Αγορά καινούργιας oled 65 ιντσών!

Reaction score
331
Καλησπέρα σε όλους!
Σκέφτομαι να αντικαταστήσω την πραγματικά εξαιρετικη LG 55EG910V με μια καινούργια oled στις 65 ιντσεςκαι μέχρι 1700 - 2000 ευρώ!
Θα με βοηθούσαν πολύ οι προτάσεις σας! Ευχαριστώ πολύ!

Reaction score
1.169
αν πρεπει σωνει και καλα να ειναι oled ας που αυτοι που ξερουν ... εγω μπορω να σου προτεινω την tcl c7k qled η οποια ειναι απλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ και στο λεω διοτι ειχα παλια και oled. Η τηλεοραση απλα τα σπαει
την πηρα φετος σε 75αρα . Αξιζει να της ριξεις μια ματια πιστεψε με .

Reaction score
331
αν πρεπει σωνει και καλα να ειναι oled ας που αυτοι που ξερουν ... εγω μπορω να σου προτεινω την tcl c7k qled η οποια ειναι απλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ και στο λεω διοτι ειχα παλια και oled. Η τηλεοραση απλα τα σπαει
Ευχαριστώ για την προταση θα την ψάξω αναλυτικά..
Από μαύρο πως τα πάει?

Reaction score
1.169
Ευχαριστώ για την προταση θα την ψάξω αναλυτικά..
Από μαύρο πως τα πάει?
Απο μαυρο παει τελεια... καναμε τεστ με τον φιλο μου που εχει oled sony και εμεινε εκπληκτος ποσο κοντα ειναι η tcl .

Reaction score
3.953
Δεν είναι oled αλλά mini oled. Καμία σχέση.

Reaction score
331
Απο μαυρο παει τελεια... καναμε τεστ με τον φιλο μου που εχει oled sony και εμεινε εκπληκτος ποσο κοντα ειναι η tcl .
Ενδιαφέρον ακούγεται...Γιατι ο λόγος που επιμένω πάλι σε oled είναι το απίστευτο μαύρο η αντίθεση και η cinematic εικόνα...

Reaction score
1.169
Δεν είναι oled αλλά mini oled. Καμία σχέση.
δεν εγρψα oled εγραψα qled
Ενδιαφέρον ακούγεται...Γιατι ο λόγος που επιμένω πάλι σε oled είναι το απίστευτο μαύρο η αντίθεση και η cinematic εικόνα...
εμενα μου εχουν πεσει τα σαγονια σε 3 ταινιες που εχω δει σε dolby dark παντως στο disney plus.
Aν βρεθεις λουτρακι με χαρα να ερθεις για καφε και να την δεις

Ndis

Titika
Reaction score
4.839
Για tv size > all παιχταραδες μου πάρτε τη μεγαλύτερη οθόνη που αντέχει η τσέπη σας.

Για μονιτορ αλλάζει καπως το πράμα, γιατι οι ρημάδες οι oled σκοτώνουν απο κοντά.

Reaction score
3.953
δεν εγρψα oled εγραψα qled

εμενα μου εχουν πεσει τα σαγονια σε 3 ταινιες που εχω δει σε dolby dark παντως στο disney plus.
Aν βρεθεις λουτρακι με χαρα να ερθεις για καφε και να την δεις
Ναι, απλά ο φίλος θέλει oled.

Reaction score
331
Κοίταζω την LG Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD OLED evo AI G4 HDR (2024) OLED65G45LW
Και σε καλή τιμή είναι και η
Sony Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD OLED XR-65A80L HDR (2023)
Αν και πιστεύω πως η G4 είναι ανώτερη..

Last edited by a moderator:

Reaction score
2.238
Κοίταζω την LG Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD OLED evo AI G4 HDR (2024) OLED65G45LW
Και σε καλή τιμή είναι και η
Sony Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD OLED XR-65A80L HDR (2023)
Αν και πιστεύω πως η G4 είναι ανώτερη..
G4 χωρις συζητηση...

Last edited by a moderator:

minas

Πισιά
Reaction score
4.209
Για tv size > all παιχταραδες μου πάρτε τη μεγαλύτερη οθόνη που αντέχει η τσέπη σας.

Για μονιτορ αλλάζει καπως το πράμα, γιατι οι ρημάδες οι oled σκοτώνουν απο κοντά.
Δύσκολη γενίκευση.
Εάν στον υπολογιστή κάνεις γενική χρήση με έγγραφα, emails, πολυμέσα, κλπ η OLED δεν αναδεικνύει πολύ τα δυνατά της σημεία. Αντίθετα, εάν στην TV βλέπεις συνέχεια ταινίες και δη HDR, αξίζει να θυσιάσεις λίγες ίντσες για την εντυπωσιακή εικόνα μιας OLED.

Reaction score
1.169
Δύσκολη γενίκευση.
Εάν στον υπολογιστή κάνεις γενική χρήση με έγγραφα, emails, πολυμέσα, κλπ η OLED δεν αναδεικνύει πολύ τα δυνατά της σημεία. Αντίθετα, εάν στην TV βλέπεις συνέχεια ταινίες και δη HDR, αξίζει να θυσιάσεις λίγες ίντσες για την εντυπωσιακή εικόνα μιας OLED.
εγω δεν ηθελα να θυσιασω ιντσες για oled και απο 65αρα led sony πηγα στην 75 tcl c7k QLED . κατα 85-90% ισαξια μιας oled στα μαυρα. και τιμη 1450 ευρω.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa