ελεγχο και να ενημερωσει τον πελατη για τυχον λαθος το πολυ σε 7-10 μερες και οχι σε εναν χρονο.

Reaction score
20

Από προσωπική πείρα σας λέω πως δεν πρόκειται για εσκεμμένη ενέργεια του καταστήματος για να αποσπάσει χρηματικό ποσό απ τον πελάτη του . Εφόσον είσαι σίγουρός ότι δεν έχεις νοικιάσει ποτέ αυτές τις ταινίες , ψάξε μήπως κάποιος γνωστός σου χρησιμοποίησε τον κωδικό σου λέγοντας το τηλέφωνο σου η το όνομα σου , κάποιος που πάει το μυαλό σου. Αν και πάλι δεν βρεις τίποτα τότε μάλλον συμβαίνει αυτό που ανέφερε ο φίλος παραπάνω δηλαδή κάποιος εσκεμμένα πήρε στον κωδικό σου λέγοντας απλά έναν κωδικό στην τύχη η άκουσε εσένα να λες το όνομα στο ταμείο . Έχεις υπογράψει κάποιο συμφωνητικό κατά την εγράφη σου στο video club? Αν όχι τότε μη μασάς τίποτα . Αν πάλι ναι πες μου αν το συγκεκριμένο κατάστημα λειτουργεί με μαγνητική κάρτα μέλους . Αν ναι τότε έχεις κάθε δικαίωμα να διαμαρτυρηθείς γιατί νοίκιασαν χωρίς την κάρτα μέλους.

Καλά ξεμπερδέματα και αν θέλεις κάποιες περαιτέρω διευκρινήσεις στείλε μου PM

Reaction score
108
Επανέρχομαι στο θέμα μιας και σήμερα ήρθε η αγωγή με την "λυπητερή" να ζητάνε 1705.80 Ευρώ και δικάσιμος την 1/12/08. Φυσικά απευθύνθηκα σε δικηγόρο. Αυτά παιδιά για να έχεται το νου σας το τι μπορεί να συμβεί στα καλά καθούμενα.
Για όποιον ενδιαφέρεται ας διαβάσει εδώ την αγωγή.

http://rapidshare.com/files/102093823/Vclub.agogi.rar

:130:

Reaction score
1.213
Παντα ημουν περιεργος τι θα συμβει σε μια τετοια περιπτωση.Λυπαμαι που θα το μαθουμε απο την δικαστικη περιπετεια του φιλου.

Παντως το συστημα που χρησιμοποιειται γενικως ειναι λιγο μπουρδελε..τι παει να πει ο λογος μου εναντιον του δικου τους ? Και μπορει και να φταιει και ο πελατης πχ..δεν ξεχωριζω.Το αλλο με τις αποδειξεις που λεει η Μαρια μου φαινεται ανεφικτο..εκτος οτι δεν κοβονται..αλλα και να τις ζητησεις..ποσο καιρο θα τις κρατησεις ? Ελεος...

Κανονικα θα επρεπε να υπογραφεις νομιζω οταν παραλαμβανεις την ταινια και οταν την επιστρεφεις (και σε καρταλα του μαγαζιου κι σε δικη σου )..οσο γελοιο και αν ακουγεται.Αλλο τροπο (εστω θεωρητικο )δεν μπορω να σκεφτω για να ειναι καποιος καλυμμενος..και το μαγαζι και ο πελατης.Ασε την αλλη μ@λακια...σε ρωτανε μπροστα σε αλλους τον κωδικο σου..και θελουν και επιβεβαιωση και του ονοματος σου. Πηγαινεις ο αλλος ο πελατης παιρνει καμμια 50 dvd στο κωδικο του αλλου, λεει και το ονομα που ακουσε και αυτο ηταν...αντε βγαλε ακρη μετα...

Reaction score
1.213
Μου εχει τυχει και εμενα....και οχι μονο μια φορα.. γραφουν στον υπολογιστη κατα λαθος(δεν νομιζω και εγω οτι υπαρχει δολος..αλλωστε συνηθως καποιος υπαλληλος τα περναει ) αλλο κωδικο ..και αντε γεια...βεβαια τους ξερω , σαν τακτικος πελατης και το θεμα εκλεισε στη στιγμη..αλλα φαντασου να επεφτα σε κανα μυστηριο ...

Reaction score
4.483
εμένα μου είχε τύχει σε συνοικιακό που πηγαίνω 20+ χρόνια!
πάω μετά από κάτι μήνες και μου λέει ότου χρωστάω από κασέτες που είχα νοικιάσει.

Αφού του λέω ότι ούτε εγώ αλλά ούτε και κάποιος συγγενής ή φίλος έχει νοικιάσει και αρχίζει να επιμένει με εκνευριστικό υφάκι , τα παίρνω στο κρανίο και αρχίζω να γκαρίζω μες τον κόσμο:

-4 μήνες περίμενες ρε καραγκιόζη να μου πεις ότι έχω "καθυστερήσει" τις κασσέτες?
Αν ήσουν επαγγελματίας , στις δύο εβδομάδες έπρεπε να με ειδοποιήσεις.
Τι σκ@τ@ στοιχεία έχεις στον υπολογιστή!!!!!!!!

Μαζί με μένα έχασε πολύ κόσμο τότε!Και φυσικά δε πήρε και δεκάρα!

Θυμάμαι επίσης ότι, πολύ μικρό , μου είχαν ζητήσει 5,000δρχ, για σπασμένο ΜΠΛΕ κουτί βιντεοταινίας!
Φυσικά πήραν τα μικρά μου...

Reaction score
8
Γιατι μπορει να αποδειξει οτι τις νοικιασες και δεν τις επεστρεψες;
Δεν νομιζω οτι στεκει η αγωγη νομικα. Τα δικηγορικα γραφεια καλα κανουν και παιρνουν τηλεφωνα και εκβιαζουν μπας και παρουν κανενα ποσοστο απο κανενα βλακα που παει για εξωδικο συμβιβασμο.
Αν σε ξαναπαρουν τηλεφωνο πες τους και συ οτι εχεις ειδοποιησει τον δικηγορο σου για να τους κανει αγωγη για ψευδη καταμυνηση και εκβιασμο και να μην σε ξαναενοχλησουν τηλεφωνικα και εξωδικα.

Reaction score
3

Τελικά οι μόνοι που θα βγάλουν λεφτά είναι οι δικηγόροι και το κράτος. :445:

Reaction score
1.213
Γιατι μπορει να αποδειξει οτι τις νοικιασες και δεν τις επεστρεψες;
Δεν νομιζω οτι στεκει η αγωγη νομικα. Τα δικηγορικα γραφεια καλα κανουν και παιρνουν τηλεφωνα και εκβιαζουν μπας και παρουν κανενα ποσοστο απο κανενα βλακα που παει για εξωδικο συμβιβασμο.
Αν σε ξαναπαρουν τηλεφωνο πες τους και συ οτι εχεις ειδοποιησει τον δικηγορο σου για να τους κανει αγωγη για ψευδη καταμυνηση και εκβιασμο και να μην σε ξαναενοχλησουν τηλεφωνικα και εξωδικα.

Οχι αλλα ειναι αραγε τοσο απλο ? Γιατι καταλαβαινεις οτι μια τετοια δικαστικη αποφαση μου δινει το δικαιωμα να παω αυριο να νοικιασω 100 ταινιες και να μην τις επιστρεψω ποτε..

Αυτο το συμφωνητικο που ανεφερε ο Ποτακιδης το εχει υποψη κανενας ? Τελωσπαντων εχει υπογραψει καποιος κατι τετοιο ?

Reaction score
108
Ασε που λέει η Αγωγή ότι έγινα ...αδικαιολόγητα πλουσιότερος... με τις τσ....ς. Ότι δεν εμφανίστηκα στο μαγαζί ενώ αν και πήγα 3 φορές, ήταν ανένδοτοι ότι το θέμα το έχει αναλάβει δικηγόρος και με απείλησαν ότι θα καλέσουν την αστυνομία γιατί ενοχλούσα την λειτουργία του καταστήματος. Όταν ζήτησα τον ιδιοκτήτη για να δω μήπως μπορέσω να βγάλω μια άκρη, και τις τρεις φορές δεν ήταν ποτέ εκεί. Αν και τους άφησα το τηλέφωνό μου ποτέ δεν με κάλεσε. Εξαφανισμένος. Και πόσα άλλα γράφουν όλα ψευδή.

Ξύλο που θέλουν κάτι τέτοιοι απατεώνες! Δεν μασάω όμως θα απαντήσω με Αγωγή και θα ζητήσω και αποζημίωση για Ψυχική οδύνη κτλ. Το πρωί πήγα στην ARAG που είμαι ασφαλισμένος ευτυχώς δεν πληρώνω δικηγόρους και τέτοια. Βέβαια να δούμε τι θα κάνουν και αυτοί.

Συμβουλή: Αν είστε ανενεργά μέλη σε οποιοδήποτε DVD-VIDEO-Club πηγαίνετε ζητείστε ολική διαγραφή του λογαριασμού σας και με απόδειξη ότι δεν χρωστάτε τίποτε.

:133:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ VIDEOCLUB

Μηπως να μαθαιναμε την επωνυμια του video club?
Ναι και εγω αυτο θελω να σε ρωτησω VOX. Δεν μας λες ποιο videoclub ειναι ?

Reaction score
108
Τα στοιχεία είναι στην διάθεση των administrators του site από την πρώτη στιγμή. Επειδή το θέμα έχει πάρει την δικαστική οδό δεν ξέρω αν θα έπrεπε να τα δημοσιεύσω εδώ στο thread. Όποιος όμως τα θέλει του τα στέλνω σε pm.

:118:

Reaction score
14
Τα στοιχεία είναι στην διάθεση των administrators του site από την πρώτη στιγμή. Επειδή το θέμα έχει πάρει την δικαστική οδό δεν ξέρω αν θα έπrεπε να τα δημοσιεύσω εδώ στο thread. Όποιος όμως τα θέλει του τα στέλνω σε pm.

:118:

ετσι είναι καλύτερα γιατί το πράγμα το εχουν πάρει πολύ σοβαρά και το τελευταίο που θα θέλαμε είναι να τα πάρουν και με το avsite... φαίνεται οτι ζούνε απο το δικαστικό και οχι απο τις ενοικιάσεις ευρω ευρώ την μέρα οι απίστευτοι!!!

Reaction score
2
Συγγνωμη για την παρεμβαση, αλλα ψυχικη οδυνη μπορεις να επικαλεστεις μονο μετα το θανατο καποιου. Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση μπορεις να επικαλεστεις ηθικες βλαβες.

Reaction score
108
Έχεις απόλυτο δίκιο.
Αυτά θα μου τα πεί και ο δικηγόρος. Thanks για την παρατήρηση.
:132:

Reaction score
62
Συγγνωμη για την παρεμβαση, αλλα ψυχικη οδυνη μπορεις να επικαλεστεις μονο μετα το θανατο καποιου. Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση μπορεις να επικαλεστεις ηθικες βλαβες.
Ρε σύ!! Για δικηγόρο σε βλέπω!!!:143:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Καθώς η ιστορία έχει πάρει την δικαστική οδό, το θέμα κλειδώνεται.

...

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef