Αγορά ενισχυτή+ηχείων<450€

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Re: Αγορά ενισχυτή+ηχείων<450€

Αν ομως επεμβεις στο crossover ,πιστεψε με ,κανεις δεν θα καταλαβει οτι ακουει ηχειο με κορνα.
το χα κανει στα RF-52 μου και το ξερω απο πρωτο χερι... Με το παραδειγμα με το Klipsch ηθελα να πω κατι εντελως διαφορετικο.. Τες πα, ασ το αφησουμε.

Νομιζω οτι καταθεσαμε τις αποψεις μας, we made our points που λενε και οι Αγγλοι, δεν θα προσθεσω κατι αλλο γιατι απλα εκτρεπεται το θεμα του φιλου μας σε offtopic. Του ευχομαι καλο ψαψιμο και καλες αγορες.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Φιλε μου tyler durden ειλικρινα αυτα τα λεω πολυ φιλικα ,αν τα λεγαμε απο κοντα θα το καταλαβενες σιγουρα.

Οντως πρεπει να τα ακουσω απο κοντα για να εχω ολοκληρωμενη αποψη,αλλα πρεπει και εσυ να αποκτησεις καποιες βασικες "επιστημονικες" γνωσεις, αλλιως δεν θα ξεκιναμε απο την ιδια βαση,και δεν θα φτανουμε στα ιδια συμπερασματα.

Συγνωμη απο ολους αν κουρασα!
Οι επιστημονικες μου γνωσεις ειναι επαρκεις για να βγαλω συμπερασματα απο μετρησεις καλε μου φιλε ειτε λογω των ετων που ασχολουμαι ειτε ως Φυσικος, εμαθα να διαβαζω πισω απο διαγραμματα. Οι πληροφοριες ομως που βγαινουν δεν μπορουν να πιστοποιησουν οτι αυτο που θα ακουσω απο το ηχειο, θα μου αρεσει. Αυτο που λεω ειναι οτι επειδη τα ηχεια καλως ή κακως εισαγουν χαρακτηρα σε ενα συστημα, και ο χαρακτηρας δεν αποτυπωνεται πληρως απο τα 2-3 διαγραμματα που συνοδευουν ενα review, καλο θα ειναι ο ενδιαφερομενος να κανει ακροαση κιολας. Το τι μας αρεσει ειναι αλλο πραγμα, ειναι θεμα ψυχισμου και πολλες φορες μπορει να συναδει με τις μετρησεις αλλες οχι. Τοσο απλο, συμπυκνωνεται στην προηγουμενη προταση. Το πχ εαν ενα ηχειο ειναι γλυκοηχο ή μη, δεν φαινεται απο διαγραμμα, καποιος που εχει προτιμηση θα το διαπιστωσει με ακροαση. Τα παραδειγματα τα ανεφερα για να υποστηριξω ακριβως αυτο αλλα δυστυχως χαθηκε το νοημα και πλατιασαμε. Ευχαριστω για το χρονο σου :446:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Φιλε μου tyler durden ειλικρινα αυτα τα λεω πολυ φιλικα ,αν τα λεγαμε απο κοντα θα το καταλαβενες σιγουρα.
Προς θεου, ποτε δεν εισεπραξα αρνητικη διαθεση απο μερους σου και εννοειται φιλικη ειναι και η δικη μου διαθεση απεναντι σου :119:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe