- Reaction score
- 23.144
Απάντηση: Αγορά κινητού (εκ νέου)!!!!!
Αν σε ενδιαφέρει ελάχιστα -ελάχιστα, όμως!- το σερφάρισμα, πάρε το Lumia. Αν σε ενδιαφέρει το σερφάρισμα, κατά τη γνώμη μου, οι 3.7 ίντσες είναι λίγες, οπότε πάρε ένα iPhone ή το Galaxy SII (παρά το γεγονός ότι δεν θέλεις Android - δεν καταλαβαίνω γιατί, αλλά οκ). Επίσης, αν δουλεύεις Windows και θέλεις να είναι η ζωή σου εντελώς εύκολη, το Titan είναι η λύση που ζητάς. Πάντως, το καλύτερο "πιάσιμο" από όλα το έχει το iPhone (έχει ακμές). Το Lumia ή το Titan θα σου πέφτει από το χέρι χωρίς να το καταλαβαίνεις...
Για να πω την καθαρή μου αλήθεια θα ήθελα και κάτι με μεγαλύτερη οθόνη πλέων.
Έτυχε σήμερα λοιπών να πάρω λίγο στα χέρια μου το htc radar.
Πραγματικά ενθουσιάστηκα με την ταχύτητα απόκρισης και με την ευκολία του νέου λειτουργικού της ακατονόμαστης.
Και σαν κατασκευή είναι αρκετά στιβαρό και έχει καταπληκτική κάμερα παρόλο την "χαμηλή" ανάλυση.
Το λειτουργικό σύστημα λοιπών αποφασίστηκε και υπάρχουν τρεις υποψήφιοι και ότι άλλο μου υποδείξετε φυσικά.
Htc radar
Htc titan
Nokia lumia 800
Αν σε ενδιαφέρει ελάχιστα -ελάχιστα, όμως!- το σερφάρισμα, πάρε το Lumia. Αν σε ενδιαφέρει το σερφάρισμα, κατά τη γνώμη μου, οι 3.7 ίντσες είναι λίγες, οπότε πάρε ένα iPhone ή το Galaxy SII (παρά το γεγονός ότι δεν θέλεις Android - δεν καταλαβαίνω γιατί, αλλά οκ). Επίσης, αν δουλεύεις Windows και θέλεις να είναι η ζωή σου εντελώς εύκολη, το Titan είναι η λύση που ζητάς. Πάντως, το καλύτερο "πιάσιμο" από όλα το έχει το iPhone (έχει ακμές). Το Lumia ή το Titan θα σου πέφτει από το χέρι χωρίς να το καταλαβαίνεις...