- Reaction score
- 24.876
Απάντηση: αγωρα κλιματιστικου και γρηγορα!!! Τα φωτα σας pleaseee
φρεον αυτες οι συσκευες ειναι ζητημα αν θελουν 200 γραμμαρια στη δεκαετια
και φυσικα ΝΑΙ πρωτα πρεπει βρει τρυπα , μετα κλεισει τρυπα , μετα βαλει φρεο τα υπουργεια μου μεσα:135::135::135:
εδω καλα καλα στο αυτοκινητο που το κομπρεσσερ δουλευει οπως να ναι (κα ο στυπιοθλιπτης του αξονα την ακουει κανονικα )ουτε στα 3 χρονια δε θες πληρωση
ααααλλη μλκ αυτηκαι ενταξει εσυ καταλαβες ο υπολοιπος κοσμος δεν καταλαβενει τι λεω και σου λεει φρεον μου εβαλες οχι κυρια μου δεν εβαλα
ααααα δεν εισαι καλος μαστορας και εξηγεις και λες μα για να βαλω πρεπει να χασει και για να χασει εχει διαροη και πρεπει πρωτα να την φτιαξω και μετα οοοοοοοοοχι σου λεει στον κοτσοβολο
που το πηρα μου ειπαν οτι θελει καθε χρονο και εσυ με κλεβεις και αλλα τετοια ωραια χααχα πολυ γελιο δεν θες να τους κλεψεις και σου λενε οχι να με κλεψεις
φρεον αυτες οι συσκευες ειναι ζητημα αν θελουν 200 γραμμαρια στη δεκαετια
και φυσικα ΝΑΙ πρωτα πρεπει βρει τρυπα , μετα κλεισει τρυπα , μετα βαλει φρεο τα υπουργεια μου μεσα:135::135::135:
εδω καλα καλα στο αυτοκινητο που το κομπρεσσερ δουλευει οπως να ναι (κα ο στυπιοθλιπτης του αξονα την ακουει κανονικα )ουτε στα 3 χρονια δε θες πληρωση