Αγορά Κράνους

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Αγορά Κράνους

Και κατι αλλο, ΜΗ βαζετε τιμη στο κεφαλι σας...αγοραστε το πιο ασφαλες και λειτουργικο κρανος που αντεχει η τσεπη σας και δωστε και 100ευρω παραπανω.
Οταν ....χτυπαω ξυλο....ερθει η κακια η ωρα που θα κλειθει το κρανος να κανει τη δουλεια του, πρεπει να σηκωθουμε σωοι και αβλαβεις. Εκεινη τη στιγμη και το χιλιαρικο ειναι δεκαρα.....
Και να συμπληρώσω....Ήμαρτον πια με την λογική που λέει ότι "έλα μωρε...παπάκι οδηγάς τι το θές το ακριβό κράνος....":mad_2: :mad_2:

Στο πεζοδρόμιο (στα όροι στα άγρια βουνά....μακριά απο εμάς...κοκ), με το κεφάλι θα βρείς.......:crazy_1: :crazy_1:

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Χαίρομαι που διαβάζω τέτοιες απόψεις! Κι ας είναι σε αντίθεση με αυτά που βλέπω στους ελληνικούς δρόμους! ;-)

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
Και κατι αλλο, ΜΗ βαζετε τιμη στο κεφαλι σας...αγοραστε το πιο ασφαλες και λειτουργικο κρανος που αντεχει η τσεπη σας και δωστε και 100ευρω παραπανω.
Οταν ....χτυπαω ξυλο....ερθει η κακια η ωρα που θα κλειθει το κρανος να κανει τη δουλεια του, πρεπει να σηκωθουμε σωοι και αβλαβεις. Εκεινη τη στιγμη και το χιλιαρικο ειναι δεκαρα.....

Και να το φορατε ΠΑΝΤΑ...ειτε μεσα στην πολη ειτε εκτος ειτε χειμωνας ειτε καλοκαιρι...ακομα και να εχει καυσωνα να το ΦΟΡΑΤΕ ΠΑΝΤΑ και οχι στο χερι, στο κεφαλακι σας....αυτο κινδυνευει να παθει τη μεγαλυτερη και την πιο σημαντικη ζημια....:cry:

Reaction score
2.001
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά Κράνους

Χαίρομαι που διαβάζω τέτοιες απόψεις! Κι ας είναι σε αντίθεση με αυτά που βλέπω στους ελληνικούς δρόμους! ;-)
Πάντως οφείλουμε να πούμε πως όλο και λιγότεροι ''ανέμελοι καβαλάρηδες'' :crazy_11: κυκλοφορούν χρόνο με τον χρόνο στους δρόμους, και όλο και αυξάνουν οι συνηδειτοποιημένοι οδηγοί. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα, αλλά πριν 10-15 χρόνια η καγκουριά πήγαινε σύνεφο.....

Reaction score
7
Αλλο με κρανος και αλλο με "κρανος"...

Το θεμα ειναι ο λογος που το φορας...
Αν το φορας για να γλυτωσεις την κληση, τοτε θα παρεις ενα με 30€ απο το πρακτικερ... και θα φορας "κρανος" και οχι κρανος.

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά Κράνους

Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα, αλλά πριν 10-15 χρόνια η καγκουριά πήγαινε σύνεφο.....
Συμφωνώ. Βλέπω περισσότερα κράνη πλέον. Έστω και στον αγκώνα! :happy_5: (λάθος smilie, μάλλον λυπηρό είναι το θέαμα).

Βέβαια, όταν μου λένε γνωστοί "Έχω ένα κράνος, σκυλί, το έχω από το '95 (από ΠΟΤΕΕΕ;;;). Έχει πέσει κάτω τόσες φορές και δεν έχει ανοίξει!", μού'ρχεται να τραβάω φλέβες με τσιμπιδάκι...:shock: :-(

Reaction score
2.001
Απάντηση: Αγορά Κράνους

Τελικά το αγόρασα το κρανάκι....ARAI VIPER-GT....
Μου κόστισε λίγο παραπάνω αλλά χαλάλι....!

Ας είναι καλά οι άτοκες δόσεις!!!

Reaction score
1
Δεν σε προλαβα.
Το ειδα σε εναν σημερα και μου φανηκε φοβερη ιδεα αν και "λιγο" γελοιο εμφανισιακα.

Εναλλακτικα λοιπον, αντι για κρανος με υποσιαγωνο, θα μπορουσες να αφησεις μουσι!
Οχι κανενα μικρο ομως ετσι? Απο παπαδιστικο και πανω!
Μην σου πω και ZZTop ενα κατι! :happy_5:
Κλεινει ολο το κατω μερος του κρανους και δεν περναει τιποτα.
Εκτος απο την οικονομια στο κρανος θα γλιτωνες και λεφτα απο τα ξυραφακια. :happy_5:

Reaction score
2.001
Απάντηση: Re: Αγορά Κράνους

Δεν σε προλαβα.
Το ειδα σε εναν σημερα και μου φανηκε φοβερη ιδεα αν και "λιγο" γελοιο εμφανισιακα.

Εναλλακτικα λοιπον, αντι για κρανος με υποσιαγωνο, θα μπορουσες να αφησεις μουσι!
Οχι κανενα μικρο ομως ετσι? Απο παπαδιστικο και πανω!
Μην σου πω και ZZTop ενα κατι! :happy_5:
Κλεινει ολο το κατω μερος του κρανους και δεν περναει τιποτα.
Εκτος απο την οικονομια στο κρανος θα γλιτωνες και λεφτα απο τα ξυραφακια. :happy_5:
:happy_5: :happy_5: :happy_5:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.864
Members
38.625
Νεότερο μέλος
teamwork