Αίτημα διαγραφής

• Thread starter kalitsouni
  • Ημερομηνία δημιουργίας

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.445
Ρε σεις σε ποιο θέμα έγιναν αυτά με καλώδια;
Για βάλτε λινκ να μπω να διαβάσω και εγώ να γράψω τις απόψεις μου επί του θέματος των καλωδίων😀😀
εκεί στου έθερνετ...κουτσομπόλ

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.445
Βάλε ένα λινκ,
πάντως όποιος άπιστος ενδιαφέρεται έχω ethernet 500 μέτρο😛

Reaction score
9.840
Λοιπόν πίνω το καφεδάκι μου κσι σκέφτηκα να γράψω μερικά πραγματάκια για το Avsite :)

Όταν έκανα εγγραφή στο σαιτ πριν κάποια χρόνια τα θέματα όλα είχαν να κάνουν με av. Τώρα βλέπω ότι ότι τα μέλη ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο πέρα απ αυτό.
Τι θα φάμε, τι θα πιούμε, τι αμάξι να πάρουμε κτλπ.
Αυτό πάλι με τα αμάξια δεν το καταλαβαίνω. Προσωπικά εάν με ενδιέφερε τόσο το αμάξι θα κοιταζα να γράφω σε κάνα carsite και όχι να μιλάω κάθε μέρα με άλλους 2 εδώ μέσα.
Για την πολιτική, εκεί διάβασα κάτι τέρατα, πάλι ακατανόητο. Μπαίνουν στο avsite για να γράψουν για τον Τραμπ :biggrin:
Βλέπω δηλαδή την λίστα, από ποδήλατο μέχρι παο 2025.
Μόνον για ερωτικά βοηθήματα δεν ανοίχτηκε τοπικ βασικά.
Επίσης δεν καταλαβαίνω και τον Xfader της διαχείρισης. Η μόνιμη απάντηση σε κάθε αντίρρηση ή κριτική είναι του στυλ, εμείς έτσι είμαστε και σε όποιον αρέσουμε.
Όχι ότι με νοιάζει τόσο η εξέλιξη ενός φόρουμ αλλά αυτό που βλέπω δεν το λες και νορμάλ

gid

Reaction score
10.184
Όχι ότι με νοιάζει τόσο η εξέλιξη ενός φόρουμ αλλά αυτό που βλέπω δεν το λες και νορμάλ
Το λες απόλυτα φυσιολογικό.

Όλα τα μέλη ενός "τεχνολογικού" φόρουμ έχουν πολιτικές "ανησυχίες", καθώς και ένα μέσο μετακίνησης. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να γίνουν συζητήσεις και επ' αυτών. Και για κινηματογράφο, και για τηλεόραση, και για θρησκεία, και για διάφορα άλλα.

Και βέβαια κανείς δεν υποχρεώνεται να συμμετέχει σε ό,τι δεν τον ενδιαφέρει. Δεν είναι όλα για όλους.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.931
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll