Γειά σας. Κάνω μια έρευνα αγοράς για αγορά στεγνωτηρίου. Δεν έχω προηγούμενη εμπειρία απο χρήση τέτοιας συσκευής οπότε όποιος γνωρίζει, ξέρει ή έχει εμπειρία προσωπική απο τέτοια συσκευή ας πει την άποψή του . Ευχαριστώ.
Καλή χρονιά, υπάρχουν αυτά που ζεσταίνουν αέρα και στεγνωνουν τα ρούχα, καίνε πολύ ρεύμα, πάρα πολύ θα έλεγα και αν βάλεις μεσα τζιν η βαμβακερα ρούχα με την πρώτη φορά θα στα κατεβάσουν ένα μέγεθος κάτω. Τετοιο έχω εγώ ενα 8Kgr Bosch.
Υπάρχουν και αυτά που δουλεύουν σαν αφηγραντηρες με συμπιεστή που μαζευει την υγρασία.Εχουν το 20% της κατανάλωσης των παραπάνω.
Οπότε διαλέγεις και παίρνεις. Επίσης μην πάρεις μεγάλο εκτός αν εχεις σκοπό να βάζεις μεγάλα παπλώματα επειδή οταν βάλεις πολλά κιλά ρουχα θα σου πάρει διπλάσιο χρονο στεγνώματος και αυτό φθείρει τα ρούχα οπότε προτιμότερο να βάζεις 4 η το πολύ 5 κιλά. Στην τελική την ίδια κατανάλωση θα εχεις και φυσικά καλύτερα ρουχα μακροπρόθεσμα.
θα προτιμήσω να πάρω κατι σε Α++ ή Α+++ νεας τεχνολογιας. έχω διαβάσει αρκετα εως τωρα και έχω ψιλοχαθει ειναι η αληθεια. αλλος λεει Siemens αλλος μακρια απο Γερμανο και αλλοι λενε LG , Samsung