Αγορά κινητού (εκ νέου)!!!!!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.144
Απάντηση: Αγορά κινητού (εκ νέου)!!!!!

Για να πω την καθαρή μου αλήθεια θα ήθελα και κάτι με μεγαλύτερη οθόνη πλέων.

Έτυχε σήμερα λοιπών να πάρω λίγο στα χέρια μου το htc radar.

Πραγματικά ενθουσιάστηκα με την ταχύτητα απόκρισης και με την ευκολία του νέου λειτουργικού της ακατονόμαστης.

Και σαν κατασκευή είναι αρκετά στιβαρό και έχει καταπληκτική κάμερα παρόλο την "χαμηλή" ανάλυση.

Το λειτουργικό σύστημα λοιπών αποφασίστηκε και υπάρχουν τρεις υποψήφιοι και ότι άλλο μου υποδείξετε φυσικά.

Htc radar

Htc titan

Nokia lumia 800

Αν σε ενδιαφέρει ελάχιστα -ελάχιστα, όμως!- το σερφάρισμα, πάρε το Lumia. Αν σε ενδιαφέρει το σερφάρισμα, κατά τη γνώμη μου, οι 3.7 ίντσες είναι λίγες, οπότε πάρε ένα iPhone ή το Galaxy SII (παρά το γεγονός ότι δεν θέλεις Android - δεν καταλαβαίνω γιατί, αλλά οκ). Επίσης, αν δουλεύεις Windows και θέλεις να είναι η ζωή σου εντελώς εύκολη, το Titan είναι η λύση που ζητάς. Πάντως, το καλύτερο "πιάσιμο" από όλα το έχει το iPhone (έχει ακμές). Το Lumia ή το Titan θα σου πέφτει από το χέρι χωρίς να το καταλαβαίνεις...

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Μάλλον, το N80 ήταν το τελευταίο Nokia που είχα και άντεξε 3 χρόνια χωρίς να παρουσιάσει κανένα σοβαρό πρόβλημα.
Mετά πήρα ένα LG KP500 αλλά ήταν εντελώς γυμνό και άβολο, εδώ και 8 μήνες έχω το HTC Trophy και ειδικά μετά την αναβάθμιση σε Mango είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Nαι τα Windows Phone δεν είναι ένα εντελώς ανοικτό λειτουργικό σύστημα αλλά δεν έχει καμία σχέση με την φυλακή του iOS.

Reaction score
914

Καλησπέρα και πάλι.

Πρέπει να βρώ χρόνο να εξετάσω το ν9 απο πρώτο χέρι.

Και το samsung έχει καταπληκτικές δυνατότητες αλλά δίπλα δίπλα με το nokia δεν έχει καμία σχέση στο επίπεδο κατασκευής.

Α στην ευχή πια.Ούτε όταν αγόρασα τηλεόραση δεν ταλαιπωρήθηκα τόσο!!!!!!

Και να σκεφτείς πως ο φίλος που έδωσα το χ7 χ@στηκε απο τη χαρά του!!!!

Τόσο ανάποδος είμαι πια??????

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις.
Βέβαια το S3 θα έχει πολύ μεγαλύτερη οθόνη και δεν ξέρω αν σε βολεύουν τόσο μεγάλα κινητά (εμένα όχι).
Παρεμπιπτόντως το iphone 5 θα έχει επίσης μεγαλύτερη οθόνη. Κυνηγάνε τώρα την samsung οι appleάδες...

...

Reaction score
51

Δεν βρίσκω άκρη.

Μάλλον θα περιμένω για το galaxy s3.

Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου Κώστα, και πήγαινε να δεις από κοντά και να παίξεις με ένα τέτοιο:

Σε λίγο καιρό θα έρθει και σε αυτό το υπέροχο χρώμα.

(μια λεπτομέρεια: όσο και να το γρατσουνίσεις, το χρώμα παραμένει όπως έχει. Το πολυκαρμπόνιο δεν είναι βαμμένο επιφανειακά, αλλά έχει το ίδιο χρώμα σε όλο το βάθος του..)

Reaction score
51

Αν φοβάσαι τις γρατσουνιές, στο πακέτο συμπεριλαμβάνεται και θήκη σιλικόνης με απίθανη ποιότητα κατασκευής

Reaction score
914

Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου Κώστα, και πήγαινε να δεις από κοντά και να παίξεις με ένα τέτοιο:

Σε λίγο καιρό θα έρθει και σε αυτό το υπέροχο χρώμα.

(μια λεπτομέρεια: όσο και να το γρατσουνίσεις, το χρώμα παραμένει όπως έχει. Το πολυκαρμπόνιο δεν είναι βαμμένο επιφανειακά, αλλά έχει το ίδιο χρώμα σε όλο το βάθος του..)
Θα το είχα πάρει ήδη αλλά με φόβισε το παλικάρι στο myphone με τα αρνητικά σχόλια για τον ήχο του.

Απο την άλλη φοβάμαι και για το πλήθος εφαρμογών τώρα και σε βάθος χρόνου.

Reaction score
51

Θα το είχα πάρει ήδη αλλά με φόβισε το παλικάρι στο myphone με τα αρνητικά σχόλια για τον ήχο του.

Απο την άλλη φοβάμαι και για το πλήθος εφαρμογών τώρα και σε βάθος χρόνου.

Δοκίμασέ το.
Και γράψε στο myphone, στο σωστό thread, για να μάθεις λεπτομέρειες από ανθρώπους που το έχουν!
Κατά 99.99% δε θα έχεις θέμα.

Ούτε με τις εφαρμογές ουσίας θα προβληματιστείς.
Όπως με το Ν900, έτσι και το Ν9 θα είναι ένας μικρός Θεός, για λίγους (σημαντικό και αυτό).
Το πλεονέκτημα είναι πως οι περισσότερες εφαρμογές των symbian και maemo προσαρμόζονται κατάλληλα και είτε υπάρχουν ήδη είτε θα υπάρξουν λίαν συντόμως για το Ν9.

_

Reaction score
914

Εχω εδω και 2 μέρες στα χέρια μου το lumia 800 και τολμώ να πω πως παρά τις χαζομάρες της ακατονόμαστης το έχω ερωτευτεί!!!!

Δυστυχώς δεν εχω καταφέρει να πιάσω στα χέρια μου ακόμα το Ν9 αλλά ακούγεται πως δεν είναι τόσο γρήγορο όσο το 800.

Επίσης με προβληματίζει το 1Ghz cpu/1Gb ram VS 1.4Ghz cpu/512Mb ram.

To καταραμένο 800 είναι πολύ γρήγορο και δυστυχώς πιστεύω πως το το 1Ghz του Ν9 είναι ξεπερασμένο.

Απο την άλλη έχουμε λίγο μεγαλύτερη οθόνη στο Ν9,έκδοση 64GB και ανοιχτό λειτουργικό.

Η microsoft όμως μετράει ήδη γύρω στις 30000 εφαρμογές.

Βοηθάτε παιδιά.

Επίσης να πω οτι η ποιότητα απεικόνισης στο 800 δεν χορταίνεται!!!!

Α ακόμα επικρατεί σιγή ιχθύος στην ΝΟΚΙΑ για επίσημη υποστήριξη Ελληνικών στο Ν9.

Reaction score
914
Απάντηση: Re: Αγορά κινητού (εκ νέου)!!!!!

Με γειά! Τηλεφωνάρα πήρες.

...
Μάγος είσαι???

Δεν κατάφερα να του αντισταθώ.

Είμαι πλέων ένας ευτυχής κάτοχος του Nokia Lumia 800.

Τολμώ να πω οτι με έχει ενθουσιάσει!!!!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δεν υπάρχει άνθρωπος που να το έπιασε στα χέρια του και να μην εντυπωσιάστηκε, τόσο από την ποιότητα κατασκευής όσο και από την χρήση. Κάνει τα i-skatoloidia να ντρέπονται και δείχνει νομίζω ξεκάθαρα που είναι το μέλλον, εφόσον η microsoft κάνει αυτά που έχει υποσχεθεί.

...

Reaction score
914

Ξέρει κάνεις γιατί δεν μου δέχεται την προπληρωμένη πιστωτική στο zune για να κάνω αγορές εφαρμογών?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.129
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt