Αγορά τούρκικων προϊόντων;

melina

Cargo 200
Reaction score
45.512
Μάλιστα κατανοητόν. Δηλαδή κάποιες διαπιστώσεις αλλά και κάποιες φράσεις που ειπώθηκαν περισσότερο εν είδει καλαμπουριού εκλαμβάνονται από εσάς σαν υποδείξεις. Προσωπικά δε τις βλέπω έτσι για αυτό και τις έγραψα. Αν τώρα με αυτά προσέβαλα κάποιους συμφορουμίτες ζητώ συγνώμη. Μπορείτε αν θέλετε να διαγράψετε και το thread αφού διαφωνείτε.
Και πριν κλείσω γιατί προφανώς δεν έχει νόημα να γράφω άλλα σε αυτό το thread, θα ήθελα να σας ερωτήσω κυρία Μελίνα.
Τα επόμενα ευγενέστατα σχόλια που ξεκάθαρα απευθύνονται προς το πρόσωπο μου πώς θα έπρεπε να τα εκλάβω? Μήπως εν τη ρύμη του γραπτού λόγου έρχεστε στη θέση αυτού που προηγουμένως στηλιτεύετε?

"(σε φαντάζομαι να κουνάς και το δαχτυλάκι δασκαλίστικα...)"

"Να υποθέσω και εγώ με τη σειρά μου ότι αν ήσουν αρχηγός του κράτους θα επέβαλες την άποψη σου με ένα νόμο και ένα άρθρο, κάτι σαν τον Ρετζέπ δηλαδή, σωστά;"

Ευχαριστώ για το βήμα και καλό σας απόγευμα
Ακριβώς για αυτό το λόγο στα έγραψα έτσι για να σου δείξω ότι δεν είναι ωραίο να απευθύνεσαι με αυτόν τον τρόπο σε συνομιλητές σου που δεν γνωρίζεις. Χαίρομαι που το κατάλαβες. :)

Reaction score
80
Ακριβώς για αυτό το λόγο στα έγραψα έτσι για να σου δείξω ότι δεν είναι ωραίο να απευθύνεσαι με αυτόν τον τρόπο σε συνομιλητές σου που δεν γνωρίζεις. Χαίρομαι που το κατάλαβες. :)
Δεν θα με πείραζε όμως να τα διάβαζα από κάποιο συμφορουμίτη. Έχω μάθει να αντέχω αυτά που διαβάζω και να απαντώ κατάλληλα αν χρειαστεί. Άλλωστε το φόρουμ για αυτό είναι, για να μπορούμε να πούμε και το κάτι παραπάνω που στην καθημερινή συζήτηση ίσως και να μην το λέγαμε για διάφορους λόγους. imho

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Εγω δεν θα αγοραζα από ΣριΛανκα ...
εχω μεινει στην Κεϋλάνη :oops:
[DOUBLEPOST=1528129529][/DOUBLEPOST]προς τον αγαπητο Σωτηρακη
Ειναι λαθος αναγνωση το μπερδεμα της εξωτερικης πολιτικης μιας κρατικης οντοτητας (εν προκειμένω της Τουρκιας) με τους κατοικους της .Ειμαι μαλλον βεβαιος οτι δεν εκανες παρεα σε "γκριζους λυκους"...
Σαν ανθρωποι δεν εχουμε να χωρίσουμε σχεδον τιποτα ,σαν κρατικες οντοτητες ειμαστε σε συνεχη διαμαχη και οχι εξ αιτιας μας .
Κατα τα άλλα συμφωνω με τον αδιστακτο καπιταλιστη του σαϊτ :rolleyes:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.986
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas