Αγορά ταχυθερμαντηρα

Reaction score
1.391
Καλησπέρα
Ταχυθερμαντηρας για μπάνιο με ντουζ τηλέφωνο ψάχνω κ δεν εχω έχω ιδέα τι πρέπει να κοιτάξω..
Βλέπω διαφορές σε βατ σε διαστάσεις κλπ..
Ευχαριστώ για τις εξηγήσεις προτάσεις

Reaction score
1.391
Χρειάζεται πολλά amber (καλώδια, ασφάλεια).
Είσαι εντάξει από αυτή την πλευρά;
Η εγκατάσταση δεν ειναι παλιά..αλα σε ξερω και το πάχος του καλωδίου..
Ασφάλεια 15αρα είναι αρκετή η Όχι?

Reaction score
2.557
Δεν είμαι ηλεκτρολόγος αλλά τα καλώδια πάνε πακέτο με την ασφάλεια.
Καλύτερα να απαντήσει κάποιος πιό σχετικός. Εγώ απλά ήθελα να σου πω να μη πάρεις ταχυθερμοσίφωνα πριν λάβεις υπ όψη σου την εγκατάσταση. Αυτοί που τους πουλάνε λογικά μπορούν να σε καθοδηγήσουν.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.591
Αυτοί συνήθως είναι 3-6+KW.

Όταν βάζετε στους ενισχυτές των 150-300W κατανάλωσης καλώδιο 2.5mm+, τι καλώδιο χρειάζεται ο ταχυθερμοσίφωνας; :p

Η αρκετά παλιότερη εμπειρία μου απο έναν τέτοιο ήταν τραγική, χλιαρό με το ζόρι...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.717
Όταν βάζετε στους ενισχυτές των 150-300W κατανάλωσης καλώδιο 2.5mm+, τι καλώδιο χρειάζεται ο ταχυθερμοσίφωνας; :p
Τι τους είπεεεεεεεε... :party:

Η αρκετά παλιότερη εμπειρία μου απο έναν τέτοιο ήταν τραγική, χλιαρό με το ζόρι...
Και τώρα το ίδιο ισχύει!

Reaction score
1.391
Έχω δει από 2 μέχρι 9 κιλοβάτ..
Δηλ θέλει κανα XLO :)
Βοήθεια παρακαλώ θέλω άμεση αγορά..
Γκρατσιας

Reaction score
25.504
ο σωστος ο προστυχος ταχυθερμαντηρας (για μπανιο) ειναι 3φασικος 18-21KW
ρυθμιζει θερμοκρασια νερου ακαριαια με ακριβεια δεκατου του βαθμου και κανονιζει μονος του ποση ισχυ χρειαζεται.
αλλα θελεις καπου 200-250 αγορα (για κατι που δε θα σε στειλει νοσοκομειο , ειτε απο ηλεκτροπληξια ειτε απο εγκαυμα) και ηλεκτρολογο για εγκατασταση (εκτος αν κατεεις)

εναλλακτικα υπαρχουν οι μονοφασικοι που βγαινουν μεχρι 7KW και ειναι ικανοποιητικοι αν εχεις μικρη παροχη νερου η αν δεν ειναι κατω απο 20 βαθμους (δηλαδη μετα απο ηλιακο που εμεινε απο νερο) η πολυ καλα θαμενη παροχη νερου , τεσπα κατι κανουν

αυτοι με τα 3KW ειναι μονο για να ζεστανεις νερο για πλυσιμο αντε και να πλυνεις τα χερια σου. για μπανιο δεν φτανουν εκτος αν εχεις καμια υπερεκπληκτικη μπαταρια μπανιου που με μικρη παροχη νερου σε πιτσιλαει ευχαριστα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.904
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo