Αγορά νέου streamer με NVME support....

Reaction score
3.594
Καλημέρα σε όλους. Έχω στην κατοχή μου το marantz cd60 συνδεδεμένο ως transport με το teac ud-503 ενα άριστο συνδιασμό για αναπαραγωγή cd. Η συλλογή μου απο CD είναι καμιά 500αρια και τα περισσότερα έχουν γίνει flac. Τελευταίες αλλαγές στο setup για εξοικονόμηση χώρου στο σαλόνι με ωθούν πρός στην αντικατάσταση τους με ένα streamer που να υποστηρίζει και εσωτερικό nvme για τα flac. Budgetary και με την προυπόθεση να πωληθούν cd και dac σκεφτόμουν το γνωστό Eversolo DMP-Α6 σε Master Edition ή το απλό.
Έχω τις εξής απορίες:
1. Πόσο αξίζει η διαφορά του απλου Α6 απο το Master Edition; Αξίζει κάποιος να πάει στο δεύτερο;
2. Το eversolo μπορεί να παίξει τον ρόλο του dac για άλλες συσκευές όπως για παράδειγμα το Nvidia Shield TV Pro για HI-RES Audio; Αυτό δεν είναι υποχρεωτικό για την επιλογή απλά το ρωτάω για το μέλλον σε περίπτωση που σταματήσει η υποστήριξη του λόγω Android OS αν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως dac.
3. Επίσης λόγω ενός ήδη υπάρχοντος nuc με δυνατά χαρακτηρηστικά (Ryzen 7, 32GB RAM και δύο nvme 1T & 500GB) θα μπορούσε αυτό να παίξει τον ρόλο του streamer με ένα roon core για παράδειγμα και να κρατησω το dac; Αν επιλεχτει αυτη η επιλογη θα αγοραστει αδεια lifetime του roon.

Αναμένω τις αποψεις σας με ενδιαφερον.

Reaction score
1.289

Reaction score
430
Τρομερα specs το Fiio και φθηνοτερο του eversolo μαστερ...κατα 200 ευρωπουλα...
Προσωπικα αν εκανα τωρα την κινηση για πρωτο streamer/pre map/dac player θα το έβαζα στην κορυφή της λίστας!!

+1 από εμενα!!!👍

Προς τον φιλο τωρα που ρωταει...δεν εχω ακούσει το απλο εβερσολο . Πήρα κατευθειαν το μαστερ και το αναβάθμισα κανοντασ το απο καιρό gen2...

Είμαι σουπερ ευχαριστημένος με αυτο π ακούω....λειτουργώντασ και χρησιμοποιώντας τα ντακ του αποκλειστικά....παιζοντας προσεγμενες εγγραφες DSD and Flac High Resolution 24bit από τον εσωτερικο 4tb ssd και έναν αντιστοιχο εξωτερικό. Eπίσης ειναι το μοναδικο της σειρας εβερσολο που παιζει πολυκάναλα SACD 5.1 από την HDMI του....

α).Αν το θες για streamer μονο συνδεδεμενο με αλλο ντακ τότε χτυπα το απλο...θα γλυτώσεις 450 ευρωπουλα...

β).Αν θες να κανεις χρηση του δικου του ντακ με λιγο καλύτερα υλικά παρε το μαστερ.

γ).Aν εχεις υπομονη παρε το πολλα υποσχόμενο Fiio!!!!

Reaction score
1.289
Τρομερα specs το Fiio και φθηνοτερο του eversolo μαστερ...κατα 200 ευρωπουλα...
Προσωπικα αν εκανα τωρα την κινηση για πρωτο streamer/pre map/dac player θα το έβαζα στην κορυφή της λίστας!!

+1 από εμενα!!!👍

Προς τον φιλο τωρα που ρωταει...δεν εχω ακούσει το απλο εβερσολο . Πήρα κατευθειαν το μαστερ και το αναβάθμισα κανοντασ το απο καιρό gen2...

Είμαι σουπερ ευχαριστημένος με αυτο π ακούω....λειτουργώντασ και χρησιμοποιώντας τα ντακ του αποκλειστικά....παιζοντας προσεγμενες εγγραφες DSD and Flac High Resolution 24bit από τον εσωτερικο 4tb ssd και έναν αντιστοιχο εξωτερικό. Eπίσης ειναι το μοναδικο της σειρας εβερσολο που παιζει πολυκάναλα SACD 5.1 από την HDMI του....

α).Αν το θες για streamer μονο συνδεδεμενο με αλλο ντακ τότε χτυπα το απλο...θα γλυτώσεις 450 ευρωπουλα...

β).Αν θες να κανεις χρηση του δικου του ντακ με λιγο καλύτερα υλικά παρε το μαστερ.

γ).Aν εχεις υπομονη παρε το πολλα υποσχόμενο Fiio!!!!
τι εννοεις υπομονη? κυκλοφορει κανονικα το εχω εδω και καιρο

Reaction score
430
τι εννοεις υπομονη? κυκλοφορει κανονικα το εχω εδω και καιρο
χαχαχχα......απιστευτο...διαβασα τον τίτλο του site π έστειλες για να πατησω κλικ και στο τελος γραφει.....PRE - ORDER αλλα εννοουσε ο ποιητης pre amp....!!!!😁

Για γραψε εντυπώσεις κ σύστημα αν θελεις!!! 😇

Reaction score
3.594
Ναι απο οτι φαίνεται είναι διαθέσιμο αλλά βλέπω ότι το κατάστημα είναι στην Βουλγαρία. Χμμμ. Αν και παίζει μέσω skroutz σε περίπτωση που πάθει κάτι ποιός το στέλνει Βουλγαρία;

Reaction score
3.594
Τελικά αποφάσισα να προχωρήσω σε κάτι πιο οικονομικό και να κρατήσω το teac ud-503 το οποίο είναι ένα εξαιρετικό dac και να το συνδιασώ με streamer χωρίς dac. Προτίμησα να αφήσω την ευκολία του εσωτερικού nvme και να αγοράσω ξανά το αγαπημενό wiim ultra το οποίο το έδωσα πρόσφατα. Νομίζω είναι η πιο σώφρον απόφαση σε σχέση με τις υπόλοιπες προτάσεις που είναι όλες άρτιες και αξιόλογες.

Reaction score
1.289
Ναι απο οτι φαίνεται είναι διαθέσιμο αλλά βλέπω ότι το κατάστημα είναι στην Βουλγαρία. Χμμμ. Αν και παίζει μέσω skroutz σε περίπτωση που πάθει κάτι ποιός το στέλνει Βουλγαρία;
o αντιπροσωπος ειναι ελλαδα απλα εχει εδρα βουλγαρια
χαχαχχα......απιστευτο...διαβασα τον τίτλο του site π έστειλες για να πατησω κλικ και στο τελος γραφει.....PRE - ORDER αλλα εννοουσε ο ποιητης pre amp....!!!!😁

Για γραψε εντυπώσεις κ σύστημα αν θελεις!!! 😇
συστημα
yamaha r-n2000a ενισχυτης fiio s15 streamer, denon 1700 cd sacd player focal aria 926 ηχεια και klipsch 12αρι sub.
Γενικα δεν εχω κανενα παραπονο ειμαι αυχαριστημενος με τις επιλογες μου και υπηρετουν τα θελω μου

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.508
Members
38.567
Νεότερο μέλος
nikosnx