Αγορά νέων ακουστικών και σωστή επιλογή

Reaction score
95
MrSpeakers Alpha Dog αυτα τα ακουστικα στην ελλαδα υπαρχουν??

παντως ειμε αναμεσα σε 3

MrSpeakers Alpha Dog

akg 712 pro

BeyerDynamic DT 1990 Pro

τα MrSpeakers Alpha Dog αυτα τα ακουστικα στην ελλαδα υπαρχουν??

Reaction score
680
MrSpeakers Alpha Dog αυτα τα ακουστικα στην ελλαδα υπαρχουν??

παντως ειμε αναμεσα σε 3

MrSpeakers Alpha Dog

akg 712 pro

BeyerDynamic DT 1990 Pro

τα MrSpeakers Alpha Dog αυτα τα ακουστικα στην ελλαδα υπαρχουν??
Γιατί τα γράφεις 2 φορές και με μεγάλα γράμματα? Είναι κατανοητή η ερώτηση σου και από την πρώτη φορά..... Ο θείος Γκούγκλης θα σού δώσει την απάντηση που θες πάντως. Πιθανότατα....

Reaction score
95
παιδια θελώ να σας ρωτησω κατι και πειτε μου αν μπορει να ισχυει κατι τετοιο

\ενας μου ειπε ότι τα akg712 pro ότι εινε καλα για τα παιχνίδια αλλα δεν εινε καλα για μουσικη και ταινιες επειδή υπαρχει ελέιψη στο μπασο

και ενας άλλος μου ειπε ότι οτι κανουνε μονο για τραγουδια,στα παιχνιδια εχουν lag και στις ταινιες κολλανε οι υπότιτλοι

μπορει να ισχυουν αυτά τα πραγματα??

μπορει να ισχυει κατι τετοιο??

wnet

Nearfield
Reaction score
18.528
παιδια θελώ να σας ρωτησω κατι και πειτε μου αν μπορει να ισχυει κατι τετοιο

\ενας μου ειπε ότι τα akg712 pro ότι εινε καλα για τα παιχνίδια αλλα δεν εινε καλα για μουσικη και ταινιες επειδή υπαρχει ελέιψη στο μπασο

και ενας άλλος μου ειπε ότι οτι κανουνε μονο για τραγουδια,στα παιχνιδια εχουν lag και στις ταινιες κολλανε οι υπότιτλοι

μπορει να ισχυουν αυτά τα πραγματα??

μπορει να ισχυει κατι τετοιο??
Τα akg712 pro είναι μια χαρά ακουστικά...
Το lag στα παιχνίδια και οι υπότιτλοι που κολλάνε είναι τελείως βλακείες......

Reaction score
95
διαβασα παρα πολυ καλες κριτικες για τα ακουστικα AKG 702 και AKG 712 PRO.

γενικως αυτον τον καιρο διαβαζω παρα πολυ καλες κριτικες για πάρα πολλα ακουστικα και ενδιαφερομε αυτην την βδομαδα να αγορασω ενα ζευγαρι ακουστικα και σκεφτομαι να αγορασω τα AKG 712 PRO.

Το ερωτημα μου εινε εαν γνωριζει καποιος εινε καλα στο gaming και στις ταινιες και στον ηχο?

περα απο αυτο παιζω παρα πολλα παιχνιδια και θελω να γνωριζω τα συγκεκριμενα κανουν? εννοω θα μπορω να ακουω την καθε λεπτομερεια μεσα στο παιχνιδι¨?

περα απο αυτο

Build Quality εινε καλο?
το Isolation/Leakage:?
το μπασο τους πως εινε?
το Mids και το Treble εινε αρκετα καλο?
το Soundstage: και το Positioning?σε τι επιπεδα εινε?
το Clarity? σε τι επιπεδα εινε?

γενικως τα AKG K712 pro στο θεμα ανεσης εινε καλα? πραγματικα εντυπωσιαστηκα και διαβασα αρκετα reviews αλλα θελω ομως να δω και απο την εμπειρια καπου που ισως τα εχει να μου πει και την γνωμη του//
περα απο αυτο επειδη δεν εχουν μικροφωνο μπορω να βαλώ καπιο custom?
πραγματικα θελώ να τα αγορασω αυτην την βδομαδα.απλα θα ειθελα να ακουσω και αλλες αποψεις απο ατομα που τα εχουν.. η και απο ατομα που ειτανε δυσαρεστημενα.
στο θεμα μουσικης επειδη ακουω ολα τα ειδη απο ελληνικα μεχρι και ηλεκτρονικη μουσικη ( ολα τα ειδη μουσικης) πως αποδιδουνε?
επισης στο gaming με τα συγκεκριμενα μπορεις να ακους την καθε λεπτομερεια οταν εισε μεσα στο παιχνιδι?
θα ειθελά καποιος που τα εχει να μου πει την γνωμη του και την εμπειρια του με τα συγκεκριμενα.

παντως αν καπιος τα εχει αγορασει και τα εχει δοκιμασει θα ειθελα να μου πει την γνωμη του και τις εντυπωσεις του.

η αγορα θα γινει μεχρι την αλλη βδομαδα το αργοτερο.

Reaction score
6.238
αν εισαι game-ακιας παρε closed-back να μην ενοχλεις και τους γυρω σου :)
Λαθος. Για gaming τα καλύτερα είναι open. Πάμε τώρα στο ποια είναι τα καλυτερα.
1. Τα καλύτερα όλων για gaming είναι τα sennheiser hd 800. Όλα τα άλλα ακολουθουν από απόσταση.
2. Πουλάει κάποιος εδώ στο forum audeze lcd2 με 600 ευρώ. Αν μπορεις να δώσεις τόσα τα περνεις χθές. Ένα από τα καλύτερα ακουστικά για όλες τις χρήσεις.
3. Hifiman he 500. Παίζουν συχνά στο ebay γύρω στα 300-400 ευρώ. Δύσκολοδηγητα αλλά απίστευτα ακουστικά.
4. Akg k7xx. Τα αγοράζεις από massdrop 225 ευρώ όταν τα βγαλει σε προσφορα. Ότι καλύτερο και vfm σε αυτά τα λεφτα. Είναι συνδυασμός k712 με q701. Τα έχω τρία χρόνια και για gaming είναι κορυφη. Για μουσική και για ταινίες εξίσου πολύ καλά.
5. Beyerdynamic dt 990 με τα 600 ωμ θεωρούνται επίσης κορυφαια. Εγώ δε τρελάθηκα παντως.
Τέλος να επισημάνω ότι όλα μα όλα χωρίς καμία εξαίρεση τα gaming ακουστικά είναι σκουπίδια. Επίσης όσα από τα ακουστικά αναφέρω παραπάνω τα είχα όλα στη κατοχή μου εκτός από τα k712 και q701 τα οποία όμως τα έχω ακούσει με το δικό μου ενισχυτη. Αν έχεις κάποια απορία στείλε pm.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.256
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale