- Reaction score
- 298
... με φωνητικά Γαϊτάνου. Ο Νταλάρας πάει σετ με Κύπρο, οπότε πρέπει να πουν τα "Ριάλια".dream_GR said:Ο Πλoύταρχος αποδίδει Σπανουδάκη με φωνητικά Γαϊτάνου ... και δεύτερες φωνές Νταλάρα
... με φωνητικά Γαϊτάνου. Ο Νταλάρας πάει σετ με Κύπρο, οπότε πρέπει να πουν τα "Ριάλια".dream_GR said:Ο Πλoύταρχος αποδίδει Σπανουδάκη με φωνητικά Γαϊτάνου ... και δεύτερες φωνές Νταλάρα
Πες μου πόσο μπορείς να το βρεις και όλο και κάτι θα προσπαθήσω... 8)dream_GR said:βρέ τι πάθαμε σε έξοδα θα με βάλεις... δεν τα γλιτώνω, αυτά είναι σούπερ, και το γουστάρω όσο τίποτε. Axxxxxx....!!!! Εχει κανείς καμμιά σεβαστή εκπτωση στον Νάκα?![]()
![]()
![]()
έχεις πάρει σβάρνα βλέπω όλο το "Κηφισίας 281-265" ????xfader said:Πες μου πόσο μπορείς να το βρεις και όλο και κάτι θα προσπαθήσω... 8)dream_GR said:βρέ τι πάθαμε σε έξοδα θα με βάλεις... δεν τα γλιτώνω, αυτά είναι σούπερ, και το γουστάρω όσο τίποτε. Axxxxxx....!!!! Εχει κανείς καμμιά σεβαστή εκπτωση στον Νάκα?![]()
![]()
![]()
dream_GR said:έχεις πάρει σβάρνα βλέπω όλο το "Κηφισίας 281-265" ????![]()
![]()
![]()
Thanks a million, όταν βρώ λίγο χρόνο γιατί η εβδομάδα ξεκινάει ζόρικη...xfader said:dream_GR said:έχεις πάρει σβάρνα βλέπω όλο το "Κηφισίας 281-265" ????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όχι, δεν ξέρω κάποιον στο ΝΑΚΑ Κηφισιάς, αλλά στα κεντρικά στην Παιανία.![]()
Μια απ' τα ίδια...dream_GR said:Thanks a million, όταν βρώ λίγο χρόνο γιατί η εβδομάδα ξεκινάει ζόρικη...![]()
Στο Κηφισιας ....εχω ειδικοτητα εγω Γιαννη! 8)xfader said:dream_GR said:έχεις πάρει σβάρνα βλέπω όλο το "Κηφισίας 281-265" ????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όχι, δεν ξέρω κάποιον στο ΝΑΚΑ Κηφισιάς, αλλά στα κεντρικά στην Παιανία.![]()
Αχ βρε Giota !!Giota said:Στη χτεσινή μου εξόρμηση πήρα τα εξής :
τον πρώτο δίσκο των Dire Straits
http://electronics.search.ebay.com/turntable_Home-Audio_W0QQsacatZ14969Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:Σε ρώτησα γιατί αγοράζω και εγώ βινύλια,όμως δεν έχω πικάπ,γιατί το πούλησα.... :?
Με ζαλίσανε οι ψηφιακάκιδες και έγινε το λάθος...![]()
![]()
![]()
για λέει?? να μάθουμε και εμείς?Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:Ψάχνω κάτι συγκεκριμένο...![]()
![]()
Προς το παρόν θα κρατήσω μυστικό οτι ψάχνω για Linn LP12,γιατί είστε μαρτυριάριδες...dream_GR said:για λέει?? να μάθουμε και εμείς?Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:Ψάχνω κάτι συγκεκριμένο...![]()
![]()
![]()