- Reaction score
- 1
Μετά την επιτυχημένη αγορά ενός σχεδόν καινούριου mk2 που το είχα άχτι και ενός εισαγωγικού cd player marantz 5005 ήρθε η ώρα σιγά σιγά να βάλω μπρός για καινούριο ενισχυτή-ηχεία. Η αγορά θα γίνει μέχρι το καλοκαίρι οπότε χρόνος υπάρχει.
Διαθέτω μέχρι 700 ευρώ άντε 800 αν προταθεί κάτι σε αυτό το εύρος.
Χώρος 13 τμ
Απόσταση ακρόασης 1,5 μέτρο τριγωνικά
Κυρίως ακρόαση βινυλίων 60% cd 40% επομένως θέλω να αγοράσω ενισχυτή που να έχει phono για να μην μπαινω σε διαδικασίες προενισχυτών.
Μουσική κυρίως rock
Προτού πάω να ρωτήσω σε μαγαζιά και μου πουν τις απόψεις τους και τις επιλογές τους ρωτάω τις δικές σας!
Ευχαριστώ για κάθε πληροφορία.
υ.γ δεν ξέρω καν αν πρέπει να διαθέσω περισσότερα σε ηχεία ή σε ενισχυτή, είμαι παντελώς άσχετος.
Το μόνο που θέλω είναι κάτι απείρως καλύτερο από το προηγούμενο σύστημά μου που ήταν αυτό:
ηχεία 100watt 6ohm
ο ενισχυτής νομίζω δίνει 2x50
Δεν με ενδιαφέρουν ραδιοενισχυτές, όπως επίσης και οτιδήποτε έχει να κάνει με home cinema dvd συνδέσεις 5.1 κλπ. To δωμάτιο δεν εχει καν τηλεόραση.
Διαθέτω μέχρι 700 ευρώ άντε 800 αν προταθεί κάτι σε αυτό το εύρος.
Χώρος 13 τμ
Απόσταση ακρόασης 1,5 μέτρο τριγωνικά
Κυρίως ακρόαση βινυλίων 60% cd 40% επομένως θέλω να αγοράσω ενισχυτή που να έχει phono για να μην μπαινω σε διαδικασίες προενισχυτών.
Μουσική κυρίως rock
Προτού πάω να ρωτήσω σε μαγαζιά και μου πουν τις απόψεις τους και τις επιλογές τους ρωτάω τις δικές σας!
Ευχαριστώ για κάθε πληροφορία.
υ.γ δεν ξέρω καν αν πρέπει να διαθέσω περισσότερα σε ηχεία ή σε ενισχυτή, είμαι παντελώς άσχετος.
Το μόνο που θέλω είναι κάτι απείρως καλύτερο από το προηγούμενο σύστημά μου που ήταν αυτό:
ηχεία 100watt 6ohm
ο ενισχυτής νομίζω δίνει 2x50

Δεν με ενδιαφέρουν ραδιοενισχυτές, όπως επίσης και οτιδήποτε έχει να κάνει με home cinema dvd συνδέσεις 5.1 κλπ. To δωμάτιο δεν εχει καν τηλεόραση.
Last edited: