Αγορά νέου AVR

Reaction score
3
Απάντηση: Αγορά νέου AVR

argi, πέρυσι είχες ένα Onkyo 875, ο οποίος αν κατάλαβα καλά δεν σε άφησε ικανοποιημένο και πήγες σε Pioneer ή ήθελες να δοκιμάσεις και κάτι άλλο

Reaction score
3

Βλέπω ότι ο Pioneer έχει Ethernet αλλά δεν βλέπω αν μπορείς να τον ελέγξεις και μέσω αυτού ή να κατεβάσεις κάποιο νέο firmware
Ξέρει κάποιος να με διαφωτίσει?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

περσι ειχα τον 875 και πηγα σε προ της ονκιο.Καλο μηχανακι σαφως βελτιωμενο σε σχσεη με τον 75 .Απλα το εδωσα γιατι καποιες λειτουργιες του οντισι ξυπνουν και δεν χεριαζονται στον ονκιο.Ετσι διαλεξα να δωσω τον ονκιο.Αν και πιο καστομιαρικος (σε σχεση με τον Pio) ψηφιζω pio για την ισοσταθμιση και τον σινεματζιδικο ηχο του.Σεκον του νον πιστευω.Ο ονκιο σε σχεση με τους ντενον ειναι κοντα , ο pio αλλου

Reaction score
3

Ωραία, ας πούμε 72 ή 73 για pre
Κοίταγα για τελικό και έπεσα πάνω στην Emotiva, τη σειρά XP
Τα ξέρετε? κάποια γνώμη?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

καλη περιπτωση για προ.Δεν ειναι καστομιαρικος σαν ενα προ , απλα η ισοσταθμιση ειναι αντε για.Οσο αφορα τα εμοτιβα δεν εω σχεση , ειναι κινεζικα φουλ και με κινεζικα μηχανηματα δεν ασχοληθηκα ποτε μου

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

το εχω ξαναπει συνηθως αγοραζω κατι αφου το ακουσω , απο ριβιου και γριβιουερς γεμισε ο τοπος, καθως και παπαγαλακια -καρακαξες μασκαρεμενες
και παει λεγοντας.

Reaction score
460

το εχω ξαναπει συνηθως αγοραζω κατι αφου το ακουσω , απο ριβιου και γριβιουερς γεμισε ο τοπος, καθως και παπαγαλακια -καρακαξες μασκαρεμενες
και παει λεγοντας.
+ 1000

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Αγορά νέου AVR

στην θεση εγω παντως θα επαιρνε εναν τελικο .

και δεν θα παει χαμενος και θα δεις αμεση διαφορα .
περι ορεξης βεβαια ...
Συμφωνω με τον Μακη ...

Η κινηση που πρεπει να κανεις ειναι αυτη για να ακουσεις τα ηχεια σου.....και φυσικα ενας καινουριος προ για τα καινουρια φορμα ηχου και εικονας εαν σε ενδιαφερει...με κοστος εως 1500 ευρω για προ θα εισαι μια χαρα...

εχεις π.μ.

Οσο για τα emotiva καλα δειχνουν σκεψου ομως και το service...
Και εγω ψαχνωμουν γι'αυτα αλλα τελικα δεν εκανα την κινηση.

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Αγορά νέου AVR

Συμφωνω με τον Μακη ...

Η κινηση που πρεπει να κανεις ειναι αυτη για να ακουσεις τα ηχεια σου.....και φυσικα ενας καινουριος προ για τα καινουρια φορμα ηχου και εικονας εαν σε ενδιαφερει...με κοστος εως 1500 ευρω για προ θα εισαι μια χαρα...

εχεις π.μ.

Οσο για τα emotiva καλα δειχνουν σκεψου ομως και το service...
Και εγω ψαχνωμουν γι'αυτα αλλα τελικα δεν εκανα την κινηση.
Εψαξα το service και το βρίσκω ότι καλύτερο μπορούν να κάνουν από μακρυά.
Δηλαδή σου λένε πήγαινε όπου θέλεις και εμείς θα βοηθήσουμε και εσένα και το service center που θα πας.
Επίσης βέβαια σου στέλνουμε και τα ανταλλακτικά

Reaction score
4

Δεν φτάνει που τρέχεις και δεν φτάνεις με τους κινέζους (βλέπε τους γνωστούς ανταγωνιστές σου) στην δουλειά σου, θες να τους βάλεις και στο σπίτι σου....

Δεν παλεύεσαι!

Reaction score
3

Δεν φτάνει που τρέχεις και δεν φτάνεις με τους κινέζους (βλέπε τους γνωστούς ανταγωνιστές σου) στην δουλειά σου, θες να τους βάλεις και στο σπίτι σου....

Δεν παλεύεσαι!
Αμα τα δεις θα σου πέσει το σαγόνι!
Και όπου έχω διαβάσει δε βρέθηκε ένας να πει κακή κουβέντα
Βέβαια ο argi έχει δίκιο που λέει άμα δεν το ακούσεις...

Reaction score
3

Λοιπόν παιδιά κατ' αρχή καλή χρονιά και κατά δεύτερο έκανα το απονενοημένο :107:
Πήρα για pre/pro τον Onkyo PR-SC5508 και δύο τελικούς Emotiva, ένα δικάναλο XPA-2 και ένα πεντακάναλο XPA-5. Balanced καλώδια από Blue Jeans και ρεύματος, για την ώρα τα δικά του.
Δεν έχω τρέξει Audyssey ακόμη ή κάποια άλλη δοκιμή, αλλά σε πρώτη φάση σε δικάναλο ήχο τα αποτελέσματα είναι αρκετά καλά. Δεν έχω προλάβει ακόμη να κάνω πολλά πράγματα.
Με την ευκαιρεία να σας ευχαριστήσω όλους για τη συνδρομή σας :112:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

καλοταξιδα, το νεο οντι πρεπει να ειναι καλυτερο απο το παλιο

Reaction score
3

Ευχαριστώ πολύ argi μέχρι τώρα τουλάχιστον βλέπω το δικάναλο να "γεμίζει" τα ηχεία.
Το μόνο θέμα που έχω, που ισχύει για όλα τα μη Denon, είναι ότι πλέον έχω το Denon 3910 συνδεδεμένο αναλογικά για να πάρω SACD

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Καλοάκουστα!!

Emotiva εε;
Πως τα πάνε τα θηριάκια;

Reaction score
3

Ουσιαστικά σήμερα έβαλα τα balanced καλώδια, χτες βράδυ γύρισα από χριστουγεννιάτικες διακοπές, οπότε δεν έχω προλάβει να δω πολλά πράγματα.
Μόνο να βάλω τα "θηριάκια" όπως λες, στο rack είναι μεγάλη δουλειά. Είναι κάπου 38 κιλά το ένα, 20 κάτι πόντους ύψος, και έπρεπε να κάνω αναδιάρθρωση.
Το πολυαγαπημένο μου Nakamichi RX505 πρέπει να φύγει ... :110:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Το πολυαγαπημένο μου Nakamichi RX505 πρέπει να φύγει ... :110:

Δύσκολος αυτός ο αποχωρισμός.
Αuto reverse που γυρνάει η κασέτα και οχι οι κεφαλές.

Reaction score
3

Ναι, αυτό είναι, εξαιρετικό μηχάνημα, το έχω 17 χρόνια και είναι σα να το πήρα χτες :110:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.895
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster