Αγορά ηχοσυστήματος-home cinema

Μηνύματα
3
Reaction score
2
Καλησπέρα σε όλο το forum,
ψάχνω ένα value for money ( γύρω στα 300) σύστημα στο οποίο θα συνδέσω μια 50ρα samsung σμαρτ, ενα ps4 και γενικά λαπτοπ, κινητό κτλ για μουσικη. Προσανατολιζόμουν σε soundbar, αλλά νομίζω σε αυτά τα χρήματα θα μπορούσα να πάω και σε 5.1 home cinema. Τι θα προτείνατε?
Επίσης λόγω ps4 (σαν blu ray player-smart tv με 3d) μήπως να πήγαινα σε ενισχυτή 5.1 με ηχεία, έτσι ώστε να έχω τη δυνατότητα εξέλιξης του συστήματος αργότερα?
Σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρων
 

Timaras

*****
Μηνύματα
2.888
Reaction score
2.079
Για να πας σε ενισχυτή και ηχεία,που είναι και το καλύτερο,θες περίπου τα διπλάσια από τα 300 που θες να δώσεις.
Αυτά τα all-in-one συστήματα τα παίρνεις και όταν περάσει ο καιρός και θες να κάνουν και άλλα πράγματα,τα πετάς γιατί δεν τα παίρνει κανείς και φυσικά δεν αναβαθμίζονται.
Ο ήχος τους είναι υποδεέστερος από συστήματα που αποτελούνται από ξεχωριστά μηχανήματα,απλά σου εξοικονομούν χώρο.
Ότι και να διαλέξεις από αυτά,νομίζω ότι δεν θα έχει διαφορά.Εστίασε στις ευκολίες που προσφέρει το καθένα όπως bluetooth,τί διαβάζει από τα usb και τέτοια.
 

Μηνύματα
3
Reaction score
2
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Όσο συνεχίζω να το ψάχνω ( νέος στον θέμα ήχου) προσαναταλίζομαι στο ότι είναι μακράν καλύτερο να δώσω κάνα 200ρι παραπάνω και να μπώ στην φάση στησίματος ενός συστήματος από το 0. Απλά θέλει μελέτη.. ;)
 

Timaras

*****
Μηνύματα
2.888
Reaction score
2.079
..Όσο συνεχίζω να το ψάχνω ( νέος στον θέμα ήχου) προσαναταλίζομαι στο ότι είναι μακράν καλύτερο να δώσω κάνα 200ρι παραπάνω και να μπώ στην φάση στησίματος ενός συστήματος από το 0.
Ξεκίνα από τα μεταχειρισμένα για κανεναν ενισχυτή προ τελευταίας ή προ-προ τελευταίας γενιάς που θα αποκωδικοποιεί τα dts-ma & dolby true-hd απλά,και θα είσαι κούκλος.
 


Μηνύματα
3
Reaction score
2
Με έχείς ψήσει άσχημα..χαχαχα..ήδη ψάχνω για τα πρώτα ηχεία,που θα κουμπώσω στον δεύτερο yamaha ;) ! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.
 


Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.609
Μηνύματα
2.867.819
Members
37.939
Νεότερο μέλος
geo kok
Top