ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

S2000

ΜπιΕμΝτάμπλγιου
Reaction score
1.384
α

Από το κτήριο της BMW στο Μόναχο. ;)
Αν δεν εχεις παει πρέπει να πας , οπως επίσης μοναδική εμπειρία ειναι και τα M training της ΒMW που εχει καθε χρονο και μπορείς να οδηγήσεις αυτοκίνητα Μ σε ειδικές διαδρομές και συνθήκες,αν σε ενδιαφερει μπορω να μάθω περισσότερα και να σου πω.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.382
Αν δεν εχεις παει πρέπει να πας
Εγώ τις έχω βγάλει τις φωτό. ;)
οπως επίσης μοναδική εμπειρία ειναι και τα M training της ΒMW που εχει καθε χρονο και μπορείς να οδηγήσεις αυτοκίνητα Μ σε ειδικές διαδρομές και συνθήκες,αν σε ενδιαφερει μπορω να μάθω περισσότερα και να σου πω.
Θα με ενδιέφερε, αν είχα τα ίδια οικονομικά με τα προ τριετίας. :(

Reaction score
27.994
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΤΙΚΑΛΙ.....

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΤΗΣ BMW ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΙΣΩΣ ΛΟΓΩ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΝΕΟΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟΥ....

ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΩΡΑΙΟ ΛΑΧΑΝΙΙΙΙ (ΚΑΤΑΥΛΑΚΙΩΤΙΚΗ ΠΡΟΦΟΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ)

Reaction score
27.994
ΝΤΗΖΕΛ 2 ΛΙΤΡΩΝ ΜΕ 200+ ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ 8ΑΡΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟ?
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΨΕΛΙΖΑΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 80 ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΓΙΑ ΧΟΝΤΡΑ ΒΑΡΕΜΕΝΟΥΣ....
ΑΠ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΙ ΒΑΥΑΡΟΙ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΝΤΗΖΕΛ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΜΠΟΥΜ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ 524TD.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΗΡΘΑΝ ΣΤΑ ΙΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΩ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΒ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ VW-AUDI ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΟΥ ΑΜΕΣΟΥ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΠΡΟΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΑΠΟΝΙΑ.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.417
Επειδή το ζητήσατε,αφιερωμένο σε αυτους που ξέρουν να εκτιμούν τα ειδικά αυτοκίνητα.

To συγκεκριμένο το αγόρασε μόλις πολύ καλός φίλος... :(
Αρνήθηκα να το οδηγήσω.

Είχα και 3.0Si γαλάζια.

Last edited:

Reaction score
27.994
Καλά ρε π@@στη μου σε αυτο το site εκτός από μπεμβε και μπιενταπολγιου δεν κυκλοφορεί τίποτα άλλο;
ΣΑΝ ΤΙ?

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.

ΣΥΣΩΜΟ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ VW ΑΠΟ BENTLEY ΕΩΣ SKODA.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.417
Ασ' τον το μπάρμπα Χρήστο, θέλει Alfa μόνο αλλά ξεχνάει πότε έφτιαξε το τελευταίο αυτοκίνητο της.

S2000

ΜπιΕμΝτάμπλγιου
Reaction score
1.384
To συγκεκριμένο το αγόρασε μόλις πολύ καλός φίλος... :(
Αρνήθηκα να το οδηγήσω.

Είχα και 3.0Si γαλάζια.
Πολύ καλή επιλογή και με σωστα πράγματα βελτιωμένο,καλορίζικο να ειναι και ελπίζω να το κρατησει για αρκετα χρονια,σιγουρα θα το χαρει.

S2000

ΜπιΕμΝτάμπλγιου
Reaction score
1.384
Εγώ τις έχω βγάλει τις φωτό. ;)

Θα με ενδιέφερε, αν είχα τα ίδια οικονομικά με τα προ τριετίας. :(
Αν σε ενδιαφερέρει κατι πιο επικαιρο να οδηγήσεις μπορω να σου κανονησω μια βολτα με το i3 , θα εκπλαγεις.

Reaction score
27.994
Ασ' τον το μπάρμπα Χρήστο, θέλει Alfa μόνο αλλά ξεχνάει πότε έφτιαξε το τελευταίο αυτοκίνητο της.
ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΠΟΡ/ΣΕΝΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ 159 3,2 ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.
ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗ.

ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ.......:laugh:

Reaction score
27.994
Η ΦΑΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΙΤΕΚ ΝΤΗΖΕΛ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΧ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΒΟΣΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΜΠΙΝΤΖΙΝΑΔΙΚΟ......
ΤΟΠΑΘΕ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΚΟΡΟΛΑ 1,4!!!!!!

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.957
Members
38.631
Νεότερο μέλος