Καλημέρα σε όλο το πανέμορφο και χρήσιμο forum. Χθές διάβαζα κάποια υπάρχοντα topic για αγορά ηχείων με ενισχυτή και απ ότι κατάλαβα υπάρχουνε τα ενεργά ηχεία τα οποία δεν χρειαζοντε ενισχυτή?
Ειμαι σχετικά έμπειρος dj ως προς το παίξιμο έχω παίξει σε πολλά μαγαζιά. όμως κρέμασα τα κουστικά μου και έχω τωρα δυο cdj-200 και ενα μίκτη Behringer. Δεν ξέρω όμως από όλα τα καλούδια περί ενισχυτών + ηχείων.
Ερωτηση 1..Αν πάρω απ αυτά τα ενεργά ηχεία δεν χρειάζετε ενισχυτής?
Ερώτηση 2..Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια?
όχι τα πιο ακριβά αλλά όχι και της φθήνιας...Θέλω να καλύπτει ακόμα και για γαμους έξω πχ(γι αυτό σκέφτομαι να πάρω 4)..αλλά θε΄λω να ξεκινησω με τα δυο...ειναι λάθος αυτό? Ή πας σε 2 πιο δυνατά ή σε 4 πιο μικρής εντασης αλλά γύρω γύρω?
ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ
Ειμαι σχετικά έμπειρος dj ως προς το παίξιμο έχω παίξει σε πολλά μαγαζιά. όμως κρέμασα τα κουστικά μου και έχω τωρα δυο cdj-200 και ενα μίκτη Behringer. Δεν ξέρω όμως από όλα τα καλούδια περί ενισχυτών + ηχείων.
Ερωτηση 1..Αν πάρω απ αυτά τα ενεργά ηχεία δεν χρειάζετε ενισχυτής?
Ερώτηση 2..Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια?
όχι τα πιο ακριβά αλλά όχι και της φθήνιας...Θέλω να καλύπτει ακόμα και για γαμους έξω πχ(γι αυτό σκέφτομαι να πάρω 4)..αλλά θε΄λω να ξεκινησω με τα δυο...ειναι λάθος αυτό? Ή πας σε 2 πιο δυνατά ή σε 4 πιο μικρής εντασης αλλά γύρω γύρω?
ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ