Αγορά τελικού μέχρι 2000 ευρώ

Reaction score
390
απλά γιατί ξεφεύγουν πάνω από τα 2000 χιλιάρικα.
Το καταλαβαίνω απόλυτα.
Αν ψάξεις όμως για κάποιο παλαιότερο/μεταχειρισμένο μοντέλο πιθανότατα θα βρείς και σίγουρα
θα δικαιωθείς.
Αξίζει τουλάχιστον να προσπαθήσεις γιατί έχεις ήδη πετύχει μια σπουδαία αναβάθμιση του ήχου σου.

Reaction score
325
είμαι αρκετά και τις εμφάνισης γμτ δλδ τα muscal fidelity δεν μου αρέσουν καθόλου σε εμφάνιση ενώ αντιθέτως τους densen τους έχω λατρέψει :p συν ότι θέλω κάτι καινούργιο αποκλειστικά γιατί δεν αλλάζω συστήματα κάθε τόσο.

Reaction score
325
Μόλις γύρισα από το Haus Musik στο Νέο Ηράκλειο και άκουσα τους ενισχυτές που με ενδιαφέρουν μαζί με τα ηχεία μου και τους τελικούς ενισχυτές που είχα πάρει. Άκουσα τον densen τον naim και τον primare.
Είμαι πλέον μεταξύ του primare και του naim να γέρνω ποιο πολύ προς το πρώτο αν και το naim με εντυπωσίασε. Και εξηγώ.
Καταρχήν ο densen δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι γράφετε για το μπάσο του. Ακόμα και σε review που έχω διαβάσει αναφέρουν το μπάσο του. Αντίθετα αυτό που άκουσα ήταν ένα πολύ καλό μπάσο ελεγχόμενο μεν αλλά πολύ καλό στο άκουσμα του. Του πήγα μουσική goldfrapp, peace orchestra, boards of canada και ultraista τα remix στον μοναδικό album που έχουν κυκλοφορήσει. Οι μουσική που πήρα μαζί μου ήταν και σε βινύλιο και σε cd.
Οι densen ενώ μου άρεσαν αρκετά με το χαμηλό τους αυτό που δεν μου άρεσε και που τους απέρριψα ήταν οι ψιλές τους που ακουγόντουσαν σε όλα τα ακούσματα αρκετά τραχιές και μετά από ώρα γινόντουσαν κουραστικές. Νομίζω ότι είναι πολύ καλός ενισχυτής αλλά απλά δεν ταίριαξε με το όλο σετάρισμα μπορεί με τους τελικούς που γενικά τονίζουν όλο το φάσμα της μουσικής.
Ο primare αντιθέτως με εντυπωσίασε. Θα τον χαρακτήριζα εντυπωσιακό και σαν σύνολο ταίριαξε απόλυτα με τα ηχεία και τους τελικούς. Απολαυστικό μπάσο, αναλυτικός μέχρι εκεί που δεν παίρνει ελεγχόμενες ψιλές και καθαρές γενικά στην μουσική που ακούω ταίριαξε απόλυτα. Εκεί που έλεγα ότι έχω καταλήξει και θα αγοράσω 100% αυτών με το που άκουσα τον naim μπήκα σε αμφιβολία τι να κάνω.
Ο naim ενώ δεν ήταν τόσο εντυπωσιακός είχε μια φοβερή φινέτσα και μουσικότητα. Η χαμηλές του ενώ δεν ακουγόντουσαν τόσο πληθωρικές ακουγόντουσαν όπως νομίζω θα ακουγόταν μια κανονική μουσική μπάντα. Ακόμα είχε μια φοβερή μουσικότητα χωρίς να χάνει σε ανάλυση αν αυτό που ξένισε είναι ότι μερικά σημεία στην μουσική που είχα πάει ενώ με τους άλλους ενισχυτές τα άκουγα καθαρά σε αυτόν τα άκουγα αρκετά στο βάθος.
Πάντως ο ήχος του είναι φοβερά μουσικός και έχει κάτι το χαρακτηριστικό νομίζω. Μου είπαν ακόμα ότι παίρνει και αναβάθμιση με τροφοδοτικό ξεχωριστό αν θέλω να το κάνω αργότερα.
Πλέον είμαι ανάμεσα σε αυτούς τους δύο ξεκάθαρα. Οπως έγραψα μουσικά πάω ποιο πολύ προς primare αν και μου άρεσε ιδιαίτερα και ο ήχος του naim
Θα αποφασίσω τις επόμενες μέρες :) σε μια βδομάδα όπως και να έχει θα έχω κλείσει έναν από τους δύο.

Reaction score
325
o densen ήταν ο beat b-200 o primare o pre32 και ο naim ο n172 αν και μου είπαν ότι η διαφορά του με τον n152 είναι κάποιοα επιπλέον χαρακτηριστικά που έχει όπως τα διαδικτυακά του.

Reaction score
325
Τζίφος με τον τελικό. Δεν με ήθελε. Ο pre 30 υπήρχε διαθέσιμος μόνο σε ένα κομμάτι και αυτό το είχαν δώσει όπως μου είπαν σήμερα :( και ο naim όπως έγραψα θέλει και ξεχωριστό τροφοδοτικό που το φτηνότερο έχει στα 600 με λίγα λόγια αν πάω στον καινούργιο pre32 η στον naim με τον τροφοδοτικό βγαίνουν μαζί 2000 που δεν είμαι γιαυτό το μήνα να μπαίνω σε τόσα πολλά έξοδα για διάφορους λόγους.

Reaction score
325
Τζίφος με τον τελικό. Δεν με ήθελε. Ο pre 30 υπήρχε διαθέσιμος μόνο σε ένα κομμάτι και αυτό το είχαν δώσει όπως μου είπαν σήμερα :( και ο naim όπως έγραψα θέλει και ξεχωριστό τροφοδοτικό που το φτηνότερο έχει στα 600 με λίγα λόγια αν πάω στον καινούργιο pre32 η στον naim με τον τροφοδοτικό βγαίνουν μαζί 2000 που δεν είμαι γιαυτό το μήνα να μπαίνω σε τόσα πολλά έξοδα για διάφορους λόγους. Θα ανοίξω νέο νήμα για το θέμα.

Reaction score
325
Νομίζω ότι πλέον έκλεισα με το θέμα ενισχυτών. το έχω βάλει εδώ και ώρες και παίζει και η αναβάθμιση είναι 10000% από το rotel. Απλά ήρθε και έδεσε μαζί με τους τελικούς. Τι να γράψω, λεπτομέρεια, απολαυστικό μπάσο τα πάντα δλδ πήραν φοβερή βελτιώση και στη κυριολεξία ευχαριστιέσαι μουσική. Εχει και μια πολύ καλή λειτουργία που ρυθμίζεις το source offset που είναι φοβερά χρήσιμη ιδίως για το πικάπ.
Ο δε ενισχυτής σαν ποιότητα κατασκευής είναι απλά φοβερός.

Reaction score
325
:) thx θα βγάλω μια φώτο όποτε μπορέσω. Τώρα το επόμενο σκαλί είναι η αναζήτηση dac με cd player αλλά θα ανοίξω άλλο νήμα γιαυτό

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
296
Παντως δεν θα ηταν ασχημα να τον ταιριαζες και με δικο του τελικο.

Reaction score
325
Και με αυτά τα βαρελάκια παίζει φοβερά πάντως :) Εδώ παίζαν καλά o rolet με αυτά αυτός δεν θα έπαιζε? Τώρα όπως έγραψα έδωσε φοβερή ανάλυση καθαρότητα στον ήχο και μπάσο απόλαυση.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.172
Members
38.540
Νεότερο μέλος
COSTOPOULOS NIKOLAS