ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ!!!!! Γ... ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
49
Δεν προλάβανε καλά καλά να τελειώσουν οι Ολυμπιακοί και..........αρχίσανε!!!!! (όπως λέει και το γνωστό ανέκδοτο!)

Ακούσατε-ακούσατε!

Τέλη κυκλοφορίας: +15% :evil:
Διόδια: +20% :evil:
Τσιγάρα: +10% :evil:
Βενζίνη: +20% :evil:
Γέφυρα Ρίου: +20% :evil:
Μισθοί: +0.000005% (αυτό είναι δικό μου! Μάλλον μείωση 20% θα κάνουν και θα πρέπει να τους ευχαριστήσουμε κιόλας!!!) :cry:

ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΜΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! :evil:

Ολυμπιακούς δεν θέλαμε????? :evil: :evil:
Τώρα θα τραβήξουμε έναν ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ίσα με 10000 χιλιόμετρα! (καμιά 10ετία θα κρατήσει! Μην ανησυχείτε!
Θα περάσει.........Ας είναι καλά η.........βαζελίνη!!!! )

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Reaction score
7
Καλα και τη γεφυρα του Ριου????
Ακομα δεν λειτουργησε και θελουν κι αλλα???
Ρε μηπως να παω στο χωριο μου να μην πληρωνο τιποτα??
Να καλλιεργω τα χωραφια και να τρωω?
Να βαλω και μια ανεμογεννητρια ή συστοιχια ηλιακων πανελ...

Υ.Γ. Η βαζελινη ειναι παραγωγο του πετρελαιου αν θυμαμαι καλα?
Οποτε και αυτη +20% ή λιγοτερο γιατι θα ειναι ειδος πρωτης αναγκης???

Reaction score
1.247
Καπως θα πρεπει να πληρωσουμε τα των Ολυμπιακων.Αμ πως ετσι θα την γλυτωναμε?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.736
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab