Αγορά Προενισχυτή ONKYO PR-SC5507

Reaction score
67
Θα ήθελα γνώμες για την αγορά του προενισχυτή ONKYO PR-SC5507.....Τελικά πόσο ποιοτικός είναι για όσους τον έχουν ακούσει? Περισσότερο με ενδιαφέρει η γνώμη σας σχετικά με την ποιότητα της προενίσχυσης..Οι ευκολίες βάση των τεχνικών χαρακτηριστικών είναι αρκετές και γνωστές..Όσο για το τελικό στάδιο που πρόκειται να οδηγήσει είναι ένα άλλο μεγάλο ανεξάντλητο κεφάλαιο!Ευχαριστώ όλους τους φίλους του Avsite για γνώμες και αν γνωρίζεται κάποια καλή πηγή για την αγορά του καλοδεχούμενη!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Αγορά Προενισχυτή ONKYO PR-SC5507

μπορεις να πληρωσεις περισοτερα για να παρεις λιγοτερα.
Συντομα θα τον κανω Α-Β με ενα ολοκληρωμενο πιονερο 72
στει τιουν

Reaction score
67

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση σας στην ερώτηση μου!!Σιγουρα σα προενισχυτής δε νομίζω οτι τον ανταγωνίζεται κάποιος άλλος απλά δε ξέρω πόσο θα αναβαθμίσω το πολυκάναλο σετ αν αφαιρέσω απο τα μηχανήματα μου τον Denon 4308 για να πάρει τη θέση του ο Onkyo....Να τονίσω επείσης οτι ενας καλοθελητής φίλος θα μου δώσει σε πραγματικά καλή τιμή τον Sherbourn 7/2100!!!!Τι πιστεύετε σχετικά με αυτό το συνδιασμό..Πραγματικά η γνώμη σας θα με βοηθήσει ώστε να μη κλάψω ούτε για τον Denon που θα αποσύρω αλλα ούτε και για τα 2000 του Onkyo!Θερμά ευχαριστω!

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Να τονίσω επείσης οτι ενας καλοθελητής φίλος θα μου δώσει σε πραγματικά καλή τιμή τον Sherbourn 7/2100!!!!Τι πιστεύετε σχετικά με αυτό το συνδιασμό..
Εχω τον Onkyo PR-SC 886 δηλαδη το προηγούμενο μοντελο
απο τον 5507 σεταρισμενο με τον Sherbourn 7/2100 και ειμαι
super ευχαριστημένος(παντα μιλάμε για σχεση τιμης/αποδοσης).
Η γνωμη μου ειναι να προχωρήσεις(αν ηξερες και με τι ηχεια
θα τα συνδυασεις-ακομα καλυτερα)

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

για κατοχους 7/200 υπαρχει κ αυτος
http://www.sherbourn.com/home-theater-products/preprotuners/32-sherbourn-pt-7020a :107:
"The long awaited PT-7020A pre/pro processor is now shipping"
Οπως το λεει-2 χρονια και βαλε τον περιμεναμε...αργήσανε
οι Αμερικανοι,προλαβανε οι Γιαπωνεζοι!!Να το δεις 'stevewisejohn"

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

για κατοχους 7/200 υπαρχει κ αυτος
http://www.sherbourn.com/home-theater-products/preprotuners/32-sherbourn-pt-7020a :107:
αυτος ειναι στο σημερινο hitech
θα ηθελα να τον ακουσω και να δω τι κανει, σιγουρα δεν ειναι κομπλε σαν ενα ονκιο ,
αλλα ο ηχος του ?
και το μενου του ?
το αμερικανικο μηχανακι παντα εχει το δικο του δακτυλικο αποτυπωμα

Reaction score
67

Βλέπω παιδιά έθιξα το θέμα με τον τελικό sherbourn και ρίξαμε εκεί τη βαρύτητα, καλός και ο προενισχυτής της εταιρίας αλλά δε θα ρισκάρω….Ακόμη είμαι με την απορεία αν τελικά αξήζει ο Onkyo SC5507 όπως έπεισης δεν διευκρινίστηκε κατά πόσο ο Denon 4308 είναι για να μήνει στην άκρη…Ευχαριστώ και πάλι για την προθιμεία σας να με ξελασπώσετε από το βούρκο του Multichannel!!!!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Χρησιμοποίησε το προενισχυτικό στάδιο του Denon αν δεν σ ενδιαφέρουν τα επιπλέον καλούδια του Ονκυο.
Οπότε κράτα τα λεφτά για όταν βγούν νέα μοντελάκια με hdmi 1.4 ή χώστα για έναν καλύτερο τελικό.Οι Sherboun πάντως είναι τέρατα οδήγησης.Αν μπορείς να πάρεις μόνο τον τελικό πάρτον.

Reaction score
67

Χαίρομαι που λαμβάνω μία τέτοια απάντηση η για να πώ καλύτερα με βολεύει μία τέτοια απάντηση μιάς και δε χρειάζεται να ξοδευτώ...Λυπάμαι πραγματικά να σκοτώσω τον denon μιάς και πιστεύω οτι προενισχυτικά δε του λείπει η ποιότητα όπως και στο θέμα των ευκολιών δεν υπάρχει μεγάλο χάσμα σε σχέση με τον Onkyo, Λέτε να μου βγεί σε καλό η αναμονή μιάς και περιμένουμε τον υπόλοιπο καιρό για Hdmi 1.4 κτλ κτλ!!!Σίγουρα το τελικό στάδιο του 4308 δε μπορεί να σταθεί μπροστά σε έναν Sherboun....Οπότε περιμένουμε....Αν βέβαια υπάρξει κάποιος φίλος να μας διαψεύσει για το όλο σκεπτικό τότε να το ξανασκεφτώ για τον Onkyo!!Ευχαριστώ όλους εσας που μοιράζεσται τον προβληματισμό μου!

Reaction score
15.548

Μια χαρα εισαι με τον denon...

Οπως ειπε ο Γιωργος προχωρα σε τελικο σταδιο....ετσι θα βελτωθεις τωρα αλλα και θα εισαι ετοιμος για το μελλον...

Οσο για το 1.4 εχουμε ακομα πολυ δρομο μπροστα ...

Ετσι και αλλιως και να παρεις τωρα hdmi 1.4 τι θα την κανεις..:116:

Reaction score
67

Παιδιά πραγματικά ευχαριστώ για τις γνώμες σας και τις σέβομαι με το παραπάνω.......Δε θέλω να αποχωριστώ τον Denon μιάς και έχει αρκετά καλούδια για την AV εποχή που διανύουμε!!!!!Το 1.4 μπορεί κάποια στιγμή να μας το κάνουν ακόμη πιο 3D και να μας βγεί HDMI 1.444.......Θα κοιτάξω να αναβαθμίσω το τελικό στάδιο τουλάχιστον για τα Front μιάς και ακούω αρκετή μουσική σε 2 Channel, υπάρχει και ένας δικάναλος λυχνίας στο Rack που με ευχαριστεί με το παραπάνω...Απο ηχεία και πηγές μιά χαρά είμαι οπότε βολεύομαι για την ώρα++!Και πάλι ευχαριστώ...Καλές μας ακροάσεις και θεάσεις!!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.888
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut