Αγορά Λαμπάς

Reaction score
0
Καλημέρα φίλοι!

Χαίρομαι που σας γνωρίζω.
Έχω εδώ και περίπου 1 χρόνο έναν βίντεο προβολέα HP 6110. και νομίζω πως ηρθε η δύσκολη ώρα να αγοράσω νέα λάμπα. Μπορείτε να μου πείτε που θα βρω και ποσό θα μου κοστίσει? Χιάζετε ειδική λάμπα της HP ? η όλες οι λάμπες είναι συμβατές με όλους τους προβολείς?

Ακόμα θα ήθελα να σας ρωτήσω πως κρίνετε το συγκεκριμένο μοντέλο? Είναι καλό? Η αντί να αγοράσω λάμπα θα ήταν προτιμότερο να βάλω κάποια λεφτά παραπάνω και να αγοράσω κάτι καλύτερο?

Σας ευχαριστώ πολύ!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Καλημερα και σε σενα και καλως ορισες!
Λαμπα θα βρεις απο την αντιπροσωπεια.Καλο θα ειναι να επικοινωνησεις μαζι τους η ακομα και με το καταστημα απο το οποιο το προμηθευτηκες μηπως και μπορεσουν να σε εξυπηρετησουν οι ιδιοι.

Εαν προοριζεις τον βιντεοπροβολεα για καθαρα οικιακη χρηση και οχι για παρουσιασεις θα σου προτεινα να προχωρησεις σε καποιο νεο μοντελο.
Μπορω να σου προτεινω μερικα εαν μου πεις την τιμη πανω στην οποια θες να κινηθεις. :wink:

Reaction score
0
Τον προβολέα αυτόν τον χρησιμοποιώ μοναχά για προβολή ταινιών dvd. Ποσό περίπου έχει μια λάμπα? Τον συγκεκριμένο προβολέα τον είχα αγοράσει 1500 ευρώ από το πλαίσιο πριν 1 χρόνο στα 1550 ευρο και μπορώ να πω πως μέχρι τώρα είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα που απέδιδε στις ταινίες.

Αν όμως μια λάμπα έχει 500 ευρο και πουλήσω τον προβολέα αλα 500 τουλάχιστον, μπορώ πάνω κάτω σε αυτά τα χρήματα να πάρω κάτι καλύτερο?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Με 1000 ευρω μπορεις να αγορασεις τον Benq 5120(κανε ενα search και θα βρεις πολλα πραγματα για αυτον εδω μεσα) και να εχεις πολυ πιο κινηματογραφικη-αλλα και καλυτερη overall- εικονα.

Reaction score
0
Μήπως μπορείς εσυ η καπιο αλλο μελος του φορουμ, να μου δώσετε 2-3 σιτε από καταστήματα εδώ στην Ελλάδα να κάνω μια μικρή έρευνα αγοράς πριν αποφασίσω? Ξέρετε αν κάποιο από αυτά που υπάρχουν περνούν τον παλιό προβολέα κάνοντας έκπτωση για τον καινούριο?

Ευχαριστώ και πάλι!

Reaction score
51
Αν όμως μια λάμπα έχει 500 ευρο και πουλήσω τον προβολέα αλα 500 τουλάχιστον, μπορώ πάνω κάτω σε αυτά τα χρήματα να πάρω κάτι καλύτερο?
Δίχως να θέλω να σε στεναχωρήσω δεν νομίζω πως θα καταφέρεις να τον πουλήσεις (παρόλο που τα 500 ευρώ που λες ακούγονται λίγα στα αυτιά σου.......)
Σκέψου τον πιθανό αγοραστή.
Θα σου δώσει 500 για το μηχάνημα και άλλα 300 τουλάχιστον για την λάμπα.....
Σύνολο 800+ ευρώ (αν βάλει την λάμπα μόνος του, δύσκολο)
Ή πάνω από 850 (αν βάλει την λάμπα σε εξουσιοδοτημένο.....)

Όταν με 1000 παίρνει καινούριο μηχάνημα, & λάμπα με 0 ώρες, & κυρίως εγγύηση 1 έτους..............

Στην θέση σου θα κοίταζα για καινούριο μηχάνημα..........
Που σίγουρα θα παίζει (πολύ)καλύτερα σε οικιακές προβολές!!
:roll: :wink:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.337
Members
38.685
Νεότερο μέλος
simplygades