Honda CRF300L

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
57.163
Με πήραν σήμερα τηλ. από Σαρακάκη, το καινούριο μου μοτόρι είναι εκεί και με περιμένει, θα μπορούσα να παραλάβω σήμερα αλλά δεν πήγα, πρώτα θα βγάλω ασφάλεια και αύριο θα μπορώ να το φέρω οδικός σπίτι.
Όλες τις προηγούμενες φορές που συνέβη το ίδιο, με το που με έπαιρναν τηλ. ότι και να έκανα έφευγα σφαίρα να παραλάβω, χωρίς ασφάλεια φυσικά.
Αυτή τη φορά θα γίνουν όλα όπως πρέπει, νόμιμα, όμορφα, συνειδητά και συνειδητοποιημένα!! :biggrin:

Reaction score
869
Με πήραν σήμερα τηλ. από Σαρακάκη, το καινούριο μου μοτόρι είναι εκεί και με περιμένει, θα μπορούσα να παραλάβω σήμερα αλλά δεν πήγα, πρώτα θα βγάλω ασφάλεια και αύριο θα μπορώ να το φέρω οδικός σπίτι.
Όλες τις προηγούμενες φορές που συνέβη το ίδιο, με το που με έπαιρναν τηλ. ότι και να έκανα έφευγα σφαίρα να παραλάβω, χωρίς ασφάλεια φυσικά.
Αυτή τη φορά θα γίνουν όλα όπως πρέπει, νόμιμα, όμορφα, συνειδητά και συνειδητοποιημένα!! :biggrin:
Λίγο η βροχή…..λίγο ο φόβος …..άντε και λίγο η ηλικία σε κράτησαν πίσω .
Νομίζω δλδ.

Reaction score
922
Έχουν απλοποιηθεί τόσο αυτές οι διαδικασίες, που θα μπορούσες να πας και, λίγο πριν καβαλήσεις, να βγάλεις ασφάλεια με το κινητό.
Καλά όμως έκανες και δεν πήγες (όπως κι εγώ που βρίσκομαι σε αντίστοιχη με εσένα κατάσταση), καθώς ο καιρός δεν ευνοούσε.
Με το καλό...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
57.163
Πχιά βροχή και πχιός φόβος, δεν έβρισκα τον ασφαλιστή, όταν τελικά μιλήσαμε ήταν περασμένη η ώρα.
Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι ότι πονά ο κώλος μου, γλίστρησα το βοΐδι, έπεσα στο μπάνιο και σακατέυτηκα, χτύπησα στη λεκάνη και έσπασα δγιό πλευρά...
Βέβαια εψές έτρεξα σε ένα ποδηλατικό αγώνα, αυτό είναι άλλη ιστορία, στο μηχανάκι έχω ιδιαίτερο πρόβλημα, δεν μπορώ να κάτσω, ειδικά σε αυτή τη σκληρή και στενή σέλα. Αύριο όμως θα πάω να παραλάβω, βγήκε και η ασφάλεια πλέον.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
57.163
Άχρηστες τεχνολογίες που προσπαθούν να γίνουν απαραίτητες.
Έχει ξεφύγει το πράμα αδέρφια μου αλήτες πουλιά...

Reaction score
802
Άχρηστες τεχνολογίες που προσπαθούν να γίνουν απαραίτητες.
Έχει ξεφύγει το πράμα αδέρφια μου αλήτες πουλιά...

Ε, ναι. Γιατί χωρίς 1.400cc, 180 άλογα και ανιχνευτή κλανιάς δε φτουράς ρε φίλε

Εν τω μεταξύ, όλα αυτά τα τζιτζιμπλίκια που φορτώνουν τα μηχανάκια είναι άκρως επικίνδυνα.

Να είσαι σε 2 ρόδες, εκτεθειμένος, και να έχεις μπροστά σου ένα κόκπιτ με 1002 μαλακίες άχρηστες και 80 διακόπτες, μενού και παπαριές.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
57.163
Ε, ναι. Γιατί χωρίς 1.400cc, 180 άλογα και ανιχνευτή κλανιάς δε φτουράς ρε φίλε

Εν τω μεταξύ, όλα αυτά τα τζιτζιμπλίκια που φορτώνουν τα μηχανάκια είναι άκρως επικίνδυνα.

Να είσαι σε 2 ρόδες, εκτεθειμένος, και να έχεις μπροστά σου ένα κόκπιτ με 1002 μαλακίες άχρηστες και 80 διακόπτες, μενού και παπαριές.
Το περιοδικό moto στο παρελθόν υπήρξε πολύ αντικειμενικό, σε παλιότερη δοκιμή ναυαρχίδας της ktm είχε επισημάνει σοβαρό πρόβλημα ευστάθειας και από τότε ήταν στα μαχαίρια με τη ktm...
Τώρα έπρεπε να πει τα καλύτερα, ακόμα και αν κάτι δεν τους άρεσε...
Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι πάει πάπαλα η μαγεία το να οδηγάς μοτοσυκλέτα, με τόσα βοηθήματα εσύ απλά κάθεσαι στη σέλα και ανοίγεις το γκάζι, όλα τα άλλα στο αυτόματο. Δυστυχώς αυτά θέλουν οι αναβάτες στις μέρες μας, πολλά κυβικά, οθόνες, κουμπάκια, συνδεσιμότητες και όλα τα υπόλοιπα πέρασαν σε δεύτερη μοίρα.

Τέσπα, καμαρώστε μια ομορφιά!!
Το μόνο τεχνολογικό που έχει, είναι το ABS, που άμα είχε με χωρίς, αυτό θα επέλεγα!!

1000014654.jpg

Reaction score
802
Το περιοδικό moto στο παρελθόν υπήρξε πολύ αντικειμενικό, σε παλιότερη δοκιμή ναυαρχίδας της ktm είχε επισημάνει σοβαρό πρόβλημα ευστάθειας και από τότε ήταν στα μαχαίρια με τη ktm...
Τώρα έπρεπε να πει τα καλύτερα, ακόμα και αν κάτι δεν τους άρεσε...
Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι πάει πάπαλα η μαγεία το να οδηγάς μοτοσυκλέτα, με τόσα βοηθήματα εσύ απλά κάθεσαι στη σέλα και ανοίγεις το γκάζι, όλα τα άλλα στο αυτόματο. Δυστυχώς αυτά θέλουν οι αναβάτες στις μέρες μας, πολλά κυβικά, οθόνες, κουμπάκια, συνδεσιμότητες και όλα τα υπόλοιπα πέρασαν σε δεύτερη μοίρα.

Τέσπα, καμαρώστε μια ομορφιά!!
Το μόνο τεχνολογικό που έχει, είναι το ABS, που άμα είχε με χωρίς, αυτό θα επέλεγα!!

View attachment 389295
Κούκλα! Καλορίζικο

Reaction score
3.392
Εύκολο είναι ρε.... σταματημένο με πατημένο το συμπλέκτη, ,βάρα τέρμα το γκάζι και άσε το συμπλέκτη απότομα......

Rip dear μπάμια you will be missed

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
57.163
Τι να σε μάθω βρε ανεπίδεκτε μαθήσεως ? :rofl:

Αστο ρε Τάσσο , δεν καταλαβαίνει ο βλάχος. :rofl:

Γιατί είσαι τέτοιος, πως κατέληξες σε αυτό το συμπέρασμα?

Στηρίζομαι πάνω σου, θέλω να μάθω σούζα, θέλω να κάνω μόστρα στα κουρίτσια!! :biggrin:

Σήμερα με το που το πήγα σπίτι, έσφιξα πίσω ανάρτηση, ρύθμισα τα χειριστήρια και βγήκα για δλειές.
Πολύ πολιτισμένο εντουράκι, ήσυχο, ελαφρύ, υπάκουο και με τρελές θερμοκρασίες, με το που ανοίγει το φουρφούρι, καίγεται το δεξί ποδάρι.
Αναρτήσεις με το νέο στήσιμο κρίνονται ικανοποιητικές, ευτυχώς στο πίσω έδωσε περιθώρια προφόρτισης, κάτι που έλειπε στα προηγούμενα μοντέλα, τούτο έχει 8 περιστροφές, ενώ τα προηγούμενα είχαν μαναχά δγιό περιστροφές προφόρτισης.
Κατά τα άλλα, πολύ ευχαριστημένος, κάναμε σήμερα τα πρώτα 40km.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.480
Members
38.703
Νεότερο μέλος
DAMBO