Αγορά από Bhphotovideo

Reaction score
164
Κατά 99%, αν είναι πάνω από καμία 100στη Ευρώ, ναι, θα πληρώσεις τελωνείο. Βάζουν και το Invoice μαζί, δεν υπάρχει περίπτωση να στο στείλουν ως δώρο ή χωρίς να φαίνεται από 100 μέτρα μακρυά ότι προέρχεται από online κατάστημα...

Reaction score
438
Δυστυχώς είναι 380€.
Είχα ακούσει ότι με απλό ταχυδρομείο γλυτώνεις το τελωνείο.
Από το συγκεκριμένο site το πιο οικονομικό που μπορείς να διαλέξεις είναι με UPS.
Το τελωνείο πόσο παίζει στο παραπάνω ποσό περίπου;
Είναι videocamera.

Reaction score
164
To πλέον ασφαλές είναι να πάρεις τηλέφωνο την UPS στην Ελλάδα και να ζητήσεις τους εκτελωνιστές της. Πες τους την συνολική τιμή (κόστος κάμερα+έξοδα αποστολής) και θα σου πουν τι θα πληρώσεις.
Ελπίζω να πρόσεξες και να πήρες PAL κάμερα, έτσι; :136:

Reaction score
438
ntsc διάλεξα, αλλά σύμφωνα με ένα thread του Χρήστου, αναφέρθηκε εφόσον είναι HD ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Reaction score
5
Από το BH, σίγουρα θα περάσει τελωνείο. Πρόσφατο δικό μου παράδειγμα, με USPS (όχι UPS). Γράφουν φαρδιά πλατιά επάνω στο κουτί τα πάντα.
Βέβαια, και πάλι μπορεί να σε συμφέρει, με τις τρελές ελληνικές τιμές.

Reaction score
438
Θα πάρω αύριο το τελωνείο γιατί δεν το πρόλαβα, 4 η ώρα κλείνει μου είπαν.

Reaction score
14
με usps τα στέλνουν και δυστυχώς αυτό περνάει τελωνείο ακόμα και απο το ταχυδρομείο.

Ελαβα πρίν 10 μέρες ενα δέμα με ενα κάλυμα φακού (σκίαστρο Lens hood) και η αξία του ήταν 40 δολλάρια και με χρέωσαν 35 δολλάρια σταλτικά και φυσικά λόγω χαμηλού ποσού δεν υπήρχε χρέωση τελωνέιου.

Ομως για βιντεοκάμερα θα σε σκίσουν....

Βρές φίλο συγγενή σε Αμερική να σου το στέιλουν εκεί και μετά αυτός με απλό ταχυδρομείο.

Reaction score
438
Πήρα σήμερα τηλέφωνο και όντως απογοητεύτηκα.
Το κόστος με τα μεταφορικά τους είπα ότι ανέρχεται στα 625 δολάρια (400 ευρώ).
Μου είπαν ότι το κόστος εκτελωνισμού είναι 170 ευρώ αν πάω εγώ και κάνω την παραλαβή και τον εκτελωνισμό (πράγμα αδύνατον γιατί πρέπει να λείψω μία μέρα από τη δουλειά και να στηθώ κανένα 3ωρο), ενώ αν το κάνει η UPS χρεώνομαι με άλλα 85 ευρώ επιπλέον. Σύνολο 255 ευρώ + 400 η camera = 655 ευρώ.
Τόσο έχει από το pixmania, ενώ με 10 ευρώ παραπάνω την έχει το adorama.

Reaction score
0
Δυστυχώς έτσι είναι...!
και εγώ ζαχαρώνω την Canon HF100...
και τώρα που βρήκα την κάμερα που θέλω, ψάχνω την "συγγενή" στις ΗΠΑ...!!!
(θλιβερόν...)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.306
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale