Αγορά κλιματιστικού και γρήγορα!!! Τα φώτα σας pleaseee

Reaction score
89
Καλησπερα παιδες!! Οποτε καταλαβατε ηρθε η ωρα για κλιματιστικο. Χρειαζομαι να καλυψω ενα χωρο γυρω στα 35 -αντε 40 τετραγωνικα. Επειδη δεν εχω ανεξαρτητη παροχη θα παιξω μεχρι τα 14000btu δυστηχως. Σε αυτη τη κατηγορια εχω να επιλιξω αναμεσα σε

1) DAIKIN
2) Fujitsu siemens
3) toyotomi
4) hitachi.

Aν και η DAIKIN ειναι 30% ακριβοτερη ηθελα να παιξω και με fujitsu & toyotomi. Βλεπω οτι υπαρχει μεγαλη διαφημιση και προωθηση των προιντων της και ηθελα να δω αν οντως ειναι τοσο καλη οσο λενε.
Επισης η τογιοτομη μιλαει για αμεση παραδοση ενω η φουτζιτσου θελει μια βδομαδα.

Ποια ειναι η γνωμη σας ρε παιδια?? H Daikin καλη αλλα ξεφευγει λιγο απτο μπατζετ μου. Aπλα αυτα τα τογιοτομι δε τα ξερω γρι... μονο λαστιχα toyo ξερω !!! :142::142::142::142:

Reaction score
26.605
Re: αγωρα κλιματιστικου και γρηγορα!!! Τα φωτα σας pleaseee

ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΙΤΣΟΥΜΠΙΣΙ ΑΛΛΑ Η ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΤ ΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΧΙΤΑΤΣΙ ΠΟΥ ΑΝΑΝΕΩΝΗ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΠ ΕΞΩ. ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ RAS/RAC D14EX2.

Reaction score
2
Απάντηση: αγωρα κλιματιστικου και γρηγορα!!! Τα φωτα σας pleaseee

Για μενα ειναι τα toshiba super daisekai τα καλυτερα και σε οικονομια και σε θορυβο και ολα. Ρωτηστε τεχνικους να σας πουνε

Reaction score
0

Daikin που έχει ανανέωση αέρα με φρέσκο από έξω με ψύξη. Πολύ ακριβό όμως.
Επίσης Mitsubishi heavy industries

Reaction score
89

βγαζει ομως καποιο μοντελο στα 14000βτυ?? και γω εχω ακουσει καλα λογια για μιτσου αλλα σε οσες μεγαλες αλυσιδες πηγα δεν ειχαν να μου προτεινουν καποιο αντιστοιχο μοντελο....

παντως και η τογιοτομι το μοντελο της μου ειπαν ναι μεν ειναι 12000βτυ αλλα επειδη ειναι δυνατο μοντελο βγαζει ψυξη στα 14500!!
αλλα κολπα λεω παλι αυτα????

Reaction score
0

Υπάρχει μοντέλο στο 14000 Btu;
Νομίζω ότι όλοι στα 12000 BTU βγάζουν

Reaction score
89

Υπάρχει μοντέλο στο 14000 Btu;
Νομίζω ότι όλοι στα 12000 BTU βγάζουν
fujitsu hitachi kai daikin βγαζουν. Επισης και η τογιοτομι αλλα παιζει το διαφημιζουν ως 12000 αλλα ουσιαστικα ειναι 14500 απ οτι μου πε ο πωλητης.

Reaction score
0

ελπίζω να μη σου έλεγε για τα BTUs της θέρμανσης που είναι πάντα περισσότερα.

Reaction score
89

ελπίζω να μη σου έλεγε για τα BTUs της θέρμανσης που είναι πάντα περισσότερα.
οχι ψυξη ηταν...

Reaction score
24.874

μετα την daikin βαζω mitsubishi και μετα ολο και κατι καλο θα υπαρχει
αλλα η πρωτη ειναι απολυτως κορυφαια

Reaction score
31

μιας και ειμαι του επαγγελματος για τον χωρο αυτο θες 18000
συγουρα inverter
και εξηγω το 14αρι εχει μικρη παρωχη αερα το 18αρι μεγαλη
το μεγαλο γινεται μικρο το μικρο οχι
αν παρεις 14αρι inverter και το δουλευεις σε αυτο τον χωρο
σχεδον καμια οικονομια δεν θα κανεις με το 18αρι ομως αρκετη
τωρα απο μαρκες οχι τογιοτομι δουλευα εκει και ξερω
daikin mitsu fujitsu και μετα ολες οι αλλες

Reaction score
31

οσο για ανανεωσεις αερα κτλ κτλ κτλ ειναι για της εταιριες για να πουλανε φιδια
γιατι ομως αυτο δεν γινεται οταν σε ενα χωρο ριχνεις πχ 15 κυβικα αερα πως θα το ανανεωσεις απο μια σωληνα φ28 το πολυ τι ανανεωση θα κανεις και για να κανεις ανανεωση θες και αποριψη αερα μονο να βαζεις δεν

Reaction score
31

αμα θες παρε τηλ να σου πω παραπανο πραγματακια για να μην την πατησεις
και κατι αλλο οχι σε ηλεκτρομαγαζα πως για το homecinema πας σε ιδικα μαγαζια γιατι αυτοι ξερουν ετσι και με τις αρκουδες εχεις πμ

Reaction score
24.874

οσο για ανανεωσεις αερα κτλ κτλ κτλ ειναι για της εταιριες για να πουλανε φιδια
γιατι ομως αυτο δεν γινεται οταν σε ενα χωρο ριχνεις πχ 15 κυβικα αερα πως θα το ανανεωσεις απο μια σωληνα φ28 το πολυ τι ανανεωση θα κανεις και για να κανεις ανανεωση θες και αποριψη αερα μονο να βαζεις δεν
ελα ντε!

και φυσικα οχι απο ηλεκτρομαγαζα
(εκτος αν εχεις λιστα γαμου στο νοτος ας πουμε ας πουμε και παρεις απο κει ενα προστυχο mitsubishi)

Reaction score
89
Re: Απάντηση: αγωρα κλιματιστικου και γρηγορα!!! Τα φωτα σας pleaseee

ελα ντε!

και φυσικα οχι απο ηλεκτρομαγαζα
(εκτος αν εχεις λιστα γαμου στο νοτος ας πουμε ας πουμε και παρεις απο κει ενα προστυχο mitsubishi)
χαχαχααα αυτα τα προστυχα με τρελαινουν !!!!! χαχαααα:142::142:

ρεσυ κωστα εχω θεμα με την ανεξαρτητη παροχη οποτε πρεπει να παιξω μπαλα με σουκο κ μπριζουλα..... απ οτι μου πε κ ο πεθερος ο προηγουμενος ενα 14αρι ειχε. εκει που ειναι το κλιματιστικο και εκει που ναι ο πινακας δε μπορω να τραβηξω καλωδια ου τε να τα σκαψω τα ρημαδια... γιαυτο και ειπα να καταληξω σε ενα 14αρι και αργοτερα αμα ειναι βαζω στο αλλο δωματιο ενα 12αρι και παπαλα...

Reaction score
89

κορα θα σου χτυπησε ενα τηλ αυριο το πρωι αν ειναι οκ ρεσυ!!!

αντε μετα απο καιρο θα τα ξαναπουμε :137::137::137:

Reaction score
24.874

μα αμα ειναι inverter δε θα σου τραβηξει περισσοτερο ρευμα απο οσο χρειαζεται (και γενικα δεν χρειαζεται πολυ). δηλαδη αν οι απωλειες εκεινη τι στιγμη ειναι 7-8000 btu θα ζητησει εκεινα τα 600βαττακια (κατι λιγοτερο βασικα) που θελει για να ψυξει.
το συμβατικο βεβαιως βεβαιως θα δουλευε για 14000 δηλαδη χοντρα χοντρα 1 με 1,3 KW
αν βεβαια βαλεις 18αρι inverter και αποφασισεις μια μερα με 45 βαθμους εξω , 36 μεσα οτι θελεις ντε και καλα να τους ριξεις στους 20 ε τοτε ναι θα σου πει α και γ@#$σου και θα ριξει την ασφαλεια καθοτι θα δουλεψει για ολα τα 18000 btu δηλαδη καπου στα 2,5KW σε αυτες τις συνθηκες (και μεταξυ μας 18000btu δε θα τα βγαλει με 45 βαθμους εξω - αν ξεκινησει κιολας)

Reaction score
31
Απάντηση: Αγορά κλιματιστικού και γρήγορα!!! Τα φώτα σας pleaseee

κοιτα ενα καλο μηχανημα πχ daikin mitsu fujitsu δεν εχει προβλημα ακομα και με 50 κελσιου και -15 δεν μασαει εχουν πολυ πλουσια κοντεσερ τα αλλα δεν φτουρανε τον 150€ εκει να δεις χαβαλε

Reaction score
0
Απάντηση: Αγορά κλιματιστικού και γρήγορα!!! Τα φώτα σας pleaseee

Καλημερα.Δουλευα καμποσο καιρο και εγω ψυκτικος.Συμφωνω απολυτα για την παροχη αερα οτι ειναι μουφες για να στα παιρνουν,οπως το ιδιο συμβαινει και με τα χαρτινα μικρα φιλτρα στα panasonic που δεν κανουν τπτ αλλα θελουν και καλα καθε τοσο αλλαγη.Οσο για τις μαρκες νομιζω οτι οι διαφορες στα daikin με τα mitsubishi ειναι αρκετα μικρες με τα πρωτα να ξεφευγουν αρκετα προς τα πανω σε κοστος,οποτε mitsuba haevy industries και ξερο ψωμι!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.299
Members
38.445
Νεότερο μέλος
Nassos Makris