JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 29.109
Από λίγα έως πολλά.
Κάνε πετάλι.Πωλείται χωρίς τροφοδοτικό, ΟΚ ας το δεχτώ, αλλά και χωρίς κινητήρα;
Στην packing list στο #100 δεν αναφέρεται τροφοδοτικό, μόνο μοτέρΣπάνια το τροφοδοτικό είναι μαζί με το μοτέρ.
Συνήθως είναι ξεχωριστά.
Κάποια καλά μοτέρ μπορούν να είναι πολύ ακριβά.
Γιατρέ μου θα σου έλεγα...Μια φορά έβαλα sub στο σπίτι και κόντεψα να καταλήξω σε ψυχίατρο... Τώρα το χρησιμοποιώ για τραπεζάκι...3.800 έχει ένα καλό σαμπ που ξέρω.
Κάνε πετάλι.![]()
Ε, δεν ήξερες να το ρυθμίσεις, άσε που 1 μόνο του, το λες και "πρόβλημα".Γιατρέ μου θα σου έλεγα...Μια φορά έβαλα sub στο σπίτι και κόντεψα να καταλήξω σε ψυχίατρο... Τώρα το χρησιμοποιώ για τραπεζάκι...
Όντως ένα μόνο του ήταν... Με πόσα τη βγάζω καθαρή;;;Ε, δεν ήξερες να το ρυθμίσεις, άσε που 1 μόνο του, το λες και "πρόβλημα".
Τες πα, εγώ χρησιμοποιώ για τραπεζάκι ένα 1200 μικαπαπέντε, αφήνω τα τηλεκοντρόλ εκεί, δε τα πειράζει κανένας.![]()
Ναι καλα 650 ευρω το πικάπ, 1500 το μοτερ, γιά κοροϊδα ψάχνουν;;;
Υπάρχει και ο απλός κινητήρας, δεν χρειάζεται τον upgraded.1.Τι να τους κανεις ρε αδερφέ τους δυο βραχίονες
2. Και ειδικά τι να τούς κανείς αμα δεν έχεις κινητήρα
3. Ποιόν κοροϊδεύουν;
Ναι καλα 650 ευρω το πικάπ, 1500 το μοτερ, γιά κοροϊδα ψάχνουν;;;
Αν σκεφτεί κανείς το πόσα λίγα θα πουλήσουν, καλά είναι τα χρήματα που ζητάνε. Το θέμα είναι ότι έπρεπε να το έχουν βγάλει 20 χρόνια πριν.2200$
Λιγο πανάκριβο
Μπα, λογική είναι η τιμολόγησή του, καθώς είναι κατασκευασμένο σα τανκς, καμία σχέση με κάτι φτηνά σανίδια, και βεβαίως έχει το "όνομα", οπότε πρέπει κάπως να το πληρώσεις κι αυτό, όπως πληρώνεις πχ όταν παίρνεις μια πόρσε..2200$
Λιγο πανάκριβο
Έφτιαξαν οι Ιάπωνες τανκς;;;Και Πόρσε;; Ατυχής παραλληλισμός... Technics να το πεις Toyota το πολύ Lexus...Μπα, λογική είναι η τιμολόγησή του, καθώς είναι κατασκευασμένο σα τανκς, καμία σχέση με κάτι φτηνά σανίδια, και βεβαίως έχει το "όνομα", οπότε πρέπει κάπως να το πληρώσεις κι αυτό, όπως πληρώνεις πχ όταν παίρνεις μια πόρσε..
Α, ναι! 2 τέτοια είχαν στο πρώτο club που πήγα τη δεκαετία του 1990 και παίζανε, παρέα με τα subs.Έφτιαξαν οι Ιάπωνες τανκς;;;Και Πόρσε;; Ατυχής παραλληλισμός... Technics να το πεις Toyota το πολύ Lexus...
Αν κάνεις θέλει να μιλήσει για πικάπ τανκς, ας ρίξει μια ματιά
View attachment 306744
Και γερμανικό... Ferdinand tank made by Porche...Εχχ Accoustic Solid...