Αγορά δέκτη (value no object, just value for money!)

Reaction score
62
Η Kuro (PDP LX-6090H) τελικά είχε και άλλη μία εκπληξη μετά τα magenta pixels (πρόβλημα το οποίο έλυσα σε ικανοποιητικό βαθμό αλλάζοντας τα ρεύματα των boards απο τα factory settings). Εδώ και ένα δίμηνο περίπου ο DVB-T δέκτης συμπεριφέρεται όπως γουστάρει, ξεκίνησε με το να αργεί υπερβολικά (περίπου 15sec) τις αλλαγές καναλιών ενώ τις τελευταίες μέρες χρειάζεσαι τη τύχη με το μέρος σου για να ξεκινήσει καν. Μου βγάζει μήνυμα cannot change program και δεν μου ανοίγει καν τον επιλογέα στα αριστερά. Αποφάσισα να το εκλάβω σαν σημάδι της μοίρας ότι ήρθε η ώρα να πάρω ένα σοβαρό δέκτη και να μην ασχοληθώ με επισκευή μιάς και η αγαπημένη μου Kuro μετά από 4 χρόνια σχέσης με έχει πλέον κουράσει με τις ιδιοτροπίες της :) Η ποιότητα του υποψήφιου δέκτη θα κριθεί αυστηρά στις 60 ίντσες της Kuro η οποία είναι και ISF calibrated και με κάνει περήφανο με την εικόνα της όταν τη συγκρίνω με άλλες ακόμη και σήμερα. Δεν θα βάλω όριο budget λοιπόν για να εκφραστούν ελεύθερα οι φανατικοί. Βέβαια το value for money έχει πάντα τη σημασία του. Θα ήθελα έναν twin tuner αλλά αν προταθεί single tuner με άλλα χαρίσματα θα ζήσω και με αυτόν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Reaction score
114
Απάντηση: Αγορά δέκτη (value no object, just value for money!)

Δεν εχω ασχοληθει με επιγειους δεκτες πολυ , με twin tuner ειναι περιορισμενες οι επιλογες σου και εναν απο αυτους που ξερω ειναι ο Χοrο 8300
Σαν κατασκευη ,μενου,εικονα κτλ. ειναι της ιδιας κατηγοριας οπως και οι αλλοι .Η διαφορα στην τιμη οφειλεται στο 2ο tuner .
Για να βρεις κατι πιο ποιοτικο,ισως πιστευω οτι θα πρεπει να κοιταξεις καποιον δορυφορικο δεκτη με dvb-t .

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.115
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead