Αγορά νέου Πικ Απ

Reaction score
1
γειά και χαρά,
ετοιμάζομαι να αγοράσω το DENON DP-300 F. Έχετε να μου αντιπροτείνετε κάτι άλλο με τα ίδια χρήματα (περίπου 300Ευρω);

για βελόνα τί μου προτείνετε; (60-90ευρώ)

αν μπορείτε επίσης να μου απαντήσετε με δυο λόγια ποιές οι διαφορές κινητού μαγνήτη κ κινητού πηνίου.

ευχαριστώ!! :)

Reaction score
1
... ναι αλλά είναι 50% ακριβότερο από το ποσό που έχει όριο ο Αλέκος....

... και θα είναι και η κεφαλή κατά 50% ακριβότερη ...

Reaction score
0
Φίλε Αλέκο,

Το παρακάτω πικαπ το έχω εγώ και το προτείνω ανεπιφύλακτα!!
Είναι σαν το ΜΚ2 αλλά αναβαθμιζμένο. Για τη μικρή διαφορά στη τιμή μεταξύ τους, προτείνω να μαζέψεις χρήματα και να το πάρεις. Φόρα του μια καλή κεφαλή κινητού μαγνήτη, ένα value for money phono stage και θα σφυρίζει.
Χωρίς να θέλω να διαφημίσω το συγκεκριμένο site, εγώ το αγόρασα από κει αλλά τέτοια τιμή συμπεριλαμβανομένων και των μεταφορικών από Γερμανία και μάλιστα με courier στην πόρτα σου, δέχονται και αντικαταβολή είναι πολύ καλή ευκαιρία. Κατά καιρούς χαμηλώνουν τις τιμές σε μερικούς κωδικούς. Μάζεψε χρήματα και χτύπα το.
Βάζω και το link του καταστήματος.

http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/...ck-High-Torque-Quartz-Lock/art-DJE0000965-000

Ελπίζω να βοήθησα.

Βασίλης

Reaction score
1
Τί αναβάθμιση έχει γίνει σε σχέση με τον παππού του? Γιατί πιστεύω πως η μόνη αναβάθμιση που χωρά σε ένα sl1200 είναι η αφαίρεση του ενσωματομένου καλωδίου. Αν έχει γίνει αυτό καλώς διότι το κουμπί απενεργοποίησης του pitch control δε λέει και τπτ ...

Αλλά αφού το θέμα έμεινε στο sl1200 και τους διαδόχους του να πω κι εγώ δυο πράγματα. Το πικαπ αυτό είναι το καλύτερο που μπορείς να πάρεις στα χρήματά του και σε πολύ περισσότερα. Εσύ κάποτε θα εγκαταλήψεις το μάταιο τούτο κόσμο, σου εύχομαι το αργότερο δυνατό, αλλά το πλατό αυτό θα μείνει και θα υπηρετεί τους απογόνους σου χαρίζοντάς τους "υπέροχο αναλογικό ήχο". Το πρόβλημα όμως είναι πως α.κοστίζει αρκετά περισσότερο από όσο θες να διαθέσεις β.πρέπει να πάρεις κεφαλή καλύτερη από τα χρήματα που θες να διαθέσεις, γιατί του αξίζει (υπολόγισε 150 με 200 ευρώ) και phono γ.ζυγίζει πάνω από 10 κιλά και είναι πολύ ογκώδες....

Αν λοιπόν έχεις κάπου να το βάλεις και δε σε τρομάζει το οικονομικό, κουμάντο δε μπορούμε να κάνουμε στη τσέπη κανενός, πάρτο και καθάρισες...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.341
Σε ένα MK2 μπορείς να αλλάξεις ακόμα και το βραχίωνα. Υπάρχει διαθέσιμη ειδική βάση για αυτό ώστε να δέχεται βραχίονες της Rega.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: Αγορά νέου Πικ Απ

Δεν τιθεται θεμα αξιοπιστιας και τιμιοτητας του ΜΚ2.
Εχω ενα 1200μκ2 εδω και 17 χρονια και δουλεψε μαζι μου σε παμπολα μπαρ.
Μεχρι κουβα με ναρο εφαγε σε παρτυ και το μονο που εκανα ηταν να το γυρισω αναποδα για φυγουν τα πολλα νερα.
Ισω βρεις και μτχ σε καλη κατασταση.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.607
Members
38.470
Νεότερο μέλος
Minas Notaras