Αγορά δικάναλου φτηνού ενισχυτή - ηχείων

Reaction score
0
Γεια σας. Σκέφτομαι να αγοράσω έναν δικάναλο ενισχυτή αλλά και ηχεία τα οποία θα τοποθετηθούν σε ένα δωμάτιο 20-25 τ.μ.

Η χρήσεις για τις οποίες προορίζονται είναι οι εξής :
1) Ακρόαση μουσικής (κυρίως mp3 αλλά και audio cd)
2) Αναπαραγωγή ήχου ταινιών από dvd player (mpeg4, dvd video κτλ).

Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ η ένταση. Προτιμώ να την θυσιάσω και να κερδίσω κάτι καλύτερο σε ποιότητα.

Δεν είμαι διατεθιμένος να ξοδέψω πολλά χρήματα. Θέλω κυρίως αυτό που θα αγοράζω να "αξίζει τα λεφτά του" αλλά και να μην πάρω κάτι άχρηστο. Επίσης αν και θα μου άρεσε να έχω τον καλύτερο δυνατό ήχο, βάζω πρώτα την ανάγκη για κάτι οικονομικό.

Πόσα λεφτά πρέπει να ξοδέψω για κάτι τέτοιο; Σκεφτόμουν να δώσω περίπου 250 ευρώ για όλα μαζί. Το ξέρω είναι πολύ λίγα αλλά οι οικονομικές δυνατότητές μου δεν μου επιτρέπουν για κάτι παραπάνω.

Θα ήθελα τα φώτα σας καθώς είμαι παντελώς άσχετος με το αντικείμενο και τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο παραπάνω εξοπλισμός.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.821
Απάντηση: Αγορά δικάναλου φτηνού ενισχυτή - ηχείων

ένα ζευγάρι ενεργά ηχεία είναι η καλύτερή σου επιλογή. δες στο θωμά να πάρεις μια ιδέα και το ξανασυζητάμε...

Reaction score
2

Μπορείς να κινηθείς και σε μεταχειρισμένα κομμάτια φυσικά, όπου θεωρώ ότι με <300€ μπορείς να στήσεις ένα αξιόλογο συστηματάκι.

Reaction score
0

Καταρχήν, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

@costas EAR
Τι επιλογές έχω για ενεργά ηχεία; Απ' ότι βλέπω υπάρχει μεγάλη ποικιλία. Υπάρχει η δυνατότητα σε αυτού του είδους τα ηχεία να συνδέσεις παραπάνω από μία πηγές ήχου, ή για αυτό θα πρέπει να αγοράσω και μείκτη; Υπάρχει κάποια μάρκα ή τύπος ηχείων που να μου προτείνεις;

@antonis_sp
Δυστυχώς δεν μένω Αθήνα και δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολη μια τέτοιου είδους συναλλαγή.

Τι γνώμη έχετε για τα :
http://www.musica.gr/pegasus/products01/show00.php?code=9186&pcode=SHOW_PROD9186
http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=20627

Reaction score
3
Εχω ακουσει τα Alesis m1 activ mk2 και παιζουν παρα πολυ καλα,ειδικα για τα λεφτα τους πιστευω οτι αξιζουν.(295ε το ζευγαρι)

Reaction score
0
Με τον προυπολογισμο σου οι επιλογες σου ειναι
εξαιρετικα περιορισμενες σε καινουργια σετ

Πιανουν τα χερια σου για καμια diy κατασκευη
για τα ηχεια?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.531