Αγορά μεταχειρισμένου ενισχυτή από ebay

Reaction score
1.815
εσυ δεν βαζεις μυαλο με τιποτα...το ξαδερφακι ξεχασες τι επαθε με τον sunfire απο εξω ?
ο τοροιδης εκοβε βολτες στο σασι , αφου ειχε ρειξει μια φαπα στην πλατη και αφου εκανε το τζαουλομετρο λουλα...........μεταχειρισμενες συσκευες απο εξω .....ρισκο.....
βεβαια πολλοι ρισκαρουν......
Το ξαδερφάκι δεν έφταιγε σε τίποτα. Αυτά συμβαίνουν....:rolleyes:
Όταν αγοράζεις απ' έξω πάντα υπάρχει ο κίνδυνος της μεταφοράς.
Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν αξίζει να ρισκάρει κανείς.

Εξ' άλλου μέσω σωστής μεταφορικής τα προϊόντα ασφαλίζονται για την αξία που έχουμε πληρώσει.
Τα λεφτά που δίνει κάποιος είναι διασφαλισμένα 100% ιδιαίτερα όταν ο πωλητής δέχεται PayPal και η αγορά γίνεται μέσω E-Bay...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Τι σε χαλάει?
...
Η παλαιότητα του.
Ουσιαστικά θα θέλουν όλα τα εξαρτήματα έλεγχο και μεγάλο ποσοστό εξ αυτών αντικατάσταση.Κουραστικό και ιδιαίτερα κοστοβόρο για όποιον δεν μπορεί μόνος του.

Reaction score
1.815
Τι κόλλημα έχετε φάει όλοι σας με τα εξαρτήματα?
Δηλαδή... σε ένα απείραχτο μηχάνημα όπως είναι αυτό, γιατί να αλλάξεις τα υλικά του?
Υλικά τέτοιας κατηγορίας τιμής και ποιότητας έχουν μεγαλύτερη αξιοπιστία στο χρόνο.

Reaction score
2
γερμανικα δυστυχώς δεν ξέρω.Κάτι πιο προσιτό και προσγειωμένο κάτι σε
σονυ STR-DA2400ES h pioneer 920 η yamaha αντίστοιχο αξίζει για μεταχειρισμένος στα 250 ή να πάω για καινούγιο?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Δηλαδή... σε ένα απείραχτο μηχάνημα όπως είναι αυτό, γιατί να αλλάξεις τα υλικά του?
Υλικά τέτοιας κατηγορίας τιμής και ποιότητας έχουν μεγαλύτερη αξιοπιστία στο χρόνο.
Λόγω γήρανσης..

Last edited:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
γερμανικα δυστυχώς δεν ξέρω.Κάτι πιο προσιτό και προσγειωμένο κάτι σε
σονυ STR-DA2400ES h pioneer 920 η yamaha αντίστοιχο αξίζει για μεταχειρισμένος στα 250 ή να πάω για καινούγιο?
Όχι,κοίτα καλύτερα για καινούργιο.
Στα 250-300 θα άξιζε από Pioneer ο 1020 ή ο 1120.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.580
Προτιμώ τους Harman Kardon.

Reaction score
2
οκ.Αν πάω σε καινούργιο με προτίμηση την μουσική και μετά τις ταινίες μιας και περισσότερο μουσική θα ακούω ποιόν να διαλέξω?
Είδος μέταλ(αρκετά heavy θα έλεγα) και κλασική(ναι ξέρω δεν κολάνε τα είδη αλλά αυτά ακούω :D)
Τα ηχεία που θα χρησιμοποιήσω αρχικά είναι τα παλιά που είχα στο σπίτι.
Yahamaha subwoofer 180 watt
κεντρικο και surround b&w δεν θυμάμαι μοντέλα
και δύο κολώνες Yamaha 140 watt έκαστως.
Σαν ποιότητα τόσο καιρό που άκουγα μουσική με τον παμπάλαιο nad ενισχυτή μου ήμουν καλά και πολύ καθαρό ήχο και καλυμμένος απόλυτα ήμουν...θα είναι πάλι το ίδιο?

Reaction score
2
σε αυτα τα λεφτά καινούργιο έχει
yamaha rxv 375
denon x500
pioneer vsx 527
και μόλις βρήκα και έναν μεταχειρισμένο denon 1910 στα ίδια λεφτά.
Για μουσικη περισσότερο ποιόν να πάρω να τελείώνω? :D

Reaction score
2
Γι'αυτόν ποιά η άποψή σας;Προσωπικά μου έχει αφήσει πολύ καλή εντύπωση.

Δυστυχώς δεν καταλαβαίνω τι γράφει ο ποιητής αν εσείς οι παλιοί νομίζετε οτι αξίζει κάτι απο το ebay πείτε μου και το αγοράζω τυφλά. αλλιώς καινούργιο να τελειώνω.

μόλις έμαθα και οτι ένας φίλος έρχεται απο αμερική. μήπως να του πω να φέρει κάνα δωρακι?

Last edited:

Reaction score
61
πάντα ήθελα εναν yamaha AX1 -- αν τον βρώ φθηνά μ.... δεν πα να ναι και 15 ετών ... θα τον χτυπήσω . είναι μυθικό μηχάνημα.

Reaction score
249
Μην πάρεις πρωτα τον ενισχυτή και μετα αλλάξεις ηχεια
Αποφάσισε ποια ηχεια και μετα κοιτάς για ενισχυτη
Μη βιαζεσαι και μετα μετανιωσεις

Reaction score
2
ποια ηχεία ταιριάζουν καλύτερα με τον yamaha rxv 375 ας πουμε που είναι μια τίμια αγορά για τα λεφτά του?

Reaction score
1.815
Λόγω γήρανσης..
Επικρατεί η άποψη ότι λόγω γήρανσης υλικών τα καλά μηχανήματα είναι για φούντο...:headbang:

Σκέψου παράδειγμα να πεις σε κάποιον που δίνει σήμερα 10.000 ευρώ για να αποκτήσει έναν Nelson Pass ενισχυτή, ότι μετά από 15 χρόνια το μηχάνημά του θα είναι αδιάφορο ...γιατί θα έχει γεράσει.:p

Το να αλλάξει κάποιος 5 πυκνωτές έχει μηδαμινό κόστος συγκριτικά με την καθολική αντικατάσταση του μηχανήματος, με αντίστοιχο ίδιας κατηγορίας τιμής.
Εξ' άλλου είναι επιλογή του αγοραστή σε ποιά κατηγορία προϊόντος θέλει να "παίξει" μπάλλα.
Τα premium μηχανήματα δεν ακυρώνονται από νεότερα έτσι εύκολα αν είναι πολύ καλά κατασκευασμένα, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για ενισχυτικά, άσχετα αν είναι AV ή stereo.

Δηλαδή θα του κακοπέσει (ας πούμε) του αγοραστή, που τσίμπησε ένα άψογο μηχάνημα κορυφαίας κατηγορίας σε ξεφτύλα τιμή?:D
Για ρίξε μια ματιά πόσο έκλεισε και βρες μου το σημερινό του "φρέσκο" αντικαταστάτη:
http://www.ebay.de/itm/Onkyo-Integra-TX-DS939-THX-top-5-1-Empfaenger-OVP-kompl-Zubehoer-/221333304642?pt=DE_TV_Video_Audio_Radio_Empfänger&hash=item33887e3542&nma=true&si=ZsY1jhKS9NTU%2FqEuWhGmfulECu8%3D&orig_cvip=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.580
Σταμάτη δεν θα σου απαντήσω εγώ.

Αν μπορεί ας απαντήσει ο Παντελής ή όποιος άλλος θέλει, για το τι άλλο γερνάει εκτός από τους πυκνωτές

και μάλιστα δεν επισκευάζονται!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.511
Νεότερο μέλος
ztv