Αγορά ενισχυτή

Reaction score
0
Καλημέρα,

έχω έναν παλιό ενιχυτή KENWOOD ΚΑ-3300 που έχει έξοδο 4-16Ω, 240W. Τα ηχεία που είχα κάηκαν και πήρα τα Heco Victa 500 (140/240 Watt 4-8 Ohm). Έμεινα πολύ ευχαριστημένος και τα θεωρώ πολύ καλά ηχεία τα οποία μου τα πρότιναν κάποιοι απο αυτό το φορουμ.

Ο ενιχυτής όμως έχει πρόβλημα Ήδη τον έχω πάει για φτιάξιμο (πυκνοτές κτλ) 2 φορές. Τώρα τελευταία η έξοδος του δεξιού ηχείου έχει πρόβλημα. Βγάζει θόρυβο και κάποιοες φορές σταματάει να παίζει.

Το πήγα για επισκευή αλλά θέλω να ψάξω για κάτι καινούργιο ή μεταχειρισμένο. Μιλάω για 150-200€, δεν έχω παραπάνω να δώσω. Στον ενισχυτή συνδέω τον υπολογιστή μου με μια SoundBlaster Audigy2 και βλέπω ταινίες, αλλά κυρίως ακούω μουσική. Έχετε να μου προτίνεται κάτι σε αυτά τα χρήματα;

Reaction score
28
Απάντηση: Αγορά ενισχυτή

Καλή χρονιά,για καινούργιο κοιτα τον Cambridge Audio Topaz AM5 ή Τangent exeo amp.Δεν τους έχω ακούσει και τους
προτείνω με επιφύλαξη λόγω του μπάτζετ σου.Αλλιώς σε μεταχειρισμένο από ιδιώτη ή κατάστημα
θα έλεγα Αudiolab 8000s,Yamaha s500,Cambridge Audio Azur 540 ή κάτι ανάλογο.Καλή επιτυχία.

Reaction score
1.128
Απάντηση: Αγορά ενισχυτή

καλημέρα,εγώ θα σου πρότεινα σε μεταχειρισμένο να κοιτάξεις audiolab,nad.Ίσως χρειαστεί να βάλεις κάτι παραπάνω αλλά δεν θα το μετανιώσεις.Τώρα για καινούριο σε αυτά τα λεφτά,δεν ξέρω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.125
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead