Αγορά 37"-40" μέχρι ~800Ε

Reaction score
2
Καλησπέρα και καλό σας καλοκαίρι. Θα ήθελα τη βοήθεια σας γιατί αν και πίστευα θα ήταν εύκολη υπόθεση για εναν υπολογιστάκια-γκατζετάκια σαν και μένα να βρεί την άκρη..τελικά πελάγωσα ο ψαράς!!!

Μπαίνω σε νεο σπίτι μικρό και θέλω να φτιάξω το χώρο μου και να νιώθω όμορφα.

Τα στοιχεία:

Απόσταση θέασης 3μ και λιγότερο.
Χρήση Δορυφορικού δέκτη DM800
Χρήση Κονσόλας Wii, XBOX(1)

Τα ζητούμενα:

FULL HD
100hz ή κάτι αντίστοιχο
Αναπαραγωγή HD υλικού από το δορυφορικό δέκτη
Αναπαραγωγή HD και όχι μόνο υλικού από σκληρό δίσκο
(xvid,mkv,mts2,ac3,dts...)
Μη ενοχλητικό λαγγάρισμα στο gaming

Γενικά να μην χρειαστεί να πάρω ξεχωριστό media box και αν είναι τα 100-200 ευρώ να τα πληρώσω για την τηλεόραση. (1000αρικο να πάει). Προτιμω να έχει πάνω οτι τζιβιτζιλίκη υπάρχει wan,lan,wifi,bluetooth,dts,mpeg4...) παρά το απόλυτο μαύρο και το απέραντο γαλάζιο που εύλογα ψάχνουν πολλά παιδιά εδω μέσα αλλά στα δικά μου μάτια δεν θα πιάσουν τόπο.
Ξέρω οτι θα με βρίσουν οι μερακλήδες της οικόνας και του ήχου αλλά τουλάχιστον είμαι ειλικρινής.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

Reaction score
2
Απάντηση: Αγορά 37"-40" μέχρι ~800Ε

Μάλλον διέπραξα μεγάλη ύβρη για να μην ασχοληθεί κανένας με το θέμα ή έχει χιλιοειπωθεί και δεν το πήρα χαμπάρι...

Reaction score
2

ευχαριστώ πολύ.. περίμενα να μου προτείνουνε 40+ και με κατέβασες :)

Reaction score
2

Τώρα είδα όμως...οτι στα χρήματα με ανέβασες :p ~1200€ Πάντως είναι κούκλα.

Reaction score
1

Αφου η απόσταση ειναι 3 μ ... πηγαινε σε 32"
Στα 3 μέτρα εάν πας σε οτιδήποτε μικρότερο από 46'' θα το μετανιώσεις σύντομα.

Ψάξε εδώ και στο δίκτυο για συνιστώμενες αποστάσεις θέασης και θα με θυμηθείς.

Εγώ βλέπω από βιντεοπροβολέα 90'' στα 4 μέτρα.

Εσύ προφανώς βλέπεις σε οθόνη Η/Υ 20~22'' στα 0,60 μέτρα περίπου, άρα στα 1,2 μέτρα --> 40'' , στα 2,4 μέτρα --> 80'' !!!
Τόσο απλό είναι, απλή αναλογία!

Την ίδια συμβουλή έδωσα σε φίλο που βλέπει από τα 2,5 μέτρα (για 46άρα οθόνη) και με ευγνωμονεί που δεν πήρε μικρότερη.

Κάνε κάτι ακόμα πιο απλό, πήγαινε σε ένα μαγαζί και κάτσε στα 3 μέτρα ακριβώς από μία οθόνη 32'', θα δεις ότι θα σου φανεί αμέσως μικρή.

Να είσαι σίγουρος ότι μεγαλύτερη απόλαυση θα πάρεις από το μεγαλύτερο μέγεθος, παρά από τις μικροδιαφορές στην εικόνα διαφόρων μοντέλων (έτσι κι αλλιώς ότι και να πάρεις θα το συνηθίσεις χρωματικά).

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Αγορά 37"-40" μέχρι ~800Ε

Κάνε κάτι ακόμα πιο απλό, πήγαινε σε ένα μαγαζί και κάτσε στα 3 μέτρα ακριβώς από μία οθόνη 32'', θα δεις ότι θα σου φανεί αμέσως μικρή.
Να κάτσει σε ένα μαγαζί, αλλά για καμιά βδομάδα... :139: Τόσο χρειάζεται στους περισσότερους να συνηθίσουν, αλλά μόλις το κάνουν δεν γυρνάνε πίσω! :126:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.750
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88